Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Cum şi-a anunţat Ionel Dănciulescu plecarea de la Dinamo! Fotbaliştii s-au ridicat în picioare şi au început să aplaude

[starttext]



Cum şi-a anunţat Ionel Dănciulescu plecarea de la Dinamo! Fotbaliştii s-au ridicat în picioare şi au început să aplaude





Ionel Dănciulescu şi-a anunţat plecarea de la Dinamo încă de joi seară. În momentul în care preşedintele Alexandru David a ajuns la hotelul în care era cazată echipa, Danciu i-a comunicat acestuia decizia de a părăsi echipa.



În ciuda faptului că David nu a luat în serios anunţul lui Dănciulescu, vineri dimineaţă, fostul director general al echipei le-a comunicat şi jucătorilor decizia sa.

”Am un anunţ de făcut şi vă rog să fiţi atenţi câteva momente. Începând de azi eu nu voi mai fi la Dinamo. S-au adunat foarte multe lucruri în aceşti 5 ani de când sunt aici şi am ajuns la capătul puterilor. Indiferent de ceea ce se va întâmpla, voi rămâne alături de echipă, alături de voi toţi. Sunt mândru că am lucrat împreună cu voi, cu Bratone. Să fiţi conştienţi de importanţa tricoului pe care îl purtaţi, să fiţi siguri că aveţi valoare dacă aţi ajuns la Dinamo şi să arătaţi pe teren că aveţi această valoare. Să câştigaţi meciul din această seară şi pe cele care urmează, să-i bucuraţi pe suporterii care vin după voi peste tot. Vă doresc baftă multă”, au fost cuvintele adresate de Dănciulescu în faţa jucătorilor şi a staff-ului tehnic.


Fotbaliştii au început să aplaude, i-au urat multă baftă pe viitor şi au plecat la masă si la odihnă. Dănciulescu a rămas doar cu preşedintele echipei, care a încercat să-l facă să se răzgândească şi să-l convingă să rămână pentru a pune împreună bazele unui nou proiect. ”Eu nu mai dau înapoi, am nevoie de o perioadă de linişte”, a fost răspunsul final al lui Danciu. Cei doi au urmărit împreună meciul cu Iaşi, însă fostul director general nu a revenit asupra deciziei. Dănciulescu a fost în discuţii pentru a prelua o funcţie la FRF, dar în locul său a fost adus Lucian Sânmărtean.

sursa: www.telekomsport.ro
[endtext]

Comentarii