Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Florin Bratu : ”Sunt mândru că o antrenez pe Dinamo şi sunt convins că o voi antrena în continuare"

[starttext]





Ameninţat cu demiterea, Florin Bratu reacţionează: ” Sunt mândru că o antrenez pe Dinamo şi sunt convins că o voi antrena în continuare"




Scaunul lui Florin Bratu se clatină serios înainte de confruntarea de la Iaşi. Un eventual insucces în faţa echipei lui Stoican ar putea duce la demiterea tehnicianului în vârstă de 38 de ani. Acesta se declară însă liniştit şi mărturiseşte că nu duce niciun război cu nimeni.



Antrenorul lui Dinamo nu consideră situaţia actuală una dramatică, dar este convins că la Dinamo se doreşte mereu mai mult. "Focusul meu, al staff-ului şi al echipei e pentru meciul de mâine, cum să-l pregătim. Ne dorim foarte mult în primul rând să facem un meci bun, să văd atitudine şi determinare. Dinamo este la doar trei puncte de un loc de play-off. Situaţia nu este dramatică, dar e adevărat că fiind un brand mare, la Dinamo se vrea întotdeauna performanţă. Dar trebuie să fim realişti şi să vedem că e destul de greu să ne batem în momentul de faţă cu FCSB sau CFR Cluj.” a explicat Bratu.

Dinamo ocupă doar locul 10 în campionat cu 10 puncte din 8 meciuri şi un golaveraj negativ, 12-16.


Bratu reconfirmă obiectivul echipei sale pentru acest sezon: ”Normal că ne-am pus ca obiectiv să accedem în play-off în acest an. Eu cred că e un obiectiv realizabil. Sunt foarte multe meciuri de jucat, încă 18, cu 54 de puncte puse în joc. Nu trebuie să ne speriem de situaţia actuală, dar trebuie să arătăm de ce jucăm la Dinamo.”

Cu trei înfrângeri în ultimele patru etape, antrenorul dinamovist este ameninţat cu demiterea în cazul unui eşec la Iaşi. Cu toate acestea, tehnicianul în vârstă de 38 de ani rămâne optimist în privinţa şanselor sale de a continua pe banca trupei din Ştefan cel Mare: ”Nu am discutat cu nimeni despre o eventuală demitere. Eu sunt mândru că o antrenez pe Dinamo şi o voi antrena în continuare, sunt foarte convins!"

Bratu nu consideră că la Dinamo e nevoie de motivaţie suplimentară, ci mai degrabă e nevoie de o forma de auto  respect: ”Nu suntem motivaţi suplimentar din punct de vedere financiar. Trebuie să ne respectăm şi să încercăm mâine să aducem toate cele trei puncte”. În schimb, Florin Bratu respinge ideea unui război al declaraţiilor cu foştii dinamovişti care îl contestă, în frunte cu Cornel Dinu: ”Eu nu am niciun război cu nimeni! Aţi văzut că a ieşit cineva de la club că îmi dă ultimatum? Eu cred că trebuie să ne liniştim” spune antrenorul dinamovist.

sursa: www.telekomsport.ro
[endtext]

Comentarii