Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Alexandru David: "Suntem în negocieri cu Dan Nistor"

[starttext]


NEWS ALERT | Anunţ de ultim moment despre Dan Nistor: "Suntem în negocieri cu el!"




Preşedintele clubului Dinamo, Alexandru David, a clarificat, marţi dimineaţă, situaţia căpitanului echipei din Şoseaua Ştefan cel Mare. Oficialul dinamovist a dezvăluit că Dinamo nu a primit nicio ofertă pentru Dan Nistor şi a precizat că negocierile pentru prelungirea contractului mijlocaşului central sunt încă în desfăşurare.



"Care ofertă de la FCSB (n.r. pentru Nistor)? Nu a venit nimic oficial pe adresa clubului!

Haideţi să clarificăm şi situaţia lui Dan Nistor! El mai are contract cu Dinamo încă doi ani şi cu el suntem în negocieri pentru prelungirea contractului de două săptămâni. Nu e de nerealizat ce a cerut Dan Nistor şi nu a spus nimeni că nu vom încheia negocierile.


Dar noi putem fi nemulţumiţi de modul în care joacă Dan Nistor? (n.r. dacă Nistor e nemulţumit de salariu)", a declarat Alexandru David, la Pro-X.

Dan Nistor a adunat 61 de meciuri şi a reuşit să înscrie opt goluri şi să dea 20 de pase decisive, până în prezent. 1,1 milioane de euro este cota mijlocaşului în vârstă de 30 de ani, care a fost dorit de FCSB în această vară.

sursa: www.telekomsport.ro
[endtext]

Comentarii