Ultima Postare

Șoc la Sala de Judecată: Verdictul surprinzător în procesul echipei Dinamo

  În ciuda estimărilor pesimiste ale suporterilor dinamoviști și în pofida grevei magistraților, dosarul privind reorganizarea "câinilor" a ajuns astăzi pe masa Tribunalului București. Verdictul judecătorului prezent a fost pronunțat în doar un minut petrecut în sala de judecată: amânare până pe 13 iulie 2023! Tribunalul București a fost plin de agitație în această dimineață, într-o zi așteptată cu nerăbdare de întreaga comunitate de suporteri ai lui Dinamo. Dimineața a debutat cu o surpriză: se zvonea că "dosarul Dinamo" va fi singurul programat pentru astăzi, ceea ce a atras mulțimea de oameni din club pentru a-și susține fervent cauza "câinilor". Dinamo a sperat în zadar! Un nou amânare în dosarul de reorganizare. Claudiu Balog, avocatul companiei lui Răzvan Zăvăleanu, a fost primul care a ajuns, urmat de avocata de la APCH. Ulterior,  avocata reprezentând pe chirografarul Diego Fabbrini și-a făcut apariția. După aceea, la Tribunal a ajuns și acți

Post Top Ad


Cei 2 jucători dinamoviști indisponibili

 

„Ajungi să joci un baraj, nu poți spune că ești liniștit. Dinamo nu poate să aibă probleme cu U Cluj, dar mingea e rotundă”, a spus Dănuț Lupu la Pro Arena.

Nu știu de ce i-a invitat, mă depășește lucrul acesta. Nu știu de ce s-a făcut asta, e problema domnului Badea. Acum două săptămâni îi anunți că le iei emblema, apoi îi scoți la masă. Cu tot respectul, sunt multe lucruri de neînțeles. Îl respect pe domnul Badea, dar nu îl înțeleg. Te cerți cu ei, dar îi chemi la masă. 

Nu pot să cred că te duci 26 de jucători la o masă și bei 4 sticle de vin. Apă bei apă joci. Dacă tot vrei să bei, ia și bea. 

Important e ca Dinamo să treacă de aceste două meciuri. Orice antrenor ar fi venit, trebuie 2-3 luni să poți face ceva. Chiar dacă te duci la o echipă cunoscută, e nevoie de 2-3 luni. Meseria de antrenor e grea. Dacă nu ai lot, echipă care să te înțeleagă, e greu ca antrenor. Trebuie să ai răbdare, ceea ce nu e punctul meu forte.

Uhrin așteaptă un meci dificil, împotriva unei echipe cu jucători de nivelul primei ligi. Dinamo nu se va putea baza pe mijlocașul Răzvan Grădinaru și atacantul Mirko Ivanovski, dar antrenorul ceh anunță că restul jucătorilor s-au pregătit bine. 

„Au jucători de prima ligă, i-am antrenat pe unii dintre ei. Au jucători buni, nu jucăm cu o echipă de liga a doua, pentru că au terminat sezonul pe o poziție bună. OK, au ratat promovarea directă, dar trebuie să ne concentrăm la noi. Poți pierde cu orice echipă, chiar și din a treia ligă, dacă nu ești concentrat.

Am încercat să folosesc toți jucătorii în ultimele meciuri, să schimb formula de start tot timpul. Toată lumea trebuie să fie pregătită, dacă se întâmplă ceva în timpul meciului sau la antrenamente trebuie să înlocuiesc jucătorii.

Este important doar să ne concentrăm. În rest, avem șanse 50-50. Trebuie să fim pregătiți, sunt meciuri importante pentru fiecare dinamovist. Sper ca fanii să ne susțină, să ne ajute. Sper să vină chiar mai mulți decât 4.000.

Ne respectăm adversarul, totul depinde de noi. Sunt încrezător, suntem pregătiți. Nu este ușor, așa că trebuie să fiu încrezător. Este ca o finală pentru noi”, a precizat Uhrin. 

Grădinaru și Mirko nu vor juca. Mirko s-a antrenat individual, Dusan Uhrin, antrenor Dinamo potrivit GSP 

Comentarii