Ultima Postare

Șoc la Sala de Judecată: Verdictul surprinzător în procesul echipei Dinamo

  În ciuda estimărilor pesimiste ale suporterilor dinamoviști și în pofida grevei magistraților, dosarul privind reorganizarea "câinilor" a ajuns astăzi pe masa Tribunalului București. Verdictul judecătorului prezent a fost pronunțat în doar un minut petrecut în sala de judecată: amânare până pe 13 iulie 2023! Tribunalul București a fost plin de agitație în această dimineață, într-o zi așteptată cu nerăbdare de întreaga comunitate de suporteri ai lui Dinamo. Dimineața a debutat cu o surpriză: se zvonea că "dosarul Dinamo" va fi singurul programat pentru astăzi, ceea ce a atras mulțimea de oameni din club pentru a-și susține fervent cauza "câinilor". Dinamo a sperat în zadar! Un nou amânare în dosarul de reorganizare. Claudiu Balog, avocatul companiei lui Răzvan Zăvăleanu, a fost primul care a ajuns, urmat de avocata de la APCH. Ulterior,  avocata reprezentând pe chirografarul Diego Fabbrini și-a făcut apariția. După aceea, la Tribunal a ajuns și acți

Post Top Ad


Cum au reacționat legendele lui Dinamo după anunțului construirii noului stadion

 Lucian Bode, ministrul Afacerilor Interne, dar și foști mari jucători din istoria lui Dinamo au fost prezenți în parcul sportiv din „Ștefan cel Mare” pentru a sărbători aniversarea clubului. 

„Sper să avem și echipă în 2024, una de cupe europene. Am aflat însă că Dinamo va avea sigur un antrenor de cupe europene, pe Mircea Lucescu.

 Clubul Dinamo e un simbol, azi scriem istorie pentru clubul Dinamo. Construim o arenă multifuncțională pentru Dinamo. Stadionul va fi preluat de CNI curând”, a declarat Lucian Bode.

Din momentul predării documentației către Ministerul Dezvoltării, tot ce ține de aspect, logistică și proiecte vor fi în sarcina CNI. Noi am spus ce ne-am dori. Am spus ce să cuprindă stadionul. Vom avea și un heliport pentru elicopterele SMURD”, a spus Ionuț Popa, președintele CS Dinamo.

„O să-mi fie dor de acest stadion. Mulți fotbaliști au crescut aici. Dinamo m-a format ca om și sportiv. Sunt amintiri frumoase. O să iau o bucată de stadion," a declarat Florin Prunea, fost portar și oficial la Dinamo.

„Cred că se întorc vremurile de altădată. Am spus că nu mă reîntorc până nu se construiește un nou stadion. Sper să mă revăd cu domnul Bode peste 3 ani, când va tăia panglica stadionului”, a spus Mircea Lucescu, potrivit GSP 

Florin Răducioiu: „Trebuie să fim modeşti, umili şi să încercăm să câştigăm cu mare sacrificiu”

„Ne aşteaptă două meciuri foarte, foarte grele. Cred că nimeni nu e favorit şi e mai bine aşa. Mă refer la 

Dinamo, nu trebuie să fim favoriti. Dimpotrivă, trebuie să fim modeşti, umili şi să încercăm să câştigăm cu mare sacrificiu şi cu o motivaţie ieşită din comun. 

Vom trage linie şi vom vedea cum vom aborda sezonul următor. Cel mai important e ca Dinamo să se salveze. Ăştia suntem, eu sunt convins că Mister trebuie să-i motiveze pentru că e pentru binele tuturor. 

VIDEO - În ce condiții vrea să revină la formația alb-roșie Mircea Lucescu

Nimănui nu-i convine să fie Dinamo o echipă retrogradată. Nici nu vreau să mă gândesc. Sunt profesionişti şi au datoria morală şi profesională de a juca la potenţialul maxim”, a declarat Florin Răducioiu potrivit orangesport


Comentarii