Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Veste importantă pentru Dinamo

 



Visul dinamoviștilor de a avea un stadion nou, ultra modern, se va înfăptui.


Cât va costa noua arenă Dinamo

Directorul Direcţiei Implementare Investiţii la Compania Naţionala de Investiţii, Adrian Cefălan, a oferit noi detalii despre stadiul punerii în aplicare a construcției noului stadion Dinamo.

Acesta a dezvăluit că noua arenă va fi cea mai scumpă construită în țara noastră, dar că acest lucru nu se datorează dotărilor, ci din cauză că materialele de construcție s-au scumpit foarte mult.

”Probabil că va fi cel mai scump stadion din țară! Acum, fierul e 7 lei. Va costa în jur de 100 de 

milioane de euro. 35% din sumă se duce către cote și taxe TVA. Pentru construcția efectivă rămân 65% din bani”, a explicat Cefălan, pentru Prosport.

FRF a introdus o regulă nouă pentru baraj: departajarea în caz de egalitate după cele două meciuri nu se va mai face după regula dublării golurilor marcate în deplasare.

Dacă scorul va fi egal și la finalul timpului regulamentar de joc din a doua manșă, atunci vor fi două 

reprize de prelungiri de câte 15 minute. Dacă egalitatea va persista, atunci se vor executa lovituri de departajare", a transmis FRF, într-un răspuns pentru Gazeta Sporturilor.

Meciurile de baraj se vor disputa conform regulii U21, așa cum este ea reglementată pentru Liga 1. 

VIDEO - Dinamo părăsită? Niciodată!

Astfel, echipele din Liga 2 vor putea să se adapteze și să folosească pe toată durata partidelor doar unul dintre jucătorii U21 și U19, pe care trebuie să-i aibă pe teren în campionat.

Comentarii