Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Noi emoții pentru Dinamo înainte de baraj

 
clubul nu-i permite să plece gratis

Marco Ehmann a dispărut din echipa "cainilor" în ultimele trei meciuri oficiale, Dusan Uhrin nu se mai bazează pe el după ce fundașul de 20 de ani i-a comunicat că vrea să plece de la Dinamo.


Chiar dacă este un jucător eligibil cu regula U21 și a avut șanse de a evolua în tricoul „câinilor”, de la sosirea cehului, apărătorul a avut o cădere. 

Fotbalistul a avut și probleme medicale și le-a transmis dinamoviștilor că nu-și vede viitorul în alb-roșu. Cu toate că mai are doi ani de contract, iar conducerea clubului nu va accepta plecarea lui gratis, afirmă sursele GSP!

Sosit în urmă cu 4 ani în Ștefan cel Mare, Ehmann a ajuns și în lotul României U21, a evoluat pentru 

„tricolori” și la selecționatele U18 și U19, după ce reprezentase Germania la U16. 


Dinamo ar fi trebuit să îl țină aproape pe Mircea Lucescu, a spus Dinu Gheorghe.

„Nu am nicio ofertă de la Dinamo! Acolo sunt niște oameni care conduc. N-au știut să îi apropie pe cei 

cu putere financiară. Chiar și cu Mircea Lucescu să aibă un alt gen de relație. Partea cea mai importantă este în toamnă, cu insolvența. Trebuie să facă plățile!


Am o relație foarte bună cu „tata Nițu” de foarte mult timp. N-am decât o singură influență – îl rog să aibă mare grijă, sub ce formă dă banii. Dânsul este un suporter adevărat, nu se implică în viața clubului. 

Nu vrea să aibă influență, doar ajută Dinamo în acest hop”, a spus Dinu Gheorghe, la ProSport Live.

Christian Irobiso, a fost reclamat de CCA la Comisia de Disciplină și Etică din cadrul FRF, după declarațiile făcute la finalul partidei Dinamo - FCU Craiova, scor 1-2.

Irobiso a fost în centrul atenției și la meciul cu CS Mioveni, pierdut de Dinamo, scor 0-2. Atunci, nigerianul și-a pierdut cumpătul și l-a pălmuit pe Andrei Panait, gest pentru care a primit cartonaș roșu. 

După ce și-a ispășit pedeapsa de trei etape, atacantul ar putea fi suspendat din nou.


„Nu vreau să vorbesc despre arbitraj. Ce a făcut arbitrul astăzi a fost o rușine, o mare, mare rușine, dar 

nu vreau să vorbesc despre asta acum, ci despre mine și echipa mea. Asta este”, a spus Irobiso după înfrângerea suferită de Dinamo cu FCU Craiova pe 8 aprilie.

Pentru această declarație, Comisia Centrală de Arbitraj (CCA) l-a reclamat pe jucătorul dinamovist, iar termenul de judecată anunțat de FRF este 11 mai. Dacă va fi suspendat, Dinamo riscă să nu se poată 

baza pe serviciile lui Irobiso în cele mai importante meciuri din acest sezon, cele de la baraj.

Comentarii