Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Claudiu Niculescu, prezentat oficial la Dinamo: "Sunt fericit că m-am întors acasă"

[starttext]





Niculescu prezentare Dinamo




Claudiu Niculescu (42 de ani) este noul antrenor al lui Dinamo. Prezentarea oficială a avut loc în această dimineață, ÎN DIRECT la Digi Sport.



Niculescu i-a luat locul lui Bratu pe banca lui Dinamo și a semnat un contract până în vara lui 2020. Noul tehnician al "câinilor" afirmă că primul obiectiv pe termen scurt este acela de a readuce fanii la stadion.


"Am plecat de la Dinamo acum 8 ani, dar mă simt ca atunci când am intrat în vestiarul lui Dinamo pentru prima dată, în urmă cu 17 ani. O să avem timp să ne cunoaștem zilele acestea. A fost o zi foarte agitată ieri, le cer scuze celor care mi-au trimis mesaje și nu am apucat să le răspund. Sunt un pic emoționat, dar sunt dornic de muncă.

Obiectivul pe termen scurt și cel mai important este să readucem suporterii la stadion. Echipa nu traversează un moment bun acum știu cât contează ca Dinamo să fie încurajată de fani, care, nu trebuie să mai spun eu acum, sunt cei mai frumoși din țară.

Sunt fericit că m-am întors acasă după atâția ani. Mi s-a împlinit acest vis, pe care îl am de când am început această meserie. Sper ca revenirea mea să fie de bun augur și Dinamo să-și îndeplinească obiectivele

Nu mi-a luat foarte mult să dau un răspuns. Negocierile au decurs normal. Un lucru e clar: se vrea performanță și asta vreau și eu, sper să reușim. Am venit într-un moment greu. Dacă nu era un moment greu, nu veneam. E logic, la orice echipă sunt schimbările de antrenor atunci când lucrurile merg rău. Eu vreau performanță, conducerea vrea performanță, sper să și reușim.

Am vorbit și cu băieții în vestiar despre munca lui Florin Bratu, de câteva luni de zile. A făcut lucruri foarte bune, dar asta e viața antrenorului. Acum 5 luni ne întâlneam ca adversari și m-a bătut rău, iar după acel meci eu am plecat. Ironia sorții a făcut ca eu să îl înlocuiesc acum. Am un mare respect pentru el, e un antrenor foarte bun și va demonstra acest lucru.", a afirmat Claudiu Niculescu.


Cornel Dobre - secund

Iulian Mihăescu - secund

Paolo Potoclik - preparator fizic

Cătălin Grigore - antrenor cu portarii

Sorin Popescu - metodist

George Trandafir - team manager

Claudiu Niculescu şi-a început cariera de antrenor în 2012 la Universitatea Cluj şi a mai pregătit apoi echipele FC Bihor Oradea, Damila Măciuca, CSM Rm. Vâlcea, CS Mioveni şi FC Voluntari, cu care a câştigat Cupa României şi Supercupa României, anul trecut.

sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii