Ultima Postare

Va străluci acest tânăr jucător la Dinamo - Ce părere ai despre el?

  sursa foto:GSP.ro Răzvan Pașcalău, un tânăr de 20 de ani și fost campion în Italia în competiția Primavera cu Lecce U19,  a împărtășit care sunt așteptările sale majore pentru acest sezon. Clujeanul, care în copilărie era fan al  echipei Dinamo, își arată entuziasmul specific vârstei. Dinamo își construiește propria generație de  jucători chiar în Liga 1, aducând tineri formați în academii din afara țării. Printre acești tineri cu  potențial, se regăsește și fundașul central Răzvan Pașcalău, transferat în această vară. Tânărul este atât talentat, cât și articulat. Originar din Cluj, Răzvan vorbește cu o energie debordantă  despre aspirațiile sale. Sinceritatea specifică vârstei îl face să se exprime autentic, fără să spună lucruri  doar de dragul conversației. Răzvan Pașcalău este un suporter al echipei Dinamo, dar și al U Cluj. La o acțiune de promovare organizată de club la Macron Store, clujeanul a povestit cum a devenit fan  Dinamo. Este o "moșt

Post Top Ad






Cum au reacționat legendele lui Dinamo după anunțului construirii noului stadion

 



Lucian Bode, ministrul Afacerilor Interne, dar și foști mari jucători din istoria lui Dinamo au fost prezenți în parcul sportiv din „Ștefan cel Mare” pentru a sărbători aniversarea clubului. 

„Sper să avem și echipă în 2024, una de cupe europene. Am aflat însă că Dinamo va avea sigur un antrenor de cupe europene, pe Mircea Lucescu.

 Clubul Dinamo e un simbol, azi scriem istorie pentru clubul Dinamo. Construim o arenă multifuncțională pentru Dinamo. Stadionul va fi preluat de CNI curând”, a declarat Lucian Bode.

Din momentul predării documentației către Ministerul Dezvoltării, tot ce ține de aspect, logistică și proiecte vor fi în sarcina CNI. Noi am spus ce ne-am dori. Am spus ce să cuprindă stadionul. Vom avea și un heliport pentru elicopterele SMURD”, a spus Ionuț Popa, președintele CS Dinamo.

„O să-mi fie dor de acest stadion. Mulți fotbaliști au crescut aici. Dinamo m-a format ca om și sportiv. Sunt amintiri frumoase. O să iau o bucată de stadion," a declarat Florin Prunea, fost portar și oficial la Dinamo.

„Cred că se întorc vremurile de altădată. Am spus că nu mă reîntorc până nu se construiește un nou stadion. Sper să mă revăd cu domnul Bode peste 3 ani, când va tăia panglica stadionului”, a spus Mircea Lucescu, potrivit GSP 

Florin Răducioiu: „Trebuie să fim modeşti, umili şi să încercăm să câştigăm cu mare sacrificiu”

„Ne aşteaptă două meciuri foarte, foarte grele. Cred că nimeni nu e favorit şi e mai bine aşa. Mă refer la 

Dinamo, nu trebuie să fim favoriti. Dimpotrivă, trebuie să fim modeşti, umili şi să încercăm să câştigăm cu mare sacrificiu şi cu o motivaţie ieşită din comun. 

Vom trage linie şi vom vedea cum vom aborda sezonul următor. Cel mai important e ca Dinamo să se salveze. Ăştia suntem, eu sunt convins că Mister trebuie să-i motiveze pentru că e pentru binele tuturor. 

VIDEO - În ce condiții vrea să revină la formația alb-roșie Mircea Lucescu

Nimănui nu-i convine să fie Dinamo o echipă retrogradată. Nici nu vreau să mă gândesc. Sunt profesionişti şi au datoria morală şi profesională de a juca la potenţialul maxim”, a declarat Florin Răducioiu potrivit orangesport


Comentarii