Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Iuliu Mureșan și-a dat demisia de la Dinamo. Unul dintre cei mai importanți jucători a confirmat

 

Răzvan Zăvăleanu, a precizat că a ajuns la un acord cu un jucător important pentru prelungirea contractului, în cazul în care „câinii” vor rămâne în Liga 1.

Este vorba despre mijlocașul central Balthazar Pierret . „Unul dintre cei mai importanți jucători a confirmat că va semna prelungirea pentru doi ani. Nu e primul cu care am discutat și cu care am ajuns la un acord, dacă vom rămâne în Liga 1”, a declarat Răzvan Zăvăleanu în emisiunea „Liga Digi Sport”.

Iuliu Mureșan și-a dat demisia de la Dinamo chiar înainte de barajul cu U Cluj! Cine îi va lua locul în „Ștefan cel Mare”

Iuliu Mureșan a plecat de la Dinamo, cu câteva zile înainte de barajul de menținere în Liga 1, cu U Cluj.


Iuliu Mureșan ar fi plecat de la Dinamo, după ce acesta ar fi avut demisia pe masă încă dinainte de Paște, când ar fi avut o înțelegere cu Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al clubului, informează Digi Sport.

Iuliu Mureșan și Răzvan Zăvăleanu ar fi discutat cu administratorul special al clubului să își oficializeze plecarea după încheierea campionatului.

„Iuliu Mureșan va pleca după baraj. Nu a plecat încă, dar nu mai participă activ la viața echipei. Dacă 


va pleca, acționarii vor decide cine va fi următorul administrator special. Teoretic, Dorin Șerdean (n.r. cel care deține pachetul majoritar de acțiuni și care a câștigat un proces prin care trebuie reangajat la Dinamo) are cele mai mari șanse de a fi numit.

Nu știu dacă așa va fi, vom vedea. Pe plan administrativ, acum discut cu persoanele care au ajutat echipa cu bani, sponsorii și DDB, finanțatorul principal. Domnul Badea nu este printre acei oameni.

Pe plan sportiv, se ocupă Dusan Uhrin și domnul Matei, directorul sportiv”, a spus Răzvan Zăvăleanu, la Digi Sport.


Comentarii