Ultima Postare

Știre de top: Dinamo și suporterii lor primesc o veste bombă!

  sursa foto: GSP.ro În ziua de miercuri, 17 aprilie 2024, Dinamo a primit decizia finală din partea Comisiei de Disciplină și  Etică în legătură cu sancțiunea impusă în cazul incidentelor de la partida cu UTA Arad. Recent, în urma  respingerii apelului la Comisia de Recurs din cadrul LPF, echipa a făcut o nouă cerere către autoritățile fotbalistice din România, în speranța de a obține o sancțiune mai ușoară. În mod specific, Dinamo a solicitat permisiunea de a permite suporterilor săi să fie prezenți la meciurile de acasă cu FC Voluntari și UTA, ultimele partide programate pe teren propriu în acest sezon. O veste deosebit de bună pentru Dinamo: suporterii revin pe stadion! Comisia de Disciplină și Etică a  FRF a emis un răspuns favorabil pentru "câini". Dinamo a fost sancționată cu o suspendare de 4 etape  de către Comisia de Disciplină a FRF, în urma incidentelor regretabile petrecute la meciul cu UTA Arad din 8 martie, ultima etapă a sezonului regulat. Ne

Post Top Ad






Vestea așteptată de toată suflarea dinamovistă

  




”Ar fi un dezastru pentru Dinamo retrogradarea?”

”Nu ştiu ce să zic în momentul de faţă. Dacă încă ai posibilitatea... nu sunt probleme foarte mari cu banii.

Dacă ai posibilitatea să munceşti azi să rămâi în Liga 1, nu cred că are rost să ne gândim să înceapă de jos deocamdată.

Ar trebui să se creeze o bază, să vină... cel care va veni şi va vrea să susţină Dinamo să fie mai cu capul pe umeri, mai calculat.

Pentru că în ultimii 10 ani au fost nişte perioade la Dinamo numai cu urcuşuri şi coborâşuri, cu salarii de zeci de mii de euro, următorul an cu salarii de o mie de euro, cu jucători tineri din pepinieră.

Cred că trebuie să se ajungă la un numitor comun, cu tineri din academia Dinamo, cu jucători experimentaţi, să creeze un mixt şi să se omogenizeze echipa.

Pentru că e foarte greu să foloseşti 50 de jucători în şapte luni, e imposibil. E imposibil să construieşti ceva sau să ai aşteptări mari”, a declarat Cosmin Moţi, pentru orangesport.ro



Alb-roșii sunt programați marți, 10 mai, pentru a-și prezenta proiectul pentru sezonul viitor care să le 

dea licența pentru Liga 1 și să le permită „câinilor” să continue și anul viitor în campionat dacă vor învinge la baraj. 

Din informațiile GSP.ro, oficialii lui Dinamo nu au nicio emoție în privința obținerii licenței. Aceștia vor afla verdictul pe 20 de mai de la Comisia de Licențiere.

Dacă dosarul lui Dinamo nu va fi acceptat, atunci alb-roșii se pot adresa Comisiei de Apel până pe 30 mai, potrivit GSP.

Comentarii