Ultima Postare

Surpriză pentru fanii Dinamo: O veste care vă va uimi cu siguranță!

  foto: colaj Fanatik După ce Guvernul României a dat undă verde prin Hotărâre de Guvern, ProSport vă aduce informații  proaspete despre planurile de demolare a vechiului stadion din „Ștefan cel Mare” și construirea Arenei  Multifuncționale Dinamo. Se preconizează că utilajele vor începe lucrările în zona respectivă începând cu anul viitor. În prezent, se află în desfășurare procesul de elaborare a caietului de sarcini pentru organizarea licitațiilor privind demolarea și construcția. Recent, clubul sportiv a reușit să obțină prelungirea certificatului de urbanism, care urma să expire în luna mai. Pe data de 21 martie, entuziasmul oficialilor și al fanilor dinamoviști a fost alimentat de o veste istorică. Guvernul României a pus semnătura pe Hotărârea de Guvern ce a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construcția Arenei Multifuncționale Dinamo, noul stadion ce urmează să se ridice în locul celui vechi din „Ștefan cel Mare”. Noua arenă va avea o capacitate de 25.041 lo

Post Top Ad






Revenire decisivă la Dinamo!

 




În acest weekend, pe bătrânul stadion din „Groapă”, pe lista marcatorilor s-a aflat și Desire Segbe Azankpo. A fost prima reușită a atacantului din Benin după venirea în România. Ajuns sub formă de împrumutat la Dinamo, ofensivul jucător a bifat, până la meciul cu Clinceni, doar 45 de minute într-o partidă pierdută la Botoșani. Aflat într-o lungă recuperare, atacantul a marcat sâmbătă pentru prima oară.

"Sunt foarte fericit pentru că, în primul rând, am revenit pe teren după atâtea luni, iar, mai apoi, că am marcat. E bine atât pentru mine, cât și pentru echipă. Am tras tare ca să mă întorc pe teren. (N.r. – Toți au crezut că este golul lui Morar) Nu, eu l-am marcat. I-am pasat lui Ivanov, el către Alin Buleică, a centrat și eu înscris.

Eu am împins-o în poartă (n.r. – râde). Morar a venit să mă felicite. Din reluările pe care le-am văzut, a părut că el a marcat. E un tip sincer, nu e nicio problemă, jucăm pentru aceeași echipă și nu m-aș supăra ca el să marcheze și eu nu. Ba chiar la golurile lui cred că m-am bucurat mai mult eu decât el (n.r. – râde).

A fost o perioadă foarte grea. Nu am fost accidentat în atâția ani de zile, am jucat săptămână de 


săptămână, fie la echipa de club, fie la națională. Nici nu prea am avut vacanțe pentru că, la final de sezon, în iunie, de obicei mergeam la echipa națională. Mental vorbind, a fost foarte greu.


Când am ajuns la Dinamo, am venit pentru a ajuta echipa, nu în vacanță. Mă uitam la televizor și îmi ziceam „Trebuie să fiu și eu acolo, să-mi ajut echipa!”. Când vii, joci 45 de minute și te accidentezi e 

foarte dificil. Cum m-am recuperat și am început antrenamentele, am mai greșit pase, știi cum e la început, după o accidentare, nu ești 100% refăcut. Totuși, nimeni n-a țipat la mine, toți au avut răbdare.”

Dacă ți-aș zice acum că sunt 100% apt, aș minți. Am nevoie de câteva meciuri, iar oamenii care știu 

fotbal sunt conștienți de asta. Cu cât joc mai mult, cu atât voi fi mai pregătit. Domnul Uhrin mi-a zis înainte să intru să mă bucur de fotbal.

Vreau să mulțumesc antrenorului, colegilor și staff-ului. Am tras din greu, vreau să-i mulțumesc și lui 

Gabi, doctorul, care a fost lângă mine și m-a ajutat mult, staff-ului, coechipierilor, care au avut răbdare cu mine.”

Atmosfera este foarte bună. E mereu bine să câștigi, indiferent cu cine joci. Aduce un plus în cadrul 

grupului din punct de vedere mental. Cu toții tragem tare, iar antrenorul și staff-ul sunt foarte stricți, ne împing de la spate. În vestiar, nimeni nu e fericit că mergem la baraj.

VIDEO - Dinamo părăsită? Niciodată!

Am încercat să salvăm clubul direct de la retrogradare, dar asta e realitatea acum. Mai avem două 

meciuri de jucat din play-out, trebuie să fim concentrați, încrezători, să tragem tare și să le câștigăm,” potrivit Playsport.ro

Comentarii