Ultima Postare

Știre de top: Dinamo și suporterii lor primesc o veste bombă!

  sursa foto: GSP.ro În ziua de miercuri, 17 aprilie 2024, Dinamo a primit decizia finală din partea Comisiei de Disciplină și  Etică în legătură cu sancțiunea impusă în cazul incidentelor de la partida cu UTA Arad. Recent, în urma  respingerii apelului la Comisia de Recurs din cadrul LPF, echipa a făcut o nouă cerere către autoritățile fotbalistice din România, în speranța de a obține o sancțiune mai ușoară. În mod specific, Dinamo a solicitat permisiunea de a permite suporterilor săi să fie prezenți la meciurile de acasă cu FC Voluntari și UTA, ultimele partide programate pe teren propriu în acest sezon. O veste deosebit de bună pentru Dinamo: suporterii revin pe stadion! Comisia de Disciplină și Etică a  FRF a emis un răspuns favorabil pentru "câini". Dinamo a fost sancționată cu o suspendare de 4 etape  de către Comisia de Disciplină a FRF, în urma incidentelor regretabile petrecute la meciul cu UTA Arad din 8 martie, ultima etapă a sezonului regulat. Ne

Post Top Ad






Alexandru Răuță, ironii pentru ultrașii Stelei

 





Dusan Uhrin: "Acest sezon? O catastrofă"

"Pentru Dinamo, catastrofă! Asta pentru că jucăm acest baraj și eu cred că această echipă ar fi putut evolua mai bine. Pentru mine, a fost dificil, pentru că Dinamo, ca și club, are o mulțime de probleme.

Aici avem o mulțime de probleme, mai avem câteva zile să ne concentrăm la acest baraj și să vedem ce se întâmplă. Trebuie să întrebați conducerea despre probleme, nu pe mine, dar sigur avem unele probleme", a explicat Uhrin.

Nu am vorbit cu nimeni până acum despe asta (n.r.: referitor la bani). Domnul Zăvăleanu ne-a spus că nu vom avea bani și este o mică problemă.

Nu știu dacă pentru mine, dar pentru Dinamo cu siguranță e o problemă. Jucătorii s-au concentrat la antrenament, nu s-a întâmplat nimic", a precizat Uhrin potrivit Digi Sport

Steliștii au mers la meciul din „Ștefan cel Mare” și au avut scandări cu privire la dorința lor ca Dinamo să retrogradeze în Liga 2. Alex Răuță le-a răspuns acestora și le-a transmis să își vadă de echipa lor și să vorbească despre Dinamo doar după ce vor promova în prima ligă.

„Cred că am fi meritat mai mult astăzi. UTA a dat gol la primul șut pe poartă, noi am avut 3-4 oportunități mari de a marca în prima repriză. Ne gândim la baraj, până la urmă jucăm soarta clubului, soarta noastră. Știm că ne așteaptă o dublă grea.

Este cel mai greu moment pentru acest club, dacă mergem la baraj. Suntem pregătiți din toate punctele de vedere. Cred că nu vom avea probleme în dublă manșă, dacă vom fi toți 100% din punct de vedere fizic. Nu contează cu cine jucăm la baraj.

Suntem Dinamo, nu avem voie să pierdem barajul. Da, se joacă și viitorul clubului, dacă vom retrograda va fi foarte greu să mai continue clubul. Dar știu ce putere avem și nu cred că merităm locul de baraj.

Nu i-am băgat în seamă pe suporterii de la Steaua. Îi invit să-și vadă de echipa lor, sunt la Liga 2, întâi să promoveze și după aia să stea de vorbă cu noi. Sunt la Liga 2, n-avem ce discuta cu ei”, a spus Alexandru Răuță, după meci, potrivit Prosport


Comentarii