Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Prunea consideră că autoritățile ar trebui să fie mai drastice cu cei care ies din case










Fotbalul s-a oprit din cauza COVID-19. Florin Prunea trage un semnal de alarmă în ceea ce privește reluarea antrenamentelor. Fostul internațional consideră că autoritățile ar trebui să fie mai drastice cu cei care ies din case.


”Nu cred că este în regulă să se reia antrenamentele. Doamne ferește să apară vreun caz și o să fie nenorocire. Noi vrem să se reia cât mai repede, dar nu cred. Lumea este inconștientă.

Au ieșit la grătare. Au apărut primele decese și cred că trebuie să fim extrem de drastici, parcă suntem într-un război, numai că nu vedem cu cine ne luptăm, asta e problema”, a declarat Prunea la Fotbal Club de la Digi Sport.

Prunea: ”Se vor renegocia salariile”
Florin Prunea a vorbit și despre situația salariilor jucătorilor din Liga 1 și susține că până în acest moment, la Dinamo nu s-a umblat la bani.


”N-am auzit să se fi redus salariile. Ar trebui ca toată lumea să se pună la masă și să găsească o soluție, pentru că nu va mai fi ce a mai fost.

Este cumplit ceea ce se întâmplă. Cred că, dacă va dura mult, se vor renegocia salariile”, a mai spus Prunea

Prunea: ”De la Botoșani au plecat mulți străini”
Prunea a vorbit și despre situația jucătorilor străini din Liga 1 și susține că la Dinamo nu există această problemă.

”La noi nu e o mare problemă acum, unde sunt jucători străini mulți sunt probleme. Am înțeles că de la Botoșani au plecat mai mulți. Ai noștri stau în casă, nu sunt probleme”, susține Prunea.

Florin Prunea îndeamnă oamenii să stea acasă.




sursa: www.digisport.ro

Comentarii