Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Prima reacție a lui Dan Nistor, după ce a semnat un nou contract cu Dinamo

[starttext]





FOTBAL:DINAMO BUCURESTI-CFR CLUJ, LIGA 1 ORANGE (21.11.2016)




Dan Nistor a semnat un nou contract cu Dinamo. Noua înțelegere dintre cele două părți va expira în 2021. Anunțul a fost făcut de clubul din Ștefan cel Mare pe pagina oficială de facebook. Dan Nistor a oferit și prima declarație, după ce a semnat prelungirea cu formația din Ștefan cel Mare.




"Am semnat prelungirea contractului cu Dinamo. Sunt foarte fericit că am rămas aici. Am ales cu sufletul, chiar dacă anumiți fani m-au contestat. Îi înțeleg, dar îi rog pe viitor să se uite la faptele noastre, ale jucătorilor de la Dinamo, și nu la declarațiile pe care le dau oamenii care sunt la cluburile rivale și vor să destabilizeze echipa" a declarat, pentru Gazetă, Dan Nistor.

Conform ultimelor informații, Nistor va beneficia și de o creștere salarială importantă, de la 10.000 la 15.000 de euro. Mijlocașul nu a vrut însă se ofere detalii privind înțelegerea oficializată în această după-amiază.

"Nu aș vrea să detaliez sumele din noul contract, dar pot spune că managementul clubului mi-a arătat respect sută la sută. Le mulțumesc, iar acum că toate s-au liniștit, e timpul să trecem la treabă și să le arătăm tuturor că suntem Dinamo!" a mai precizat Nistor pentru sursa citată.

sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii