Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad


Propunerile de siglă nu l-au impresionat pe Uhrin. Ce spune Giani Kiriță, Florentin Petre, Marius Niculae, Dănuț Lupu și Cornel Dinu despre emblema

 
Cornel Dinu, Dănciulescu, Lupu, Marius Niculae, Prunea, Giani Kiriță și Florentin Petre au analizat  propunerile pentru noua siglă a grupării alb-roșii.

Ionel Dănciulescu nu e deloc încântat: „Nu e niciuna care să mă dea pe spate! Mi se par neterminate… Le lipsește ceva”

Fostul golgheter al lui Dinamo, Ionel Dănciulescu e destul de sceptic cu privire la cele cinci modele propuse. A ales, totuși, una dintre ele: „Ultima mi se pare mai reușită, deși nu mai sunt nici câinii. Pare apropiată un pic de cea veche cu „D-ul” acela scris așa. Nu e niciuna care să mă dea pe spate. Din 1000 de propuneri imposibil să nu fi găsit și altceva”.

„Danciu-gol” a dezvăluit că a fost contactat de către ofițerul de presă al lui Dinamo, Ionel Culina, care l-a rugat să facă un clasament al celor cinci steme finaliste. „Mi se par unele neterminate, le lipsește ceva. Câinii ăia parcă nici nu zici că sunt câini! M-a sunat și Johnny Culina să votez și i-am trimis clasamentul. Acum, cum îi place fiecăruia. Ține și de gust”.

Dinamo are o singură siglă: cea cu „D-ul” a lui CS Dinamo. Restul… Există altă emblemă a lui Dinamo? Palmaresul lui Dinamo e cu acea emblemă și ei nu o pot prelua”, spune Lupu


Marius Niculae are și el mici nemulțumiri: „Lucrurile astea le fac niște firme cu experiență, nu așa pe repede înainte”

Marius Niculae subliniază faptul că Dinamo a fost presată să schimbe stema, iar conducerea clubului nu a avut mult timp la dispoziție să ia o decizie. „I-am zis și lui Culina. Având în vedere că e situația de așa natură și sunt obligați să schimbe pe repede înainte, din ceea ce am văzut sunt două embleme care mi-au sărit în ochi. Cea cu auriul și cu „D-ul” în centru. Mi se pare că aceea a fost prima emblemă de când s-a înființat clubul. Cam asta ar reprezenta…

Și cea cu jumătate de emblemă și „D-ul” acela ieșit mi se pare interesantă. Astea două mi-au plăcut. De obicei se face un studiu, se întreabă suporterii, acum a fost prea pe repede înainte. Trebuiau să fie și niște câini acolo. Din punctul meu de vedere lucrurile astea se fac cu niște firme cu experiență în domeniu, se ia pulsul fanilor, se întreabă la meciuri ce părere au. Sunt lucruri care se fac în afară”.


Cornel Dinu, dur în privința siglei lui Dinamo: „O mare idioțenie!”

„E o mare idioțenie! Din toate punctele de vedere, de la manieră la procedură, la tot ce a ieșit! Cum să pui femeile de serviciu și antrenorii de la copii și juniori să deseneze sigle și apoi să alegi pentru Dinamo? Apoi mai vin și marii fani din DDB și ne fac capul mare! Dar apropo de siglă, am spus-o și o repet. Istoric, acel D nu are nicio legătură cu Dinamo… Sigla trebuie să aibă doi câini și să scrie FC Dinamo București deasupra. Atât!”, a decretat, Cornel Dinu.

Fostul mare jucător al lui Dinamo e de părere că alb-roșii se identifică mai degrabă cu stema cu cei doi câini. „Eu cred că emblema cu câinii e cea mai reprezentativă, dar acum, din cauza notificării, sunt obligați să o schimbe. Nu au ce face… Eu am prins-o la juniori și pe cea cu vulturul. Au fost atâtea. Trebuie să te adaptezi rapid, ținând cont de situație și să alegi una”, a completat fostul atacant.


Giani Kiriță, despre noua emblemă a lui Dinamo: „Noi ne identificăm cu câinii roșii, avem cântece, tot ce trebuie”


„Eu o aleg pe cea de-a doua pentru că se identifică cu Dinamo și câinii. Noi ne identificăm cu câinii roșii, avem cântece, tot ce trebuie…”.

Fostul căpitan al lui Dinamo nu are nimic împotriva rebranduirii: „De ce nu o siglă nouă dacă nu o mai putem folosi pe cea veche? Uite că există și alte variante și soluții. Asta e cel mai important. Nu cred că e o problemă sau Dinamo are ceva de pierdut din asta”.


Florentin Petre e atașat de „D-ul” tradițional al lui Dinamo: „Nu pot să fiu eu Gică contra! Vreau ca totul să fie în regulă”

Florentin Petre are două favorite clare: „Îmi place foarte mult cea cu D-ul mare… Mi se pare cea mai relevantă dintre toate. E frumoasă și cea cu câinii pe ea. Aș alege-o pe asta pentru că acel „D” face parte din istoria clubului. Eu așa văd lucrurile”, potrivit Fanatik Dusan Uhrin jr., antrenorul lui Dinamo, și-a permis să glumească după trei victorii la rând, în preajma barajului cu U Cluj, și a spus că preferă emblema cu cei doi câini pe ea în detrimentul celei cu litera D.


Abătut sau concentrat de multe ori, antrenorul ceh a fost destins la conferința de presă de astăzi. Pe alocuri surâzător și pus pe șotii. Cu toate că a accentuat pe ideea că el și jucătorii săi sunt concentrați pe duelurile de pe gazon din ultima parte a sezonului, la baraj Dinamo jucându-și istoria.


„Mie-mi place emblema actuală, nu am nicio favorită. Nimeni nu mi-a spus că trebuie să aleg. O să aleg alta, pot să fac și eu una. Le-am văzut pe cele de pe Facebook, cred că ar fi mai bine dacă am păstra-o pe aceasta. E greu, știu, dar ar fi bine să se discute cu domnul Badea și să nu se schimbe nimic, să nu modifice istoria. 

Mie-mi place să fie emblema cu cei doi câini pe ea. Cea cu litera «D», mai este și la alte formații cu numele Dinamo, Moscova, Kiev, Minsk, Tbilisi, unii au schimbat-o”, a spus Dusan Uhrin.

„Nu am contract așa lung încât să prind stadionul nou, poate-l prind când vin data viitoare. Nu pot spune unde aș prefera să jucăm meciurile de acasă”.

Despre iminentul duel de la baraj cu U Cluj, Uhrin a replicat, pe un ton serios: „Nu mă interesează cu cine vom juca la baraj, eu vreau doar să-mi pregătesc echipa. Probabil, 80 la sută vom juca împotriva lui U Cluj, dar nu asta e important. 

Nu mă concentrez foarte mult pe meciurile din Liga 2, ci doar pe echipa noastră, nu contează cu cine vom juca la baraj. Suntem concentrați, nu pot spune că nu suntem pregătiți. Am câștigat un meci în 10 oameni, așa că e clar”, potrivit GSP 

Comentarii