Ultima Postare

Anunț Special: Surpriză de proporții pentru suporterii lui Dinamo

  sursa foto: GSP.ro Meciul dintre Dinamo și Petrolul va fi desfășurat cu accesul publicului. Tinerii cu vârste de până la 14  ani vor putea asista la confruntare de pe „Arcul de Triumf”, care este programată să aibă loc luni, 1  aprilie, începând cu ora 20:30. LPF a confirmat anunțul făcut inițial joi în cadrul interviului acordat de Andrei Nicolescu. Această decizie vine în lumina sancțiunii de 4 etape impuse „câinilor” în urma incidentelor de la meciul cu UTA Arad. „Există o dispoziție regulamentară care spune că se poate juca cu copii, în condițiile în care un adult  însoțește un grup de 10 copii. Am vorbit cu colegii mei de la LPF, i-am rugat să ia legătura cu reprezentanții clubului Dinamo și UTA să vedem ce își doresc mai departe. În funcție de ce își doresc ca organizatori le vom acorda tot sprijinul în condiții regulamentare”, a precizat Justin Ștefan, pentru Fanatik . Fanii lui Dinamo București sunt excluși de pe arena pentru următoarele patru etape ale p

Post Top Ad






Cei 2 jucători dinamoviști indisponibili

 





„Ajungi să joci un baraj, nu poți spune că ești liniștit. Dinamo nu poate să aibă probleme cu U Cluj, dar mingea e rotundă”, a spus Dănuț Lupu la Pro Arena.

Nu știu de ce i-a invitat, mă depășește lucrul acesta. Nu știu de ce s-a făcut asta, e problema domnului Badea. Acum două săptămâni îi anunți că le iei emblema, apoi îi scoți la masă. Cu tot respectul, sunt multe lucruri de neînțeles. Îl respect pe domnul Badea, dar nu îl înțeleg. Te cerți cu ei, dar îi chemi la masă. 

Nu pot să cred că te duci 26 de jucători la o masă și bei 4 sticle de vin. Apă bei apă joci. Dacă tot vrei să bei, ia și bea. 

Important e ca Dinamo să treacă de aceste două meciuri. Orice antrenor ar fi venit, trebuie 2-3 luni să poți face ceva. Chiar dacă te duci la o echipă cunoscută, e nevoie de 2-3 luni. Meseria de antrenor e grea. Dacă nu ai lot, echipă care să te înțeleagă, e greu ca antrenor. Trebuie să ai răbdare, ceea ce nu e punctul meu forte.

Uhrin așteaptă un meci dificil, împotriva unei echipe cu jucători de nivelul primei ligi. Dinamo nu se va putea baza pe mijlocașul Răzvan Grădinaru și atacantul Mirko Ivanovski, dar antrenorul ceh anunță că restul jucătorilor s-au pregătit bine. 

„Au jucători de prima ligă, i-am antrenat pe unii dintre ei. Au jucători buni, nu jucăm cu o echipă de liga a doua, pentru că au terminat sezonul pe o poziție bună. OK, au ratat promovarea directă, dar trebuie să ne concentrăm la noi. Poți pierde cu orice echipă, chiar și din a treia ligă, dacă nu ești concentrat.

Am încercat să folosesc toți jucătorii în ultimele meciuri, să schimb formula de start tot timpul. Toată lumea trebuie să fie pregătită, dacă se întâmplă ceva în timpul meciului sau la antrenamente trebuie să înlocuiesc jucătorii.

Este important doar să ne concentrăm. În rest, avem șanse 50-50. Trebuie să fim pregătiți, sunt meciuri importante pentru fiecare dinamovist. Sper ca fanii să ne susțină, să ne ajute. Sper să vină chiar mai mulți decât 4.000.

Ne respectăm adversarul, totul depinde de noi. Sunt încrezător, suntem pregătiți. Nu este ușor, așa că trebuie să fiu încrezător. Este ca o finală pentru noi”, a precizat Uhrin. 

Grădinaru și Mirko nu vor juca. Mirko s-a antrenat individual, Dusan Uhrin, antrenor Dinamo potrivit GSP 

Comentarii