Ultima Postare

Surpriză totală: Dinamo în discuții cu un jucător de la EURO! Comentează!

  sursa foto: GSP.ro v Florin Niță, portarul echipei naționale a României la EURO, ar putea ajunge la Dinamo București  datorită unor circumstanțe favorabile. Conform surselor ProSport , portarul este interesat să revină în  România, deși are o ofertă de a rămâne în Turcia, deoarece familia sa dorește să se întoarcă în țară și  pentru că relația sa cu Gaziantep nu a fost ideală, în ciuda impresiei publice pozitive menținute de ambele părți. Din informațiile noastre, agenții care îl reprezintă pe jucător au început discuții cu oficialii de la Dinamo București. Niță ar fi dispus să se întoarcă în România pentru un salariu de 20.000 de euro pe lună. Acest lucru l-ar face pe Niță cel mai bine plătit jucător al echipei Dinamo, dar ar reprezenta și o lovitură  de imagine considerabilă pentru Nicolescu și Voicu: un titular de la EURO, un jucător cu vastă  experiență, un lider în vestiar și un fost membru al marii rivale! Discuțiile sunt încă la început și, dacă  acționari

Post Top Ad


Dinamo încearcă să dea lovitura

 

Ionuț Lupescu (53 de ani) a încheiat colaborarea cu Federația Saudită de Fotbal, acolo unde era director tehnic si este dorit la Dinamo.

„Eu nu am niciun plan. Poate știți voi mai multe. Nu știu. M-a sunat Zăvăleanu să mă invite la un meci de baraj, dar nu sunt în țară. Asta a fost tot. Eu am alte planuri. 

Cred că la Dinamo nu decide Zăvăleanu cine vine. Probabil că sunt alții. Nu am în plan nimic legat de România, nici la UEFA. Vreau să încerc ceva ceva nou. E un singur lucru pe care nu l-am făcut în fotbal. Să vedem. Vreau să mă relaxez puțin. După aceea vom vedea”, a spus Lupescu la emisiunea „Liga DigiSport”.

Ionuț Lupescu ar putea să nu stea mult timp fără un angajament. Răzvan Zăvăleanu, reprezentatul administratorului judiciar al clubului, ar dori să-l aducă pe Ionuț Lupescu în conducerea lui Dinamo, potrivit GSP

Ciprian Marica, fost atacant la Dinamo, l-a criticat pe Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al „câinilor”. 


„Cine e, mă, și Zăvăleanu ăsta? Ce treabă are el? Are și habar acum de fotbal? Știe cu ce se mănâncă? Iartă-mă, tu ești acolo pentru cifre. Partea domnului Zăvăleanu e cu cifrele. 


Trebuie să scoată maximum și să organizeze clubul. Știm foarte bine cât a ajutat Domnul Badea clubul 

ăsta, chiar și acum, în perioada asta grea? N-are voie să dea o masă și să invite jucătorii că are o problemă administratorul judiciar? Despre ce vorbim?

 Mi se pare că domnul Zăvăleanu își depășește atribuțiile , cu tot dragul. Înțeleg că încearcă să ajute și el clubul. Să nu își facă griji, domnul Badea are cele bune intenții. Vrea ca Dinamo să se salveze. 

Domnul Zăvăleanu știe foarte bine despre ce vorbesc și cât a ajutat domnul Badea”, a spus Ciprian Marica la ProArena.


Comentarii