Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Zăvăleanu le dă o veste excelentă fanilor lui Dinamo

 




Până acum lucrurile au funcționat foarte bine, sper să anunțăm public în scurtă vreme despre cine este vorba și să semnăm contractul. Avem un calendar, dar nu pot să desconspir nimic din acest calendar. Nu este o condiție obligatorie că Dinamo să rămână în Liga 1, dar este preferabil să fie așa.

Discutăm strategii cu acești domni, dar nu o să pot desconspira nimic. Dincolo de asta, este bine că Dinamo să iasă bine din acest business. Le-am oferit o echipă cu o tradiție extrem de importantă în fotbalul romanesc și cu performanțe extraordinare”, a declarat Răzvan Zăvăleanu la Playsport Live.

„Nu vreau să cred în chestia asta, dar ajung și eu la concluzia că este o campanie de discreditare, deși nu înțeleg de ce și de la cine, dar pot să spun că este o minciună sfruntată. Salariații sunt cu banii la zi, 

jucătorii cu banii la zi. Vă spun că nu este cazul, noi astăzi suntem cu toate salariile la zi. Am niște informații, dar nu aș vrea să vorbesc pe tema asta”, a mai spus administratorul judiciar al lui Dinamo.


„Este evident că nu am încasat niciun ban. Scopul nostru este să ajutam Dinamo să supraviețuiască. Trebuie să ne încasăm banii, dar speranță noastră este că îi vom încasa odată cu salvarea echipei.

Nu pot să confirm nicio sumă, nu mă ocup direct. Pot să vă confirm că nu am încasat nimic. Facem toate eforturile să salvam Dinamo,

Răzvan Zăvăleanu, la Playsport Live


„Nu a fost înregistrată nicio demisie. El era foarte supărat, am vorbit telefonic, a rămas să ne vedem în 

acest week-end. Dumnealui revenise la sentimente mai bune. L-am simțit mai calm. Numai de aceste probleme nu avem nevoie.

El este la Cluj, a venit acasă. L-am întrebat chestia asta (dacă a plecat definitiv – n.r.) și a zis că nici 

vorba de așa ceva. Nu știu dacă era dezamăgit, cât mai ales îngândurat. Sunt probleme care trebuiau 

rezolvate chiar de domnia sa și era greu să le mai preluam și pe acestea”, a declarat Răzvan Zăvăleanu la Playsport Live.

Nu știu de ce exista un motiv de neliniște pe această temă. Din ce am vorbit cu domnul Mureșan, lucrurile sunt în regulă. Nu ar trebui să avem niciun fel de emoții”,

Răzvan Zăvăleanu, administrator judiciar Dinamo

Universitatea Cluj este prima echipă din fotbal unde am lucrat. M-am uitat la ultimele meciuri, ceea ce 

pot să spun este că nu prefer U Cluj pentru că sunt foarte mulți fani, este un stadion mare, ar fi o presiune mult mai mare.

VIDEO - „Sunt succese care te înjosesc și înfrângeri care te înalță” – pentru lupta la baraj - Dinamo

Aș prefara altă echipă. Desi recunosc că am văzut Hermannstadt jucând destul de bine”, a mai spus Zăvăleanu .


Comentarii