Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Surpriză totală! Ionuţ Negoiţă in negocieri cu Edward Iordănescu!

[starttext]






NEWS ALERT | Surpriză totală! Ionuţ Negoiţă vrea să aducă un stelist în locul lui Bratu! Negocieri cu Edward Iordănescu




Florin Bratu are şanse infime să mai rămână la Dinamo. Chiar dacă a fost azi la antrenamentul ”câinilor”, Bratu urmează să-şi rezilieze înţelegerea cu clubul din Ştefan cel Mare.




Ionuţ Negoiţă negociază, de azi dimineaţă, cu Edward Iordănescu. Tehnicianul este liber de contract după ce a fost dat afară de la CFR Cluj în debutul sezonului.

Chiar dacă este un stelist declarat, Iordănescu ar fi tentat s-o preia pe Dinamo. Rămâne de văzut dacă Negoiţă îl va convinge pe Edi Iordănescu să semneze cu gruparea din Ştefan cel Mare. În acelaşi timp, patronul lui Dinamo negociază şi cu alţi tehnicieni, după cum scrie Fanatik.

Florin Bratu îşi va rezilia contractul cu Dinamo imediat după ce dinamoviştii îi vor achita clauza de 50.000 de euro.

sursa: www.telekomsport.ro
[endtext]

Comentarii