Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Fanii dinamoviști promit să achite ei prima de instalare a internaționalului, între 30.000 și 50.000 de euro

[starttext]










Fanii dinamoviști promit să achite ei prima de instalare a internaționalului, între 30.000 și 50.000 de euro, doar să semneze mai repede cu roș-albii.




Dinamo este clubul tuturor posibilităților! Ca să fie siguri că nu-l ratează pe Gicu Grozav, suporterii din Ștefan cel Mare se străduie să plătească ei bonusul de instalare pentru mijlocașul de 27 de ani. Fotbalistul vrea la Dinamo, Claudiu Niculescu a insistat pentru el, afacerea ar trebui să se perfecteze în aceste zile.

Fanii din Peluza Cătălin Hîldan angrenați în proiectul socios "Doar Dinamo București" au transmis conducerii că vor achita ei suma pentru start up-ul internaționalului, urmând ca Ionuț Negoiță și compania să achite salariul de 10.000 de euro lunar.

Cristi Hîldan, președintele Asociaţiei Suporterilor "Peluza Cătălin Hîldan", care are un loc în Consiliul de Administrație al grupării, a declarat pentru Gazeta Sporturilor: "Da, e adevărat. Să se înțeleagă clubul cu jucătorul, noi suntem pregătiți să susținem financiar clauza de instalare. Nu am fost anunțați cât trebuie, dar vom fi pregătiți.

Am auzit, încă nu ni s-a confirmat cumva, diverse sume vehiculate, 30.000 de euro sau 50.000 de euro. Vom vedea. Încercăm să ajutăm cât putem clubul Dinamo, mai ales la necaz, fiindcă la bucurii toți sunt primii. S-a nimerit să fie vorba aici de un fotbalist care ține cu Dinamo, Gicu Grozav, însă în primul rând suntem interesați fiindcă e un jucător de valoare care poate ajuta enorm echipa".

"Am vorbit cu Grozav. Ținem legătura, și-a exprimat dorința de a veni alături de noi. Cred că au mai rămas de pus la punct doar mici detalii. Eu mi-l doresc foarte mult şi cred că se va rezolva"
Claudiu Niculescu, antrenor Dinamo

"Fanii trebuie să fie mereu plasa de rezistență a unui club. Așa am încercat să ne implicăm și pentru ca Nistor să continue cu Dinamo. Noi nu avem nimic contra lui Dan, el trebuie să facă performanță pentru club"
Cristian Hîldan, președinte DDB

15 aprilie 2018
 e data ultimului meci disputat de Grozav. A jucat 6 minute Goztepe - Bursaspor 2-1. A pasat decisiv la reușita oaspeților

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii