Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


DDB, ședință de patru ore. Ce au discutat fanii- acționari și câți mai sprijină clubul?

 
Spaniolul care încânta la Dinamo a retrogradat în liga a treia

A jucat însă doar 9 meciuri în Liga 1, în care a înscris de 5 ori și a impresionat prin execuțiile sale, precum golul marcat la debut, de la aproximativ 60 de metri, într-o partidă cu FC Botoșani.

Problemele financiare de la Dinamo după ”țeapa” Cortacero l-au făcut pe Borja Valle să plece din ”Ștefan cel Mare”

Borja Valle activeaza la AD Alcorcon, ultima clasată în Segunda Division, care este deja retrogradată în liga a treia spaniolă, potrivit Sport.ro

PlaySport.ro a aflat că, luni, 9 mai, în cadrul programului Doar Dinamo București a avut loc o ședință prin intermediul internetului.

Întâlnirea a durat patru ore. Au participat liderii programului din țară și din străinătate, precum și ai Asociației Peluza Cătălin Hîldan Dinamo. APCH gestionează banii strânși prin intermediul programului socios și deține o cotă de 20,06 % din pachetul de acțiuni din cadrul SC Dinamo 1948 SA. APCH este condusă de trei dintre liderii Peluzei Cătălin Hîldan, una dintre galeriile „câinilor”: Elyas Bucurică, Nicu Tararache și Adrian Rebenciuc.


Din punctul de vedere al organizarii, organizatoric și juridic este aproape imposibil ca toți membrii DDB să devină membri APCH.

Trebuie sa tinem cont de dificultatea uriasă de a aduna fizic, centraliza, apoi înregistra prin justiție fiecare membru.

Aceleasi dificultăți întâmpinăm și în ceea ce privește propunerea pentru formarea unui ONG nou.


Soluția: Președintele programului DDB, ales de către membri, va deveni membru al APCH pe perioada mandatului, astfel persoana aleasă va avea calitatea juridică prin care ne va reprezenta.

O altă temă foarte importantă dezbătută în cele patru ore de ședință a fost legată chiar de alegeri, primele organizate din 2018, anul în care a fost lansat programul și prin care, așa cum este punctat în 

cele transmise de cei care au asistat la discuții, au fost cedată, sub formă de împrumut, impresionanta sumă de 14.500.500 lei. 

„Alegeri: Membrii DDB vor alege președintele DDB pentru o perioadă de 4 ani. Pentru ca o candidatură să fie validă fiecare candidat va prezenta programul de dezvoltare și eficientizare al DDB, 

termenele de realizare a programului și, nominal, echipa alături de care va lucra pentru realizarea programului. Pentru perioada mandatului, activitatea președintelui va fi evaluată la o anumită perioadă, pentru a vedea dacă este în grafic cu realizarea obiectivelor propuse prin programul asumat.

Tema 2 – Situația Acționarilor, cum se gestionează relațiile cu Șerdean și Nicu Badea

„Pe lânga aceste subiecte, discuția s-a purtat și a lămurit urmatoarele aspecte:

1. S-au strâns 14.500.500 ron împrumutați clubului. Toți banii încasati de asociatia pch au fost împrumutati. Fără excepîie. Vezi controlul ANAF care a fost făcut la sesizarea unei persoane din 

anturajul clubului. Motivul: probabil pentru a se dovedi că nu toți banii au ajuns la Dinamo. Însă cei de la ANAF nu au găsit nimic în neregulă după 3 luni de controale.

2. Foarte interesant este că 40% din banii împurumutați clubului au fost din BILETE VIRTUALE! Acesta este și motivul pentru care se insistă pe achiziționarea acestor bilete.


3. Banii au fost dați sub formă de împrumut pentru ca banii să nu ajunga la actionarul majoritar (Negoiță). Bani pe acțiuni nu s-au dat niciodată. S-a platit 1 leu de două ori, pe câte un pachet de 10%. Toți banii sunt sub forma de împrumut, iar acest lucru, ne face pe noi să fim CREDITORII 

PRINCIPALI. Acest lucru ne oferă un avantaj enorm după 1 iunie când intrăm în anul doi de insolvență, când in mod normal suntem nevoiți să achităm sume mai mari conform planului de insolvență. Însă noi fiind creditori principali, vom putea decide cu ce procent se vor achita datoriile. Diminuarea datoriilor 

se poate face în al doilea an. De aceea e important să fim creditori principali”, se încheie minuta care a fost transmisă de organizatorii ședinței DDB de luni.

10.000 de suporteri au renunțat la program

Comentarii