Ultima Postare

Surpriză pentru fanii Dinamo: O veste care vă va uimi cu siguranță!

  foto: colaj Fanatik După ce Guvernul României a dat undă verde prin Hotărâre de Guvern, ProSport vă aduce informații  proaspete despre planurile de demolare a vechiului stadion din „Ștefan cel Mare” și construirea Arenei  Multifuncționale Dinamo. Se preconizează că utilajele vor începe lucrările în zona respectivă începând cu anul viitor. În prezent, se află în desfășurare procesul de elaborare a caietului de sarcini pentru organizarea licitațiilor privind demolarea și construcția. Recent, clubul sportiv a reușit să obțină prelungirea certificatului de urbanism, care urma să expire în luna mai. Pe data de 21 martie, entuziasmul oficialilor și al fanilor dinamoviști a fost alimentat de o veste istorică. Guvernul României a pus semnătura pe Hotărârea de Guvern ce a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construcția Arenei Multifuncționale Dinamo, noul stadion ce urmează să se ridice în locul celui vechi din „Ștefan cel Mare”. Noua arenă va avea o capacitate de 25.041 lo

Post Top Ad






Iuliu Mureșan și-a dat demisia de la Dinamo. Unul dintre cei mai importanți jucători a confirmat

 





Răzvan Zăvăleanu, a precizat că a ajuns la un acord cu un jucător important pentru prelungirea contractului, în cazul în care „câinii” vor rămâne în Liga 1.

Este vorba despre mijlocașul central Balthazar Pierret . „Unul dintre cei mai importanți jucători a confirmat că va semna prelungirea pentru doi ani. Nu e primul cu care am discutat și cu care am ajuns la un acord, dacă vom rămâne în Liga 1”, a declarat Răzvan Zăvăleanu în emisiunea „Liga Digi Sport”.

Iuliu Mureșan și-a dat demisia de la Dinamo chiar înainte de barajul cu U Cluj! Cine îi va lua locul în „Ștefan cel Mare”

Iuliu Mureșan a plecat de la Dinamo, cu câteva zile înainte de barajul de menținere în Liga 1, cu U Cluj.


Iuliu Mureșan ar fi plecat de la Dinamo, după ce acesta ar fi avut demisia pe masă încă dinainte de Paște, când ar fi avut o înțelegere cu Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al clubului, informează Digi Sport.

Iuliu Mureșan și Răzvan Zăvăleanu ar fi discutat cu administratorul special al clubului să își oficializeze plecarea după încheierea campionatului.

„Iuliu Mureșan va pleca după baraj. Nu a plecat încă, dar nu mai participă activ la viața echipei. Dacă 


va pleca, acționarii vor decide cine va fi următorul administrator special. Teoretic, Dorin Șerdean (n.r. cel care deține pachetul majoritar de acțiuni și care a câștigat un proces prin care trebuie reangajat la Dinamo) are cele mai mari șanse de a fi numit.

Nu știu dacă așa va fi, vom vedea. Pe plan administrativ, acum discut cu persoanele care au ajutat echipa cu bani, sponsorii și DDB, finanțatorul principal. Domnul Badea nu este printre acei oameni.

Pe plan sportiv, se ocupă Dusan Uhrin și domnul Matei, directorul sportiv”, a spus Răzvan Zăvăleanu, la Digi Sport.


Comentarii