Ultima Postare

Știrea momentului vine de la Dinamo: Vezi câți și ce fel de jucători vor sosi! Sună al naibii de bine!

  Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, a anunțat o reconstrucție fundamentală a  clubului alb-roșu, schimbând complet filosofia față de sezoanele anterioare. Cuvântul de bază este  temeinicia. Dinamo s-a salvat în extremis de la retrogradare în stagiunea trecută. Victoria obținută pe  stadionul „Arc” împotriva celor de la UTA, combinată cu rezultatele favorabile de pe stadioanele din  Voluntari, Craiova și Botoșani, le-a asigurat „câinilor” un baraj cu Csikszereda, câștigat datorită unei „doppietta” a lui Dennis Politic în manșa tur. Andrei Nicolescu: „Pentru prima oară după foarte mulți ani, vrem să construim” Până acum, campania de transferuri a celor de la Dinamo s-a concentrat pe jucători tineri și promițători, fiind aduși Cătălin Cîrjan, Adrian Caragea, Alexandru Roșca, Răzvan Pașcalău și Raul Rotund. De asemenea, echipa l-a adus și pe Raul Opruț, fundaș stânga de la Kortrijk, care a fost împrumutat la Hermannstadt în sezonul precedent. „Ne-am

Post Top Ad


Cum au reacționat legendele lui Dinamo după anunțului construirii noului stadion

 Lucian Bode, ministrul Afacerilor Interne, dar și foști mari jucători din istoria lui Dinamo au fost prezenți în parcul sportiv din „Ștefan cel Mare” pentru a sărbători aniversarea clubului. 

„Sper să avem și echipă în 2024, una de cupe europene. Am aflat însă că Dinamo va avea sigur un antrenor de cupe europene, pe Mircea Lucescu.

 Clubul Dinamo e un simbol, azi scriem istorie pentru clubul Dinamo. Construim o arenă multifuncțională pentru Dinamo. Stadionul va fi preluat de CNI curând”, a declarat Lucian Bode.

Din momentul predării documentației către Ministerul Dezvoltării, tot ce ține de aspect, logistică și proiecte vor fi în sarcina CNI. Noi am spus ce ne-am dori. Am spus ce să cuprindă stadionul. Vom avea și un heliport pentru elicopterele SMURD”, a spus Ionuț Popa, președintele CS Dinamo.

„O să-mi fie dor de acest stadion. Mulți fotbaliști au crescut aici. Dinamo m-a format ca om și sportiv. Sunt amintiri frumoase. O să iau o bucată de stadion," a declarat Florin Prunea, fost portar și oficial la Dinamo.

„Cred că se întorc vremurile de altădată. Am spus că nu mă reîntorc până nu se construiește un nou stadion. Sper să mă revăd cu domnul Bode peste 3 ani, când va tăia panglica stadionului”, a spus Mircea Lucescu, potrivit GSP 

Florin Răducioiu: „Trebuie să fim modeşti, umili şi să încercăm să câştigăm cu mare sacrificiu”

„Ne aşteaptă două meciuri foarte, foarte grele. Cred că nimeni nu e favorit şi e mai bine aşa. Mă refer la 

Dinamo, nu trebuie să fim favoriti. Dimpotrivă, trebuie să fim modeşti, umili şi să încercăm să câştigăm cu mare sacrificiu şi cu o motivaţie ieşită din comun. 

Vom trage linie şi vom vedea cum vom aborda sezonul următor. Cel mai important e ca Dinamo să se salveze. Ăştia suntem, eu sunt convins că Mister trebuie să-i motiveze pentru că e pentru binele tuturor. 

VIDEO - În ce condiții vrea să revină la formația alb-roșie Mircea Lucescu

Nimănui nu-i convine să fie Dinamo o echipă retrogradată. Nici nu vreau să mă gândesc. Sunt profesionişti şi au datoria morală şi profesională de a juca la potenţialul maxim”, a declarat Florin Răducioiu potrivit orangesport


Comentarii