Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo încearcă să dea lovitura

 





Ionuț Lupescu (53 de ani) a încheiat colaborarea cu Federația Saudită de Fotbal, acolo unde era director tehnic si este dorit la Dinamo.

„Eu nu am niciun plan. Poate știți voi mai multe. Nu știu. M-a sunat Zăvăleanu să mă invite la un meci de baraj, dar nu sunt în țară. Asta a fost tot. Eu am alte planuri. 

Cred că la Dinamo nu decide Zăvăleanu cine vine. Probabil că sunt alții. Nu am în plan nimic legat de România, nici la UEFA. Vreau să încerc ceva ceva nou. E un singur lucru pe care nu l-am făcut în fotbal. Să vedem. Vreau să mă relaxez puțin. După aceea vom vedea”, a spus Lupescu la emisiunea „Liga DigiSport”.

Ionuț Lupescu ar putea să nu stea mult timp fără un angajament. Răzvan Zăvăleanu, reprezentatul administratorului judiciar al clubului, ar dori să-l aducă pe Ionuț Lupescu în conducerea lui Dinamo, potrivit GSP

Ciprian Marica, fost atacant la Dinamo, l-a criticat pe Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al „câinilor”. 


„Cine e, mă, și Zăvăleanu ăsta? Ce treabă are el? Are și habar acum de fotbal? Știe cu ce se mănâncă? Iartă-mă, tu ești acolo pentru cifre. Partea domnului Zăvăleanu e cu cifrele. 


Trebuie să scoată maximum și să organizeze clubul. Știm foarte bine cât a ajutat Domnul Badea clubul 

ăsta, chiar și acum, în perioada asta grea? N-are voie să dea o masă și să invite jucătorii că are o problemă administratorul judiciar? Despre ce vorbim?

 Mi se pare că domnul Zăvăleanu își depășește atribuțiile , cu tot dragul. Înțeleg că încearcă să ajute și el clubul. Să nu își facă griji, domnul Badea are cele bune intenții. Vrea ca Dinamo să se salveze. 

Domnul Zăvăleanu știe foarte bine despre ce vorbesc și cât a ajutat domnul Badea”, a spus Ciprian Marica la ProArena.


Comentarii