Ultima Postare

Șoc la Sala de Judecată: Verdictul surprinzător în procesul echipei Dinamo

  În ciuda estimărilor pesimiste ale suporterilor dinamoviști și în pofida grevei magistraților, dosarul privind reorganizarea "câinilor" a ajuns astăzi pe masa Tribunalului București. Verdictul judecătorului prezent a fost pronunțat în doar un minut petrecut în sala de judecată: amânare până pe 13 iulie 2023! Tribunalul București a fost plin de agitație în această dimineață, într-o zi așteptată cu nerăbdare de întreaga comunitate de suporteri ai lui Dinamo. Dimineața a debutat cu o surpriză: se zvonea că "dosarul Dinamo" va fi singurul programat pentru astăzi, ceea ce a atras mulțimea de oameni din club pentru a-și susține fervent cauza "câinilor". Dinamo a sperat în zadar! Un nou amânare în dosarul de reorganizare. Claudiu Balog, avocatul companiei lui Răzvan Zăvăleanu, a fost primul care a ajuns, urmat de avocata de la APCH. Ulterior,  avocata reprezentând pe chirografarul Diego Fabbrini și-a făcut apariția. După aceea, la Tribunal a ajuns și acți

Post Top Ad


Nicolae Badea vrea să blocheze și noua siglă a lui Dinamo!

 
Nicolae Badea (73 de ani) ar vrea, de fapt, ca echipa din Liga 1 să păstreze actuala siglă! În urmă cu o lună, Badea le-a interzis „câinilor” să mai folosească actuala emblemă în scopuri comerciale, motiv pentru care Dinamo a început un proces de rebranding.

Șeful de la Computerland, care a scos echipa la dineu în această seară, urmărește cu mare atenție procesul de rebranding declanșat de administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu. Badea a notificat clubul din Liga 1 să nu mai folosească în scop comercial sigla și denumirile aparținând societății sale (FC Dinamo, Fotbal Club Dinamo București sau fc.dinamo.ro).

Nicolae Badea va încerca să blocheze înregistrarea noii sigle aleasă de suporteri, astfel încât emblema veche să fie păstrată și folosită doar în scop sportiv.

Nicolae Badea a trimis notificarea către Dinamo 1948 SA, după ce gruparea din Liga 1 nu a acceptat să plătească un comision de 10% din vânzările produselor inscripționate cu emblema deținută de omul de afaceri, prin Asociația Clubul Sportiv Fotbal Club Dinamo București. Același comision este perceput tuturor societăților interesate să comercializeze accesorii cu sigla cu cei doi câini roșii, potrivit GSP


Răzvan Zăvăleanu a sărit la gâtul lui Nicolae Badea pentru dineul oferit jucătorilor: „Nu era momentul pentru petreceri”

Răzvan Zăvăleanu, detalii despre situația de la Dinamo

„Nu am fost invitat la dineu și nici nu aș fi vrut. Nu cred că e momentul de petreceri, ne aflăm în pregătirea unui baraj. Domnul Badea nu mai sponsorizează Dinamo. A fost un contract de sponsorizare, desfășurat înainte de procedura de insolvență, dar atât. Nu am informații certe, dar cred că nici jucătorii nu au mai primit bani de salarii de la Badea.

Oricine e binevenit să vină cu bani la Dinamo. Îi aștept pe toți, dar, din păcate, acest lucru nu se întâmplă. Aș vrea ca forțele dinamoviste să se coaguleze în jurul echipei și s-o sprijine într-un moment greu, dar pare că fiecare e pe drumul lui. 

Cel mai bine e ca orice ban să vină către club și să fie plătiți către club. Dar am înțeles că unul dintre finanțatori dorea să plătească anumite salarii. Nu putem cere ca cineva să nu dea bani în afara clubului.

Situația financiară a clubului e instabilă. Sunt niște datorii la zi, sunt oameni, suporteri și cei trei care dau bani constant, care în fiecare zi virează bani către club. Și mai avem contracte de publicitate. Dar până în iulie, când sperăm să vină o tranșă din drepturile TV, situația va fi destul complicată. Se fac eforturi mari în fiecare zi. 

Sunt restanțe acumulate. Sper s-o scoatem la capăt”, a spus Răzvan Zăvăleanu. „Am citit postarea fanilor. Nu aș vrea să ne ducem cu gândul atât de departe. Mi-e foarte greu să cred că domnul Badea își 

propune asemenea lucruri. Iar în ceea ce privește CS Dinamo, pot spune cu certitudine că nu are nicio implicare într-o asemenea strategie”, a spus acesta potrivit GSP 

Comentarii