Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Cei 2 jucători dinamoviști indisponibili

 

„Ajungi să joci un baraj, nu poți spune că ești liniștit. Dinamo nu poate să aibă probleme cu U Cluj, dar mingea e rotundă”, a spus Dănuț Lupu la Pro Arena.

Nu știu de ce i-a invitat, mă depășește lucrul acesta. Nu știu de ce s-a făcut asta, e problema domnului Badea. Acum două săptămâni îi anunți că le iei emblema, apoi îi scoți la masă. Cu tot respectul, sunt multe lucruri de neînțeles. Îl respect pe domnul Badea, dar nu îl înțeleg. Te cerți cu ei, dar îi chemi la masă. 

Nu pot să cred că te duci 26 de jucători la o masă și bei 4 sticle de vin. Apă bei apă joci. Dacă tot vrei să bei, ia și bea. 

Important e ca Dinamo să treacă de aceste două meciuri. Orice antrenor ar fi venit, trebuie 2-3 luni să poți face ceva. Chiar dacă te duci la o echipă cunoscută, e nevoie de 2-3 luni. Meseria de antrenor e grea. Dacă nu ai lot, echipă care să te înțeleagă, e greu ca antrenor. Trebuie să ai răbdare, ceea ce nu e punctul meu forte.

Uhrin așteaptă un meci dificil, împotriva unei echipe cu jucători de nivelul primei ligi. Dinamo nu se va putea baza pe mijlocașul Răzvan Grădinaru și atacantul Mirko Ivanovski, dar antrenorul ceh anunță că restul jucătorilor s-au pregătit bine. 

„Au jucători de prima ligă, i-am antrenat pe unii dintre ei. Au jucători buni, nu jucăm cu o echipă de liga a doua, pentru că au terminat sezonul pe o poziție bună. OK, au ratat promovarea directă, dar trebuie să ne concentrăm la noi. Poți pierde cu orice echipă, chiar și din a treia ligă, dacă nu ești concentrat.

Am încercat să folosesc toți jucătorii în ultimele meciuri, să schimb formula de start tot timpul. Toată lumea trebuie să fie pregătită, dacă se întâmplă ceva în timpul meciului sau la antrenamente trebuie să înlocuiesc jucătorii.

Este important doar să ne concentrăm. În rest, avem șanse 50-50. Trebuie să fim pregătiți, sunt meciuri importante pentru fiecare dinamovist. Sper ca fanii să ne susțină, să ne ajute. Sper să vină chiar mai mulți decât 4.000.

Ne respectăm adversarul, totul depinde de noi. Sunt încrezător, suntem pregătiți. Nu este ușor, așa că trebuie să fiu încrezător. Este ca o finală pentru noi”, a precizat Uhrin. 

Grădinaru și Mirko nu vor juca. Mirko s-a antrenat individual, Dusan Uhrin, antrenor Dinamo potrivit GSP 

Comentarii