Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Acuză conducerea lui Dinamo, după ce i-au fost respinse siglele propuse

Cosmin Balint, suporter dinamovist specializat în logo & brand design, a propus 5 variante de siglă în concursul organizat de clubul alb-roșu, aflat în căutarea unei noi identități. După ce propunerile sale nu au ajuns în marea finală, Balint s-a declarat dezamăgit de lipsa de transparență a procesului de selecție și a acuzat: „Nu contează cine votează, contează cine numără voturile”, potrivit GSP 

După ce Dinamo a anunțat cele 5 idei „finaliste”, Balint și-a declarat dezamăgirea față de transparența procesului și de faptul că reprezentanții clubului i-au respins intenția de a ajuta.


El spune despre 3 dintre cele 5 sigle alese că nu prezintă „nimic coerent, nimic din ce s-a discutat în brieful inițial”, și se îndoiește că acestea ar fi fost propuse de agenții de specialitate.

Pentru a-și argumenta afirmațiile, Balint a prezentat pe contul personal de Facebook o variantă de siglă propusă de o agenție, despre care spune că „merita cel puțin să ajungă în finală”.


SUPĂRAT, TRIST, DEZAMĂGIT - O PARTE DIN DINAMO PENTRU MINE A MURIT ‼️ 

Am fost si eu implicat in concursul de LOGO DESIGN organizat de DINAMO BUCUREȘTI, unde am participat cu 5 propuneri. Trebuie sa fiu realist si din momentul in care am aflat ca Dinamo trebuie sa își schimbe sigla, știam ca șansele pentru o persoana din provincie care nu are o reputație mare in domeniu sunt destul de mici pentru a fi luat in seama. Am zis sa trec mai departe peste acest complex si sa imi joc cartea indiferent de situație. (...)

M-am implicat tare in acest proiect, am încercat sa am o comunicare directa cu cei din club, sa aflu cat mai detaliat ce se dorește ca sa livrez ceva corect, memorabil, versatil, sa reziste in timp si sa reflecte valorile brandului Dinamo. 

In total au fost 1000 variante propuse trimise de oameni si agenții din mai multe țări, după aceea 940 au fost eliminate si au mai rămas 60 in „semifinala”, ca mai apoi sa se aleagă 5 variante care sa între in finala pentru vot. 

Am aflat cu entuziasm ca ma aflu si eu cu o propunere printre cei 60 semifinaliști (nu am aflat cu care propunere) si așteptam cu interes data de 8 mai, ora 20.00 cand trebuia sa se facă publice variantele finale. Variantele finale nu au fost prezentate pe data de 08, mi s-a spus ca sunt multe si e greu sa se decidă. (...)

Cu o seara înainte de anunțarea variantelor finale, am luat legătura cu o persoana din departamentul de marketing si m-am oferit sa ii ajut oarecum in luarea deciziei ultimelor 5, măcar sa arunc o privire din punct de vedere tehnic, pentru ca simteam oarecum ca nu voi fi ales. Mi s-a spus ca nu e nevoie, ca totul e ok, ca in acest concurs sunt implicate agenții de top. (...)

Au apărut variantele finale, nu vreau sa critic pe nimeni, dar daca exista POLIȚIA DESIGNULUI ar fi trebuit sa amendeze 3 din cele 5 variante. Nimic coerent, nimic din ce s-a discutat in Brieful inițial, mi-e greu sa cred ca una din „agențiile de top” a propus astfel de soluții. 

Nu acuz pe nimeni de nimic, știu ca nu a fost rea voința, dar un lucru e cert - In comisia de selecție nu a fost nimeni care sa spună daca propunerea de logo e corect din punct de vedere tehnic si funcțională pe materialele pe care urmează sa apara. 

Am încercat oarecum sa iau legătura cu cei din club sa le spun ca nu este OK ceea ce se întâmpla si va drumul pe care l-au ales este greșit. Din păcate, m-am lovit ori de ironie, ori de tăcere si am încetat sa lupt cu morile de vânt. 

Rămân cu un gust amar după aceasta tentativa de colaborare, dar sunt împăcat ca am fost deschis sa ajut. (...)


NU CONTEAZĂ CINE VOTEAZĂ, CONTEAZĂ CINE NUMĂRĂ VOTURILE. 

Ca sa evit acuzele ca am făcut aceasta postare din ciuda, invidie sau frustrare atasez si o varianta propusă de o agenție, corect executata, ce merita cel putin sa ajungă in finala si daca as fi pierdut in detrimentul ei mi as fi ridicat pălăria si i-as fi recunoscut superioritatea.


- Facebook @ Cosmin BalintAnterior, pe 3 mai, prezentase cele 5 propuneri personale: 

Comentarii