Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Clubul Dinamo nu-i permite să plece gratis. In concepția unui fost conducător de club a lui Dinamo, conducerea dinamovistă a greșit fata de Mircea Lucescu

 



clubul nu-i permite să plece gratis

Marco Ehmann a dispărut din echipa "cainilor" în ultimele trei meciuri oficiale, Dusan Uhrin nu se mai bazează pe el după ce fundașul de 20 de ani i-a comunicat că vrea să plece de la Dinamo.



Chiar dacă este un jucător eligibil cu regula U21 și a avut șanse de a evolua în tricoul „câinilor”, de la sosirea cehului, apărătorul a avut o cădere. 


Fotbalistul a avut și probleme medicale și le-a transmis dinamoviștilor că nu-și vede viitorul în alb-roșu. Cu toate că mai are doi ani de contract, iar conducerea clubului nu va accepta plecarea lui gratis, afirmă sursele GSP!

Sosit în urmă cu 4 ani în Ștefan cel Mare, Ehmann a ajuns și în lotul României U21, a evoluat pentru 

„tricolori” și la selecționatele U18 și U19, după ce reprezentase Germania la U16. 


Dinamo ar fi trebuit să îl țină aproape pe Mircea Lucescu, a spus Dinu Gheorghe.

„Nu am nicio ofertă de la Dinamo! Acolo sunt niște oameni care conduc. N-au știut să îi apropie pe cei 


cu putere financiară. Chiar și cu Mircea Lucescu să aibă un alt gen de relație. Partea cea mai importantă este în toamnă, cu insolvența. Trebuie să facă plățile!

Am o relație foarte bună cu „tata Nițu” de foarte mult timp. N-am decât o singură influență – îl rog să 

aibă mare grijă, sub ce formă dă banii. Dânsul este un suporter adevărat, nu se implică în viața clubului. 

Nu vrea să aibă influență, doar ajută Dinamo în acest hop”, a spus Dinu Gheorghe, la ProSport Live.

Galeria lui Dinamo râde de CSA Steaua, după victoria „fraților” de la U Cluj în Ghencea

CE BĂIEȚI MIȘTOOO, U CLUJ ȘI DINAMOOO!

În rest, un stadion nou aproape gol, o peluză care flutură niște steaguri cu găinușe și o peluză a oaspeților ocupată de băieții mișto în negru, alb și roșu.

Pe teren, niște pacionei și chipirlii, care au arătat că încă n-au față de promovare și un adi popa care e atât de rotofei încât nu știi când aleargă și când se rostogolește.

Scor final Cesea - U Cluj 0-2

"Ne-am făcut damblaua..."

Comentarii