Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dănuţ Lupu: "Antrenorii de azi vor 16 soldaţi. Sus, jos, culcat! Ştiţi de ce m-am lăsat în 2001?

[starttext]



danut lupu1


În scandalul declanşat de conflictul dintre Florin Bratu şi Dan Nistor a intrat la un moment dat şi Dănuţ Lupu, 51 de ani. Cel care a plecat în vară de la Dinamo, de la departamentul de Scouting, dar munca lui nu s-a mai văzut din iarnă, "după ce a venit Miriuţă. De atunci nu ne-a mai întrebat nimeni nimic". Lupu a avut câteva schimburi contondente de declaraţii cu preşedintele Alexandru David, iar în această dimineaţă i-a luat din nou apărarea lui Dan Nistor, acuzat de Bratu că a dinamitat atmosfera la echipă prin dorinţa de a pleca la FCSB.



"Nistor este cel mai bun de la Dinamo. Şi ar merita să fie şi el chemat la echipa naţională, dar după conflictul pe care l-a avut cu Contra mi-e greu să cred. Antrenorii fug de jucătorii care pot decide un meci. Toţi vor 16 soldaţi cărora să le comande sus, jos, culcat, drepţi. Doar asta vor. Ştiţi de ce m-am lăsat în 2001? Vă spun eu. Pentru că nimeni nu mă mai voia. Nimeni nu voia să mai lucreze cu mine. N-am înţeles de ce. Nu voiau un jucător ca mine", a declarat Dănuţ Lupu pe Digi Sport Matinal.


Cunoscut ca un jucător cu prea multă personalitate, Dănuţ Lupu a dat cel mai bun randament cu Mircea Lucescu antrenor. Il Luce a ştiut să treacă peste toate nebuniile lui Lupu atât la Dinamo, cât şi la Rapid, dar şi la Brescia şi împreună au obţinut performanţe importante.

Trofee cucerite de Dănuţ Lupu

1 X titlu de campion cu Dinamo în 1990
1 X titlu de campion cu Rapid, în 1999
1 X titlu de campion cu Panathinaikos, în 1991
1 X Cupa Romaniei cu Dinamo, în 1990
1 X Supercupa României cu Rapid, în 1999
A jucat la Dinamo, Panathinaikos, Korinthos, OFI Creta, Rapid, Brescia, Hapoel Tzafirim Holon.

S-a retras din activitate la 34 de ani.

sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii