Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Concluziile lui Uhrin

 





Mister Uhrin, este mai bine pentru Dinamo că joacă primul meci în deplasare, la Cluj?


- Și când jucam eu fotbal, și când antrenam la începutul carierei în meciuri eliminatorii, nu mi-a păsat niciodată de locul unde jucam primul meci. Niciodată n-am ținut de aceste detalii. Psihic, poți pierde din concentrare. (râde) Uite, o să-ți zic după cele două partide dacă a fost mai bine sau mai rău că am jucat primul meci la Cluj. Eu zic că avem șanse 50-50 la sută în această "dublă".


Ați fi preferat altă formație la baraj decât U Cluj?

- Oricum, nu pot schimba ceva. Realitatea este că jucăm cu U Cluj, eu mă focusez pe realitate, nu pe iluzii, nu pe "Ce-ar fi fost dacă...?". Acum, ne concentrăm pe realitate, suntem la baraj, trebuie să câștigăm, pentru ca Dinamo să continue în Liga 1. Repet, sunt șanse 50-50, nu există o favorită.

Vorbim de realitate, nu de istorie, de ceea ce ai fost ieri, alaltăieri, acum mai mulți ani. Dacă ne considerăm învingători deja, riscăm să pierdem. Tot repet niște cuvinte-cheie: focus, realitate, 

concentrare. Echipa mea e pregătită în orice moment, sper să fie bine la ora meciului, fără accidentări și pregătită pentru orice detaliu al partidei.

- Când spuneți că echipa e pregătită e pentru moral sau așa îi simțiți pe elevii dumneavoastră?

- Am avut probleme la început, dar situația s-a reglat la toate capitolele. Acum, din toate punctele de vedere, jucătorii sunt, cred că așa e, cu mintea doar la duelurile de baraj. Și ei știu că șansele sunt egale, intrăm să jucăm bine, să marcăm mai mult ca adversarul în fiecare meci.


 Da, pot spune că sunt mai încrezător, am câștigat câteva meciuri, am adunat o serie bună.

Avem un respect mare pentru U Cluj. Nu teamă, ci respect, pentru că este o echipă ce ne poate crea probleme.

 Nici dumneavoastră nu știți ce veți face după această "dublă" de la baraj, nu v-ați gândit măcar un pic?

- Am vorbit de zece ori până acum, totul depinde de acest baraj. Vom face totul ca să câștigăm, sper că va fi bine. Apoi avem timp să discutăm, vom avea toate datele problemei.

Am urmărit situația de acolo, am citit, dar eu știu mai bine ce este la Dinamo. (râde) Dinamo este obișnuită cu scandalul, așa că nu știu cum e la alții, potrivit GSP 


Comentarii