Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Claudiu Niculescu: ''Noi trebuie să câştigăm cu orice preţ cu Sepsi''

[starttext]



Mesajul clar transmis de Claudiu Niculescu în vestiarul lui Dinamo: "Noi asta trebuie să facem!"



Dinamo Bucureşti primeşte vizita celor de la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, vineri, de la 21:00, în partida inaugurală a etapei a zecea din Liga 1. Meciul va putea fi urmărit în direct la Telekom Sport 1 şi live video pe site-ul nostru.



Pentru Claudiu Niculescu va fi primul meci ca antrenor în Liga I după aproape şase luni. Ultima oară era pe banca Voluntariului în aprilie într-un duel chiar împotriva lui Dinamo.

"Ne aşteaptă un meci extrem de dificil cu Sepsi, ştiu ce adversar vom avea în faţă. Le cunosc foarte bine antrenorul şi nu degeaba se află pe acel loc în clasament. Noi trebuie să câştigăm cu orice preţ, pentru că venim după o perioadă nu tocmai bună şi trebuie să spargem gheaţa. Apele s-ar mai linişti cu o victorie pentru că locul lui Dinamo nu e acolo şi am încredere în băieţi că vor da totul pentru a câştiga. Cred că vom găsi soluţii pentru a debloca acea apărare bună a celor de la Sepsi. Nu înseamnă că nu au şi puncte slabe. Sper să le stricăm acel golaveraj", a declarat Claudiu Niculescu.

"Dinamo a mai trecut prin perioade grele, dar în momentele în care suporterii s-au mobilizat am reuşit să depăşim acele perioade. De aceea avem foarte mare nevoie de suportul lor mâine seară. Emoţii am avut în prima zi când am revenit la Dinamo, am fost un pic nostalgic, dar odată cu victoria de la Galaţi emoţiile s-au risipit. Acum suntem concentraţi pentru meciul de mâine, mai am emoţii doar pentru cum vor arăta jocul şi rezultatul, pentru că îmi doresc enorm să debutez cu o victorie în faţa propriilor suporteri. Eu mă bazez pe dorinţa jucătorilor de a arăta că ceea ce s-a întâmplat până acum a fost un accident", a mai spus tehnicianul dinamovist.

sursa: www.telekomsport.ro
[endtext]

Comentarii