Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






Noi emoții pentru Dinamo înainte de baraj

 




clubul nu-i permite să plece gratis

Marco Ehmann a dispărut din echipa "cainilor" în ultimele trei meciuri oficiale, Dusan Uhrin nu se mai bazează pe el după ce fundașul de 20 de ani i-a comunicat că vrea să plece de la Dinamo.


Chiar dacă este un jucător eligibil cu regula U21 și a avut șanse de a evolua în tricoul „câinilor”, de la sosirea cehului, apărătorul a avut o cădere. 

Fotbalistul a avut și probleme medicale și le-a transmis dinamoviștilor că nu-și vede viitorul în alb-roșu. Cu toate că mai are doi ani de contract, iar conducerea clubului nu va accepta plecarea lui gratis, afirmă sursele GSP!

Sosit în urmă cu 4 ani în Ștefan cel Mare, Ehmann a ajuns și în lotul României U21, a evoluat pentru 

„tricolori” și la selecționatele U18 și U19, după ce reprezentase Germania la U16. 


Dinamo ar fi trebuit să îl țină aproape pe Mircea Lucescu, a spus Dinu Gheorghe.

„Nu am nicio ofertă de la Dinamo! Acolo sunt niște oameni care conduc. N-au știut să îi apropie pe cei 

cu putere financiară. Chiar și cu Mircea Lucescu să aibă un alt gen de relație. Partea cea mai importantă este în toamnă, cu insolvența. Trebuie să facă plățile!


Am o relație foarte bună cu „tata Nițu” de foarte mult timp. N-am decât o singură influență – îl rog să aibă mare grijă, sub ce formă dă banii. Dânsul este un suporter adevărat, nu se implică în viața clubului. 

Nu vrea să aibă influență, doar ajută Dinamo în acest hop”, a spus Dinu Gheorghe, la ProSport Live.

Christian Irobiso, a fost reclamat de CCA la Comisia de Disciplină și Etică din cadrul FRF, după declarațiile făcute la finalul partidei Dinamo - FCU Craiova, scor 1-2.

Irobiso a fost în centrul atenției și la meciul cu CS Mioveni, pierdut de Dinamo, scor 0-2. Atunci, nigerianul și-a pierdut cumpătul și l-a pălmuit pe Andrei Panait, gest pentru care a primit cartonaș roșu. 

După ce și-a ispășit pedeapsa de trei etape, atacantul ar putea fi suspendat din nou.


„Nu vreau să vorbesc despre arbitraj. Ce a făcut arbitrul astăzi a fost o rușine, o mare, mare rușine, dar 

nu vreau să vorbesc despre asta acum, ci despre mine și echipa mea. Asta este”, a spus Irobiso după înfrângerea suferită de Dinamo cu FCU Craiova pe 8 aprilie.

Pentru această declarație, Comisia Centrală de Arbitraj (CCA) l-a reclamat pe jucătorul dinamovist, iar termenul de judecată anunțat de FRF este 11 mai. Dacă va fi suspendat, Dinamo riscă să nu se poată 

baza pe serviciile lui Irobiso în cele mai importante meciuri din acest sezon, cele de la baraj.

Comentarii