Post Top Ad


Pierdere mare pentru Dinamo la baraj! „Procurorul” anunță că există interes pentru cumpărarea clubului Dinamo: „Sunt 3 variante!”

 Totuși, Cornel Dinu are și o veste bună pentru fanii echipei și aruncă bomba! „Procurorul” a declarat că ar exista fonduri de investiții interesate să preia Dinamo.

„Nu știu dacă marea problemă a lui Dinamo e legată de sigle. Marea problemă este existența echipei, soarta financiară. După o evoluție mai bună la Botoșani, trebuie pregătit barajul. Din ce am auzit de la 


cei care răspund într-un fel sau altul de Dinamo, se pare că ar fi niște fonduri interesate să preia clubul. Dinamo este istorie, palmares. Să dea Dumnezeu să se întâmple așa ceva. Sunt de apreciat eforturile suporterilor, dar niciodată masele nu pot să conducă.

În primul rând, la Dinamo este nevoie de a așeza o structură reală a societății. Trebuie să se găsească o finanțare reală. Se pare că la ora actuală există un fond de investiții occidental, american. Ar mai fi un 


investitor care n-ar avea prea mulți bani, dar atașat de Dinamo. E foarte important să-ți alegi colaboratorii. Și mai este o variantă foarte interesantă, de care mi-a vorbit o cunoștință veche, din

Germania. Cortacero a participat la un fond de investiții și ar putea fi interesat la ce ar avea prin relația cu Șerdean. Acele procente sunt încă în suspensie la Dinamo și ar da o majoritate”, a spus Cornel Dinu, la ProSport Live.


Grădinaru ratează prima manșă de baraj pentru Dinamo

Întrunită luni, 9 mai 2022, Comisia de Disciplină din cadrul FRF a decis ca Răzvan Grădinaru, 


reprofilat de Dusan Uhrin în flancul drept al defensivei, să fie suspendat două meciuri, adică la etapa finală din play-out, cu UTA, și la prima manșă a barajului de promovare/menținere în Liga 1.


Mijlocașul Pierret Balthazar, eliminat de asemenea la Botoșani, a scăpat ușor, suspendare de un joc, și va fi apt pentru baraj.

Christian Irobiso (28 ani), atacantul nigerian de la Dinamo, a fost reclamat de CCA la Comisia de


 


Disciplină și Etică din cadrul FRF, după declarațiile făcute la finalul partidei Dinamo - FCU Craiova, scor 1-2.

Pentru această declarație, Comisia Centrală de Arbitraj (CCA) l-a reclamat pe jucătorul dinamovist, iar 

termenul de judecată anunțat de FRF este 11 mai. Dacă va fi suspendat, Dinamo riscă să nu se poată baza pe serviciile lui Irobiso în cele mai importante meciuri din acest sezon, cele de la baraj, potrivit GSP

Comentarii