Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Dinamo încearcă să dea lovitura

 

Ionuț Lupescu (53 de ani) a încheiat colaborarea cu Federația Saudită de Fotbal, acolo unde era director tehnic si este dorit la Dinamo.

„Eu nu am niciun plan. Poate știți voi mai multe. Nu știu. M-a sunat Zăvăleanu să mă invite la un meci de baraj, dar nu sunt în țară. Asta a fost tot. Eu am alte planuri. 

Cred că la Dinamo nu decide Zăvăleanu cine vine. Probabil că sunt alții. Nu am în plan nimic legat de România, nici la UEFA. Vreau să încerc ceva ceva nou. E un singur lucru pe care nu l-am făcut în fotbal. Să vedem. Vreau să mă relaxez puțin. După aceea vom vedea”, a spus Lupescu la emisiunea „Liga DigiSport”.

Ionuț Lupescu ar putea să nu stea mult timp fără un angajament. Răzvan Zăvăleanu, reprezentatul administratorului judiciar al clubului, ar dori să-l aducă pe Ionuț Lupescu în conducerea lui Dinamo, potrivit GSP

Ciprian Marica, fost atacant la Dinamo, l-a criticat pe Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al „câinilor”. 


„Cine e, mă, și Zăvăleanu ăsta? Ce treabă are el? Are și habar acum de fotbal? Știe cu ce se mănâncă? Iartă-mă, tu ești acolo pentru cifre. Partea domnului Zăvăleanu e cu cifrele. 


Trebuie să scoată maximum și să organizeze clubul. Știm foarte bine cât a ajutat Domnul Badea clubul 

ăsta, chiar și acum, în perioada asta grea? N-are voie să dea o masă și să invite jucătorii că are o problemă administratorul judiciar? Despre ce vorbim?

 Mi se pare că domnul Zăvăleanu își depășește atribuțiile , cu tot dragul. Înțeleg că încearcă să ajute și el clubul. Să nu își facă griji, domnul Badea are cele bune intenții. Vrea ca Dinamo să se salveze. 

Domnul Zăvăleanu știe foarte bine despre ce vorbesc și cât a ajutat domnul Badea”, a spus Ciprian Marica la ProArena.


Comentarii