Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Antrenorul lui Dinamo se revoltă după ultima decizie

 
Elis Bakaj s-a lansat în afaceri! "E ceva nou pentru mine". Fotbalistul nu a uitat de Dinamo: "Cineva de acolo nu m-a plăcut".


Albanezul a recunoscut că au mai fost discuţii cu cei de la Dinamo, de-a lungul timpului, dar nimic concret, aşa cum şi-ar fi dorit.


În lipsa unei oferte din Ştefan cel Mare, Elis Bakaj s-a lansat în afaceri!  Albanezul a luat două francize cunoscute şi a deschis o shaormerie în Titan, dar şi una în Pipera.

Întrebat despre Dinamo, Bakaj a mărturisit: "Am jucat cu jucătorii buni, în 2010 Dinamo era foarte 


bună în campionat. De suporteri ştie toată lumea... A fost o perioada foarte bună pentru viitorul meu. Să sperăm că revine şi rămâne în prima ligă. Toată lumea speră asta!

Eu am vrut să merg dar poate la cineva de acolo nu i-a plăcut de mine şi nu m-a vrut. 


(n.r. dacă Dinamo retrogradează în liga 2, accepţi oferta?) De ce nu? Eu nu am o problemă. De ce nu? În viaţă nu se ştie niciodată!", potrivit orangesport.roCu câteva zile înainte de semifinală a izbucnit un scandal referitor la data de disputare a meciului. Clubul gazdă stabileşte programarea partidei, iar Dinamo a hotărât ca turul să se joace sâmbătă. Numai că, cei de la U Cluj au făcut presiuni ca meciul de la Bucureşti să se joace duminică, ceea ce s-a şi întâmplat.

“În semifinalele Ligii Elitelor avem meci cu U Cluj şi primesc un telefon în care mi se spune să mutăm meciul duminică. Măi oameni buni, de ce să joc eu duminică meciul când U Cluj joacă mâine în Cupă? 

Ei sunt obligaţi să vină la mine sâmbătă.

“Păi vin ei la mine acasă să facă programul?”

Ei umblă acum pe la club, să fie clubul de acord să joace duminică. Eu ştiam de două săptămâni că o să 

jucăm sâmbătă şi ei vin să schimbe data. De ce? Să îmi vină U Cluj la mine şi să îmi facă program? De ce? Ce-i asta?


Nu ştiu cine a intervenit să se schimbe data. Am primit telefon în care m-au anunţat că jucăm duminică. 

N-am cum să fiu de acord. Cum adică jucăm duminică? Eu fac programul pentru sâmbătă şi ei îmi spun când să joc? Păi vin ei la mine acasă să facă programul?”, a “tunat” Mihali.

“Echipa gazdă îşi pune meciul când consideră. Clujul are alt interes, că au meci de Cupă. Dar nu e treaba mea ce fac ei. S-a mai întâmplat aşa o dată, dar am acceptat pentru că băieţii lui Hagi s-au 

calificat cu echipa naţională şi au venit direct de la lot. Erau vreo 7-8 jucători. 

Dar acum, să vină U Cluj să îmi spună când să joc şi noi, ditamai clubul Dinamo, să acceptăm şi să 

spunem că jucăm duminică. Nu există aşa ceva. Păi noi acceptăm aşa ceva în detrimentul clubului nostru?

Săptămâna cealaltă, U Cluj să îşi pună când vrea meciul. Dar peste tot, pe site-ul Federaţiei şi oriunde, 

meciul era bătut în cuie pe 7 mai. Acum l-au mutat pe 8 mai. Eu le-am spus celor de la club că nu e posibil aşa ceva”, a spus antrenorul lui Dinamo U-19", potrivit Fanatik 

Comentarii