Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Cum arată top 25 academiilor de copii și juniori în 2021. Vezi ce loc ocupa academia lui Dinamo

 




Până acum lucrurile au funcționat foarte bine, sper să anunțăm public în scurtă vreme despre cine este vorba și să semnăm contractul. Avem un calendar, dar nu pot să desconspir nimic din acest calendar. Nu este o condiție obligatorie că Dinamo să rămână în Liga 1, dar este preferabil să fie așa.


„Nu vreau să cred în chestia asta, dar ajung și eu la concluzia că este o campanie de discreditare, deși nu înțeleg de ce și de la cine, dar pot să spun că este o minciună sfruntată. Salariații sunt cu banii la zi, jucătorii cu banii la zi. Vă spun că nu este cazul, noi astăzi suntem cu toate salariile la zi. Am niște informații, dar nu aș vrea să vorbesc pe tema asta”, a mai spus administratorul judiciar al lui Dinamo.


„Este evident că nu am încasat niciun ban. Scopul nostru este să ajutam Dinamo să supraviețuiască. Trebuie să ne încasăm banii, dar speranță noastră este că îi vom încasa odată cu salvarea echipei.

Nu pot să confirm nicio sumă, nu mă ocup direct. Pot să vă confirm că nu am încasat nimic. Facem toate eforturile să salvam Dinamo,

Răzvan Zăvăleanu, la Playsport Live.



Potrivit CTS23, Mircea Rednic plătește lunar, de la momentul tragediei, câte 2.000 de euro familiei decedatului Patrick Ekeng, deși acesta nu este obligat să facă agest gest.

Instanțele din România au stabilit despăgubirile oficiale pentru familia lui Ekeng!

La începutul anului trecut s-a stabilit că Mihaiela Elena Duță, medicul de pe ambulanța Puls, a fost condamnată definitiv de Curtea de Apel București la 1 an și 6 luni de închisoare cu suspendare pentru săvârșirea infracțiuniii de ucidere din culpă, ea fiind găsită vinovată pentru că nu a efectuat la timp manevre de resuscitare pentru a-i salva viața sportivului.

Totodată, Mihaiela Elena Duță a primit și 60 de zile de muncă în folosul comunității. SC Puls Medica SRL a fost obligată să plătească peste 200.000 de euro membrilor familiei Ekeng, reprezentând daune morale.


Curtea de Apel a decis ca banii să fie împărțiți astfel: mama lui Ekeng să primească 44.000 de euro, 

soția lui Ekeng tot 44.000 de euro, cei trei copiii – câte 30.000 de euro fiecare, iar cei cinci frați câte 10.000 de euro fiecare.

Nathalie, văduva lui Ekeng, a cerut în primă instanță despăgubiri de peste 650.000 de euro. Cererea a fost respinsă de către magistrați, fiind considerată inadmisibilă.


Sâmbătă, la Baza Sportivă „Ion Țiriac” din Capitală, dinamoviștii antrenați de Gheorghe Mihali au făcut un prim pas spre finala Ligii Elitelor U19. Dinamo a trecut de echipa similară a „Șepcilor Roșii”, 

scor 2-1, după golurile înscrise de Cristian Ionescu și Vlăduț Stanciu. Returul va avea loc peste o săptămână, la Cluj-Napoca.

În ultimul top al academiilor de copii și juniori din România, publicat de FRF vara trecută, Dinamo ocupă doar locul 9.

Cum arată top 25 academiilor de copii și juniori în 2021:


Comentarii