Post Top Ad


Dinamo pregătește „transferul” bombă al verii

 
Probleme mari la Dinamo: „N-am avut nici 5 bani de Paști”

„Antrenorii de la Centrul de copii și juniori sunt neplătiți de două luni, iar de Paști am mers acasă fără 5 bani. Nu se procedează așa. Nu însemnăm nimic pentru cei din conducere. 

Când s-a intrat în insolvență am renunțat la trei salarii restante, nu m-am înscris la masa credală, ni s-a spus că vom fi plătiți la zi”, reclamă foarte supărat Gheorghe Mihali, antrenorul formației de juniori Dinamo U19, calificată în semifinalele Ligii Elitelor.

„Am apucat și alte timpuri grele la Dinamo. Domnule Zăvăleanu, vă spun eu cum se proceda când Cristi Borcea avea probleme cu banii de salarii. Ne aduna pe toți și ne spunea: «Avem 20 de lei, îi împărțim la toți, jucători, antrenori și toți ceilalți angajați din club». 

Înțeleg problemele, e OK să fie liniștiți jucătorii de la echipa mare înaintea barajului, toți depindem de echipa mare, dar să spunem realitatea. Să fim sinceri, să acceptăm că sunt probleme. Sunt îndreptățit să vorbesc, am jucat și eu șapte ani pentru Dinamo”, a declarat Mihali potrivit GSP

Din cauza crizei financiare, echipele de juniori nu s-au mai putut pregăti săptămâna trecută pe terenul de la Granitul. Dinamo a întârziat plata utilităților, iar situația a fost deblocată vineri.

Astfel, echipa U19, pregătită de Mihali, a putut juca sâmbăta trecută


Bogdan Bălănescu ar putea reveni la Dinamo!

Bogdan Bălănescu a plecat de la Dinamo în decembrie 2020, după ce a intrat în conflict cu țeparii 

spanioli conduși de Pablo Cortacero și Dorin Șerdean. N-a stat mult pe bară pentru că a ajuns imediat în conducerea lui FC Voluntari, în rol de director general.

 

Bogdan Bălănescu e în discuții avansate cu Dinamo și ar putea să se întoarcă la clubul sufletului său, însă pe post de administrator special.

Practic, l-ar înlocui pe Iuliu Mureșan, care este ca și plecat de la gruparea din „Ștefan cel Mare”.

„Cu Sibiu, Dinamo are prima șansă. Cu U Cluj nu văd lucrurile la fel. S-au întărit foarte mult. Va fi o dublă grea, foarte grea cu U Cluj.

Îmi doresc din tot sufletul să se salveze Dinamo la baraj. Au un antrenor și o echipă să realizeze obiectivul din acest an. Asta este situația. Gândiți-vă în ce condiții a început Dinamo acest sezon. După 

victoria cu FC Voluntari (n.n. râde), au avut interzis la transferuri. Nu este ușor de gestionat un club ca Dinamo”, a spus Bogdan Bălănescu, la ProSport Live.


Comentarii