Ultima Postare

Dinamo vizează două achiziții importante. Află cine este jucătorul de top!

  sursa foto:  FANATIK RO - Youtube În mijlocul pregătirilor pentru meciul din această seară împotriva echipei Sepsi, Dinamo se află pe  punctul de a oficializa două transferuri în următoarele zile. Potrivit informațiilor obținute de GSP , este  vorba despre doi jucători străini, unul dintre ei fiind Matis Lacava (21 de ani), care a jucat la Copa America din această vară pentru echipa Venezuelei. Originar din Caracas, Lacava și-a făcut junioratul în Europa pentru formații precum Barcelona sau  Benfica. A debutat în fotbalul mare la Academia Puerto Cabello, formație din țara natală, fiind apoi  împrumutat la Santos (Brazilia), Tondela și Vizela (ambele din Portugalia), iar acum este foarte aproape de a semna cu trupa în alb și roșu. Conform site-ului de specialitate transfermarkt, este cotat la 700.000 euro, cea mai mare estimare din  carieră. Postul său de bază este cel de extremă stânga, însă poate evolua atât în centru, cât și în flancul drept al ofensivei.

Post Top Ad






Prunea consideră că autoritățile ar trebui să fie mai drastice cu cei care ies din case










Fotbalul s-a oprit din cauza COVID-19. Florin Prunea trage un semnal de alarmă în ceea ce privește reluarea antrenamentelor. Fostul internațional consideră că autoritățile ar trebui să fie mai drastice cu cei care ies din case.


”Nu cred că este în regulă să se reia antrenamentele. Doamne ferește să apară vreun caz și o să fie nenorocire. Noi vrem să se reia cât mai repede, dar nu cred. Lumea este inconștientă.

Au ieșit la grătare. Au apărut primele decese și cred că trebuie să fim extrem de drastici, parcă suntem într-un război, numai că nu vedem cu cine ne luptăm, asta e problema”, a declarat Prunea la Fotbal Club de la Digi Sport.

Prunea: ”Se vor renegocia salariile”
Florin Prunea a vorbit și despre situația salariilor jucătorilor din Liga 1 și susține că până în acest moment, la Dinamo nu s-a umblat la bani.


”N-am auzit să se fi redus salariile. Ar trebui ca toată lumea să se pună la masă și să găsească o soluție, pentru că nu va mai fi ce a mai fost.

Este cumplit ceea ce se întâmplă. Cred că, dacă va dura mult, se vor renegocia salariile”, a mai spus Prunea

Prunea: ”De la Botoșani au plecat mulți străini”
Prunea a vorbit și despre situația jucătorilor străini din Liga 1 și susține că la Dinamo nu există această problemă.

”La noi nu e o mare problemă acum, unde sunt jucători străini mulți sunt probleme. Am înțeles că de la Botoșani au plecat mai mulți. Ai noștri stau în casă, nu sunt probleme”, susține Prunea.

Florin Prunea îndeamnă oamenii să stea acasă.




sursa: www.digisport.ro

Comentarii