Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Pierdere importantă la Dinamo pentru baraj! Dusan Uhrin a anunțat în ce condiții rămâne la Dinamo

 "Am avut o atitudine foarte bună. Am făcut acea greșeală cu Pierret, el a crezut că poate intra, că îl lasă 

arbitrul. I-am strigat să revină, dar a luat un cartonaș roșu ușor. Sunt fericit pentru jucători, am avut mai multe ocazii față de Botoșani. Atitudinea e foarte importantă.

Sebastian Moga a fost și el eliminat, nu știu de ce i s-a dat roșu, e ciudat. De aemenea, la ultimul roșu, portarul a ieșit din poartă, a venit acolo... nu e normal să nu primească nimic. 

Mai avem un meci, trebuie să folosim alți jucători, avem și câteva accidentări. Dacă mai primim niște cartonașe și în meciul următor, e mai greu.

Nu am idee cu cine jucăm la baraj, dar va fi greu. UTA e și ea o echipă bună, dar vom schimba puțin echipa și vom vedea. 

Am contract cu Dinamo dacă rămân în prima ligă", a spus Dusan Uhrin.

Balthazar Pierret a fost eliminat la finalul primei reprize pentru cumul de cartonașe galbene. Mijlocașul 

francez, autor al unei duble la Botoșani, a fost sancționat a doua oară pentru că a pătruns pe teren fără acceptul arbitrului, după ce a primit îngrijiri la marginea terenului.

După ultimul fluier, arbitrul Andrei Moroiță a mai dictat o eliminare. Fundașul Răzvan Grădinaru a văzut 

direct cartonașul roșu, după un conflict cu portarul gazdelor, Eduard Pap, potrivit Sport.ro

Comentarii