Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Săptămână decisivă în privința noii sigle a lui Dinamo

 
Fostul antrenor al lui Dinamo consideră că în play-off-ul nu vor fi două meciuri facile: „E un final de campionat foarte disputat în liga a doua și sunt câteva echipe destul de puternice. E chiar foarte puternic play-off-ul. Cred că Petrolul, Hermannstadt și Universitatea Cluj se vor bate până la final pentru a promova direct în Liga 1”, a declarat Gheorghe Mulțescu.

O să fie foarte disputat și discutat. Sunt convins că Liga 1 va fi mai puternică anul viitor, cu două echipe de tradiție, în locul Clinceniului și al Mediașului care au probleme, dar să nu aibă și ele probleme financiare.


Sunt într-o situație dificilă, dar în ultimele două etape au arătat mai bine. Au avut o perioadă mai lungă de trei săptămâni să se antreneze, pentru că erau câțiva jucători nepregătiți fizic. Eu cred că oricare dintre cele trei echipe din Liga 2 sunt cam de aceeași valoare și vor fi două meciuri foarte disputate.

Eu cred că sunt în continuare importante și meciurile cu Botoșani și UTA, pentru a fi cât mai în formă pentru baraj, însă pot apărea accidentări, iar asta e o problemă, care să dea lucrurile peste cap. E foarte 

greu și pentru Uhrin să stabilească cine joacă și ce strategie să adopte. Dinamo trebuie să încerce să câștige ambele meciuri la baraj, ca să nu aibă nicio emoție.

Pentru Uhrin a fost mai greu anul acesta pentru că nici configurația lotului nu a fost aceeași. Pentru 

Dinamo cea mai mare problemă sunt spaniolii. De acolo li se trage totul și a pornit toată nenorocirea! Au lăsat echipa și fără jucători și fără bani. 

Noi am avut o politică mai realistă când am fost și am luat jucători mai modești și nu a fost o presiune financiară pe club. Apoi a început să plece câte un jucător și echipa s-a slăbit din ce în ce mai mult. 

 

Sorescu e iar o pierdere importantă. Dar de la spanioli a plecat totul, însă lucrurile acum s-au mai reglat”.

Îndepărtarea lui Mircea Rednic a fost o altă greșeală mare. Un antrenor foarte bun și cu atâta experiență. 

 

Să îl ai acolo în ogradă… chiar nu am înțeles asta. Că a fost un meci sau două în care au fost neînțelegeri e altceva și trebuie să treci peste ele. În niciun caz să îl dai afară. Le transmit jucătorilor să 


creadă în acest obiectiv și să fie conștienți că niciun sacrificiu nu e prea mare pentru a scăpa de retrogradare”, a declarat fostul antrenor al lui Dinamo Gigi Mulțescu potrivit Fanatik 

Financiar, Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar, a anunțat că este în discuții avansate cu diverși investitori care să vină la club, potrivit GSP 

Sâmbătă, 14 mai, va fi aleasă noua siglă. Care, conform informațiilor GSP încă de acum câteva săptămâni, va incorpora culorile alb și roșu, precum și litera D stilizată, de văzut care va fi situația „câinilor”. 

Până diseară, DDB (acționarul minoritar al grupării), după consultări cu oficialii și câteva glorii ale clubului, are misiunea de a sorta și a alege 5 sigle care vor intra în competiția finală pentru „unica stemă”. Apoi, ele vor fi expuse public de către Dinamo 1948 pe rețelele de socializare și pe site pentru ca suporterii să voteze! Reprezentanții echipei sunt în discuții și cu foste glorii ale clubului care să mediatizeze evenimentul și să se implice activ în proiect. 

Noua siglă va apărea pe tricouri începând din ediția 2022/2023, ea va fi expusă și pe toate produsele de marketing.

Comunicatul oficial al lui Dinamo

În perioada 20 aprilie 2022 - 5 mai 2022 vor fi concepute modele atât de agențiile partenere Dinamo București, dar și de cei mai talentați suporteri participanți la acest proces de rebranding.  Noul logo va conține culorile Dinamo București (roșu-alb), identitatea vizuală a clubului (D, Dinamo, Dinamo 1948) și elemente de legătură cu istoria din 1948 până astăzi.

Propunerile pot fi făcute în creion sau în programe specifice (Phostoshop, Illustrator, Corel, etc). Ele vor fi preluate brut și vor fi prelucrate de agențiile partenere într-o versiune finală sau pot veni direct stilizate. Vor merge în faza a doua cele mai interesante 5 modele propuse.

Acestea vor fi alese de trei comisii, formate din fostele glorii ale clubului, reprezentanții DDB și echipa de marketing a clubului. În faza a 2-a vor exista 5 comisii de vot și cel mai votat logo va fi ales câștigător. Prima comisie de vot va fi a suporterilor.


Cele 5 logo-uri vor fi votate timp de 4 zile pe pagina oficială de Facebook a clubului, ele urmând să primească puncte de la 1 la 5, în funcție de rezultat: poziția 1 (5 puncte), poziția 2 (4 puncte), poziția 3 (3 puncte), poziția 4 (2 puncte), poziția 5 (1 punct).

A doua comisie de vot va fi din cadrul DDB, unul dintre acționarii clubului nostru. Modul de punctaj va fi același ca la prima comisie. A treia comisie va fi formată din legendele clubului. Foștii mari jucători și antrenori care au scris istoria clubului vor vota cele 5 propuneri și punctajul va fi același ca la prima comisie. A patra comisie va fi formată din cei mai importanți jucători din lotul actual și din o parte din antrenorii de la grupele de juniori ale clubului. Același punctaj.


A cincea comisie va fi formată din reprezentanții de marketing ai clubului. Modul de punctaj va fi același, ca la prima comisie. Punctajele vor fi publicate într-un comunicat oficial, împreună cu noul logo ales câștigător pe 14 mai 2022, de ziua clubului, când Dinamo București va împlini 74 de ani.

Dacă oricare din cele 5 logo-uri ajunse în faza finală provine din rândul fanilor noștri, cei mai inspirați suporteri vor primi un abonament la meciurile jucate de Dinamo pe teren propriu pe toată perioada în care sigla va fi oficială la club și, de asemenea, un tricou de joc în fiecare sezon, timp de 10 ani.

Noul logo va deveni oficial începând cu sezonul 2022-2023, urmând a fi prezent pe toate echipamentele de joc ale echipei noastre, dar și pe produsele oficiale în magazinul online și în magazinul de prezentare al clubului. Toate propunerile vor fi trimise în perioada 20 aprilie 2022 - 5 mai 2022 pe adresa de e-mail marketing@dinamo1948.ro

-  comunicatul de presă de pe pagina oficială de Facebook a lui Dinamo

Comentarii