Ultima Postare

Câți bani injectează noul sponsor în Dinamo? Vezi aici!

  Dinamo a semnat oficial contractul cu Superbet înainte de startul Superligii și deja joacă purtând noul  sponsor pe tricouri. Casa de pariuri va oferi între 800.000 și 1.000.000 de euro pe sezon pentru „câinii  roșii”, în funcție de performanțele echipei. Totuși, parteneriatul de imagine a fost stabilit după negocieri intense. Iată detaliile aflate de GSP . Săptămâna trecută, Dinamo a făcut o mutare semnificativă pentru club prin oficializarea parteneriatului  cu Superbet, noul sponsor principal al echipei. Echipa din centrul Capitalei continuă colaborarea cu  companii de pariuri, după ce în ultimii ani a avut parteneriate de imagine cu Unibet, 888 Casino și Win2. Renovatio reprezintă acum „oamenii cu banii” de la Dinamo, reprezentanții companiei urmând să preia și cea mai mare parte din acțiunile lui Eugen Voicu în cadrul societății Red&White, care se ocupă de conducerea grupării. Superbet aduce mai mulți bani la Dinamo decât Win2. În sezonul revenirii în

Post Top Ad






DDB, ședință de patru ore. Ce au discutat fanii- acționari și câți mai sprijină clubul?

 




Spaniolul care încânta la Dinamo a retrogradat în liga a treia

A jucat însă doar 9 meciuri în Liga 1, în care a înscris de 5 ori și a impresionat prin execuțiile sale, precum golul marcat la debut, de la aproximativ 60 de metri, într-o partidă cu FC Botoșani.

Problemele financiare de la Dinamo după ”țeapa” Cortacero l-au făcut pe Borja Valle să plece din ”Ștefan cel Mare”

Borja Valle activeaza la AD Alcorcon, ultima clasată în Segunda Division, care este deja retrogradată în liga a treia spaniolă, potrivit Sport.ro

PlaySport.ro a aflat că, luni, 9 mai, în cadrul programului Doar Dinamo București a avut loc o ședință prin intermediul internetului.

Întâlnirea a durat patru ore. Au participat liderii programului din țară și din străinătate, precum și ai Asociației Peluza Cătălin Hîldan Dinamo. APCH gestionează banii strânși prin intermediul programului socios și deține o cotă de 20,06 % din pachetul de acțiuni din cadrul SC Dinamo 1948 SA. APCH este condusă de trei dintre liderii Peluzei Cătălin Hîldan, una dintre galeriile „câinilor”: Elyas Bucurică, Nicu Tararache și Adrian Rebenciuc.


Din punctul de vedere al organizarii, organizatoric și juridic este aproape imposibil ca toți membrii DDB să devină membri APCH.

Trebuie sa tinem cont de dificultatea uriasă de a aduna fizic, centraliza, apoi înregistra prin justiție fiecare membru.

Aceleasi dificultăți întâmpinăm și în ceea ce privește propunerea pentru formarea unui ONG nou.


Soluția: Președintele programului DDB, ales de către membri, va deveni membru al APCH pe perioada mandatului, astfel persoana aleasă va avea calitatea juridică prin care ne va reprezenta.

O altă temă foarte importantă dezbătută în cele patru ore de ședință a fost legată chiar de alegeri, primele organizate din 2018, anul în care a fost lansat programul și prin care, așa cum este punctat în 

cele transmise de cei care au asistat la discuții, au fost cedată, sub formă de împrumut, impresionanta sumă de 14.500.500 lei. 

„Alegeri: Membrii DDB vor alege președintele DDB pentru o perioadă de 4 ani. Pentru ca o candidatură să fie validă fiecare candidat va prezenta programul de dezvoltare și eficientizare al DDB, 

termenele de realizare a programului și, nominal, echipa alături de care va lucra pentru realizarea programului. Pentru perioada mandatului, activitatea președintelui va fi evaluată la o anumită perioadă, pentru a vedea dacă este în grafic cu realizarea obiectivelor propuse prin programul asumat.

Tema 2 – Situația Acționarilor, cum se gestionează relațiile cu Șerdean și Nicu Badea

„Pe lânga aceste subiecte, discuția s-a purtat și a lămurit urmatoarele aspecte:

1. S-au strâns 14.500.500 ron împrumutați clubului. Toți banii încasati de asociatia pch au fost împrumutati. Fără excepîie. Vezi controlul ANAF care a fost făcut la sesizarea unei persoane din 

anturajul clubului. Motivul: probabil pentru a se dovedi că nu toți banii au ajuns la Dinamo. Însă cei de la ANAF nu au găsit nimic în neregulă după 3 luni de controale.

2. Foarte interesant este că 40% din banii împurumutați clubului au fost din BILETE VIRTUALE! Acesta este și motivul pentru care se insistă pe achiziționarea acestor bilete.


3. Banii au fost dați sub formă de împrumut pentru ca banii să nu ajunga la actionarul majoritar (Negoiță). Bani pe acțiuni nu s-au dat niciodată. S-a platit 1 leu de două ori, pe câte un pachet de 10%. Toți banii sunt sub forma de împrumut, iar acest lucru, ne face pe noi să fim CREDITORII 

PRINCIPALI. Acest lucru ne oferă un avantaj enorm după 1 iunie când intrăm în anul doi de insolvență, când in mod normal suntem nevoiți să achităm sume mai mari conform planului de insolvență. Însă noi fiind creditori principali, vom putea decide cu ce procent se vor achita datoriile. Diminuarea datoriilor 

se poate face în al doilea an. De aceea e important să fim creditori principali”, se încheie minuta care a fost transmisă de organizatorii ședinței DDB de luni.

10.000 de suporteri au renunțat la program

Comentarii