Ultima Postare

Antrenorul lui Dinamo primește o veste extraordinară, suporterii radiază de fericire!

   Foto: Profimedia În etapa a 29-a din Superligă, Poli Iași și Dinamo au încheiat la egalitate, scor 0-0. Andrei Nicolescu,  administratorul special al echipei „câinilor”, consideră că atacanții Astrit Selmani (26 de ani) și Hakim  Abdallah (26 de ani) ar fi trebuit să profite mai bine de oportunitățile pe care le-au avut în meciul de la Copou. Abdallah și Selmani au ratat câteva ocazii importante în repriza secundă a confruntării cu Poli Iași,  amândoi fiind în situații de unu la unu cu portarul Ailenei. Conform lui Andrei Nicolescu, un plus de inspirație ar fi putut conduce la obținerea unei victorii pe deplin meritate. „Rămânem cu jocul bun și cu faptul că putem să avem continuitate cu acest joc bun. Din păcate, nu am reușit să o băgăm în poartă. Presiunea există și va mai fi. Alegerile n-au fost extraordinare la finalizare, m-am uitat și la Selmani, și la Abdallah. Mă refer la deciziile lor de a juca într-un fel sau altul mingea. Selmani mai are nevoie de timp

Post Top Ad


Cum arată top 25 academiilor de copii și juniori în 2021. Vezi ce loc ocupa academia lui Dinamo

 
Până acum lucrurile au funcționat foarte bine, sper să anunțăm public în scurtă vreme despre cine este vorba și să semnăm contractul. Avem un calendar, dar nu pot să desconspir nimic din acest calendar. Nu este o condiție obligatorie că Dinamo să rămână în Liga 1, dar este preferabil să fie așa.


„Nu vreau să cred în chestia asta, dar ajung și eu la concluzia că este o campanie de discreditare, deși nu înțeleg de ce și de la cine, dar pot să spun că este o minciună sfruntată. Salariații sunt cu banii la zi, jucătorii cu banii la zi. Vă spun că nu este cazul, noi astăzi suntem cu toate salariile la zi. Am niște informații, dar nu aș vrea să vorbesc pe tema asta”, a mai spus administratorul judiciar al lui Dinamo.


„Este evident că nu am încasat niciun ban. Scopul nostru este să ajutam Dinamo să supraviețuiască. Trebuie să ne încasăm banii, dar speranță noastră este că îi vom încasa odată cu salvarea echipei.

Nu pot să confirm nicio sumă, nu mă ocup direct. Pot să vă confirm că nu am încasat nimic. Facem toate eforturile să salvam Dinamo,

Răzvan Zăvăleanu, la Playsport Live.Potrivit CTS23, Mircea Rednic plătește lunar, de la momentul tragediei, câte 2.000 de euro familiei decedatului Patrick Ekeng, deși acesta nu este obligat să facă agest gest.

Instanțele din România au stabilit despăgubirile oficiale pentru familia lui Ekeng!

La începutul anului trecut s-a stabilit că Mihaiela Elena Duță, medicul de pe ambulanța Puls, a fost condamnată definitiv de Curtea de Apel București la 1 an și 6 luni de închisoare cu suspendare pentru săvârșirea infracțiuniii de ucidere din culpă, ea fiind găsită vinovată pentru că nu a efectuat la timp manevre de resuscitare pentru a-i salva viața sportivului.

Totodată, Mihaiela Elena Duță a primit și 60 de zile de muncă în folosul comunității. SC Puls Medica SRL a fost obligată să plătească peste 200.000 de euro membrilor familiei Ekeng, reprezentând daune morale.


Curtea de Apel a decis ca banii să fie împărțiți astfel: mama lui Ekeng să primească 44.000 de euro, 

soția lui Ekeng tot 44.000 de euro, cei trei copiii – câte 30.000 de euro fiecare, iar cei cinci frați câte 10.000 de euro fiecare.

Nathalie, văduva lui Ekeng, a cerut în primă instanță despăgubiri de peste 650.000 de euro. Cererea a fost respinsă de către magistrați, fiind considerată inadmisibilă.


Sâmbătă, la Baza Sportivă „Ion Țiriac” din Capitală, dinamoviștii antrenați de Gheorghe Mihali au făcut un prim pas spre finala Ligii Elitelor U19. Dinamo a trecut de echipa similară a „Șepcilor Roșii”, 

scor 2-1, după golurile înscrise de Cristian Ionescu și Vlăduț Stanciu. Returul va avea loc peste o săptămână, la Cluj-Napoca.

În ultimul top al academiilor de copii și juniori din România, publicat de FRF vara trecută, Dinamo ocupă doar locul 9.

Cum arată top 25 academiilor de copii și juniori în 2021:


Comentarii