Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Sandu Boc :"Nu știu cât îl duce capul, dar a dat un antrenor afară"

[starttext]







Sandu Boc l-a criticat pe Dan Nistor pentru că nu și-a mobilizat coechipierii după plecarea lui Florin Bratu și îi oferă câteva sfaturi noului tehnician Claudiu Niculescu.




"Nu e posibil așa ceva. Ai dat (n.r. Nistor) un antrenor afară. Acum trebuia să-și mobilizeze colegii și să le spună să câștige, să-i ambiționeze. Nu știu cât îl duce capul, dar a dat un antrenor afară totuși. Eu în locul lui Claudiu i-aș duce pe jucători undeva la munte și aș face o pregătire fizică", a declarat Sandu Boc, la TV Digi Sport.

George Galamaz a vorbit și el despre noul antrenor al "câinilor": "Echipa mea de suflet rămâne Sportul. Lucrul pozitiv după acest meci cred că rămâne noul antrenor, că n-a luat gol. Îl știu foarte bine pe Niculescu, știu cum lucrează. Mă bucur că elevii lui au înțeles ce li s-a cerut".

5
a fost nota primită de Dan Nistor din partea Gazetei Sporturilor după meciul de aseară

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii