Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Florin Prunea da de pământ cu arbitrii care au arbitrat-o aseară pe Dinamo

 


În primul rând, am venit ca să-l aduc pe băiatul meu la stadion, iar mai apoi pentru că joacă U Cluj, echipă pe care voiam s-o văd. Am foarte mulți prieteni la ambele formații, așa că am profitat de timpul liber. U Cluj este favorita mea la acest meci, pentru că n-aș putea să țin cu Steaua”, a spus Marius Tomozei potrivit Playsport.ro

Dinamo s-a impus, în deplasare, împotriva celor de la FC Botoșani, scor 3-2, în partida din cadrul etapei cu numărul opt a play-out-ului Ligii 1.

„Victoria a fost neașteptată pentru foarte multă lume înaintea jocului. Dar, după jocul și atitudinea lui Dinamo, a fost o victorie meritată nu numai împotriva Botoșaniului, ci și a unei brigăzi de arbitri cum rar mi-a fost dat să văd. Astea se cheamă brigăzi de arbitraj cu dedicație! Astea nu sunt întâmplătoare. 

Este inadmisibil să ai henț pe 16 metri, ofsaid de trei metri și să nu ridici fanionul! A fost împingere grosolană în fața asistentului și nu s-a dat nimic. Asta se cheamă, cum spun fotbaliștii: «Japcă pe față». 

Dacă mai arbitrază băiatul ăsta în Liga 1, părerea mea e că sunt alte interese. Ce s-a întâmplat la meciul de aseară este inimaginabil. 

I-am zis și lui Dusan Uhrin să nu se mai lase adormiți de astea că toată lumea vrea Dinamo în Liga 1. 

Nu, nimeni nu vrea Dinamo în Liga 1! Anul acesta au fost excutați la multe meciuri. În momentul în 

care șacalii simt miros de sânge, ăluia mai slab îi dau în cap toți. Domne, ce a fost aseară, a fost de noaptea minții”, a declarat Florin Prunea potrivit fanatik.

Bine, îi înțeleg și pe cei de la Botoșani. Șmecheri! A sărit toată banca. Este o greșeală și din partea staff-ului lui Dinamo. De asta spun că a fost trimisă o brigadă kamikaze.

La Grădinaru… îți garantez eu că l-a înjurat și portarul Botoșaniului, că nu se ducea Grădinaru degeaba. 

Dar arbitrul trebuia să se întoarcă cu spatele, mai ales după ce a excutat-o pe Dinamo. Astea între j

ucători se rezolvă, dar a vrut arbitrul să-și arate mușchii, adică să se facă de răs până la capăt. E clar că a avut ceva împotriva lui Dinamo.

Grijă mare la arbitraj, la baraj. Eliminările lui Pierret și Grădinaru nu sunt întâmplătoare! Nici pe 

vremea când ni se spunea că nu e ziua noastră azi, n-am văzut așa ceva. Cu un asemenea arbitraj nu are nicio șansă să rămână în Liga 1. Te toacă!

Comentarii