Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dan Nistor: ''Am greşit că am stat pe telefon în timpul meciului. Îmi cer scuze, dar oamenii învaţă din greşeli''

[starttext]






Nistor şi-a explicat gesturile din timpul meciului cu Brăila: ”Lui îi dedic victoria. A venit în vestiar şi a început să plângă”


Dan Nistor a dat două goluri şi a oferit o pasă de gol, calificând-o practic de unul singur pe Dinamo în optimile Cupei României. Căpitanul lui Dinamo a explicat gesturile de după golurile marcate în partida de cupă.




”Vreau să-i dedic această victorie lui Ionel Dănciulescu, îmi pare foarte rău că a plecat. Sper totuşi să se întoarcă. A venit la noi în vestiar, a început să plângă şi e păcat să plece, că aici e casa lui. Îmi doresc din tot sufletul să se întoarcă. Suporterii îl iubesc, noi îl iubim. E urât în vestiar fără el.

Am avut o relaţie foarte bună cu Bratu, vorbeam cu el, îmi cerea mult să strâng echipa lângă mine. Îi doresc multă baftă pe viitor, sper chiar să mai lucrăm pe viitor împreună. Am greşit că am stat pe telefon în timpul meciului. Îmi cer scuze, dar oamenii învaţă din greşeli.


M-a sunat cineva din galerie şi i-am transmis că de acum o să vorbesc mai mult în teren şi mai puţin în presă. Încă nu am semnat un contract nou cu Dinamo, dar ne-am înţeles şi urmează să semnez pe încă trei ani”, a spus Dan Nistor, la Telekom Sport.

sursa: www.telekomsport.ro
[endtext]

Comentarii