Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Pierdere importantă la Dinamo pentru baraj! Dusan Uhrin a anunțat în ce condiții rămâne la Dinamo

 



"Am avut o atitudine foarte bună. Am făcut acea greșeală cu Pierret, el a crezut că poate intra, că îl lasă 

arbitrul. I-am strigat să revină, dar a luat un cartonaș roșu ușor. Sunt fericit pentru jucători, am avut mai multe ocazii față de Botoșani. Atitudinea e foarte importantă.

Sebastian Moga a fost și el eliminat, nu știu de ce i s-a dat roșu, e ciudat. De aemenea, la ultimul roșu, portarul a ieșit din poartă, a venit acolo... nu e normal să nu primească nimic. 

Mai avem un meci, trebuie să folosim alți jucători, avem și câteva accidentări. Dacă mai primim niște cartonașe și în meciul următor, e mai greu.

Nu am idee cu cine jucăm la baraj, dar va fi greu. UTA e și ea o echipă bună, dar vom schimba puțin echipa și vom vedea. 

Am contract cu Dinamo dacă rămân în prima ligă", a spus Dusan Uhrin.

Balthazar Pierret a fost eliminat la finalul primei reprize pentru cumul de cartonașe galbene. Mijlocașul 

francez, autor al unei duble la Botoșani, a fost sancționat a doua oară pentru că a pătruns pe teren fără acceptul arbitrului, după ce a primit îngrijiri la marginea terenului.

După ultimul fluier, arbitrul Andrei Moroiță a mai dictat o eliminare. Fundașul Răzvan Grădinaru a văzut 

direct cartonașul roșu, după un conflict cu portarul gazdelor, Eduard Pap, potrivit Sport.ro

Comentarii