Post Top Ad


Veste importantă pentru Dinamo

 Visul dinamoviștilor de a avea un stadion nou, ultra modern, se va înfăptui.


Cât va costa noua arenă Dinamo

Directorul Direcţiei Implementare Investiţii la Compania Naţionala de Investiţii, Adrian Cefălan, a oferit noi detalii despre stadiul punerii în aplicare a construcției noului stadion Dinamo.

Acesta a dezvăluit că noua arenă va fi cea mai scumpă construită în țara noastră, dar că acest lucru nu se datorează dotărilor, ci din cauză că materialele de construcție s-au scumpit foarte mult.

”Probabil că va fi cel mai scump stadion din țară! Acum, fierul e 7 lei. Va costa în jur de 100 de 

milioane de euro. 35% din sumă se duce către cote și taxe TVA. Pentru construcția efectivă rămân 65% din bani”, a explicat Cefălan, pentru Prosport.

FRF a introdus o regulă nouă pentru baraj: departajarea în caz de egalitate după cele două meciuri nu se va mai face după regula dublării golurilor marcate în deplasare.

Dacă scorul va fi egal și la finalul timpului regulamentar de joc din a doua manșă, atunci vor fi două 

reprize de prelungiri de câte 15 minute. Dacă egalitatea va persista, atunci se vor executa lovituri de departajare", a transmis FRF, într-un răspuns pentru Gazeta Sporturilor.

Meciurile de baraj se vor disputa conform regulii U21, așa cum este ea reglementată pentru Liga 1. 

VIDEO - Dinamo părăsită? Niciodată!

Astfel, echipele din Liga 2 vor putea să se adapteze și să folosească pe toată durata partidelor doar unul dintre jucătorii U21 și U19, pe care trebuie să-i aibă pe teren în campionat.

Comentarii