Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Cum au reacționat legendele lui Dinamo după anunțului construirii noului stadion

 Lucian Bode, ministrul Afacerilor Interne, dar și foști mari jucători din istoria lui Dinamo au fost prezenți în parcul sportiv din „Ștefan cel Mare” pentru a sărbători aniversarea clubului. 

„Sper să avem și echipă în 2024, una de cupe europene. Am aflat însă că Dinamo va avea sigur un antrenor de cupe europene, pe Mircea Lucescu.

 Clubul Dinamo e un simbol, azi scriem istorie pentru clubul Dinamo. Construim o arenă multifuncțională pentru Dinamo. Stadionul va fi preluat de CNI curând”, a declarat Lucian Bode.

Din momentul predării documentației către Ministerul Dezvoltării, tot ce ține de aspect, logistică și proiecte vor fi în sarcina CNI. Noi am spus ce ne-am dori. Am spus ce să cuprindă stadionul. Vom avea și un heliport pentru elicopterele SMURD”, a spus Ionuț Popa, președintele CS Dinamo.

„O să-mi fie dor de acest stadion. Mulți fotbaliști au crescut aici. Dinamo m-a format ca om și sportiv. Sunt amintiri frumoase. O să iau o bucată de stadion," a declarat Florin Prunea, fost portar și oficial la Dinamo.

„Cred că se întorc vremurile de altădată. Am spus că nu mă reîntorc până nu se construiește un nou stadion. Sper să mă revăd cu domnul Bode peste 3 ani, când va tăia panglica stadionului”, a spus Mircea Lucescu, potrivit GSP 

Florin Răducioiu: „Trebuie să fim modeşti, umili şi să încercăm să câştigăm cu mare sacrificiu”

„Ne aşteaptă două meciuri foarte, foarte grele. Cred că nimeni nu e favorit şi e mai bine aşa. Mă refer la 

Dinamo, nu trebuie să fim favoriti. Dimpotrivă, trebuie să fim modeşti, umili şi să încercăm să câştigăm cu mare sacrificiu şi cu o motivaţie ieşită din comun. 

Vom trage linie şi vom vedea cum vom aborda sezonul următor. Cel mai important e ca Dinamo să se salveze. Ăştia suntem, eu sunt convins că Mister trebuie să-i motiveze pentru că e pentru binele tuturor. 

VIDEO - În ce condiții vrea să revină la formația alb-roșie Mircea Lucescu

Nimănui nu-i convine să fie Dinamo o echipă retrogradată. Nici nu vreau să mă gândesc. Sunt profesionişti şi au datoria morală şi profesională de a juca la potenţialul maxim”, a declarat Florin Răducioiu potrivit orangesport


Comentarii