Ultima Postare

Șoc la Sala de Judecată: Verdictul surprinzător în procesul echipei Dinamo

  În ciuda estimărilor pesimiste ale suporterilor dinamoviști și în pofida grevei magistraților, dosarul privind reorganizarea "câinilor" a ajuns astăzi pe masa Tribunalului București. Verdictul judecătorului prezent a fost pronunțat în doar un minut petrecut în sala de judecată: amânare până pe 13 iulie 2023! Tribunalul București a fost plin de agitație în această dimineață, într-o zi așteptată cu nerăbdare de întreaga comunitate de suporteri ai lui Dinamo. Dimineața a debutat cu o surpriză: se zvonea că "dosarul Dinamo" va fi singurul programat pentru astăzi, ceea ce a atras mulțimea de oameni din club pentru a-și susține fervent cauza "câinilor". Dinamo a sperat în zadar! Un nou amânare în dosarul de reorganizare. Claudiu Balog, avocatul companiei lui Răzvan Zăvăleanu, a fost primul care a ajuns, urmat de avocata de la APCH. Ulterior,  avocata reprezentând pe chirografarul Diego Fabbrini și-a făcut apariția. După aceea, la Tribunal a ajuns și acți

Post Top Ad


Concluziile lui Uhrin

 

Mister Uhrin, este mai bine pentru Dinamo că joacă primul meci în deplasare, la Cluj?


- Și când jucam eu fotbal, și când antrenam la începutul carierei în meciuri eliminatorii, nu mi-a păsat niciodată de locul unde jucam primul meci. Niciodată n-am ținut de aceste detalii. Psihic, poți pierde din concentrare. (râde) Uite, o să-ți zic după cele două partide dacă a fost mai bine sau mai rău că am jucat primul meci la Cluj. Eu zic că avem șanse 50-50 la sută în această "dublă".


Ați fi preferat altă formație la baraj decât U Cluj?

- Oricum, nu pot schimba ceva. Realitatea este că jucăm cu U Cluj, eu mă focusez pe realitate, nu pe iluzii, nu pe "Ce-ar fi fost dacă...?". Acum, ne concentrăm pe realitate, suntem la baraj, trebuie să câștigăm, pentru ca Dinamo să continue în Liga 1. Repet, sunt șanse 50-50, nu există o favorită.

Vorbim de realitate, nu de istorie, de ceea ce ai fost ieri, alaltăieri, acum mai mulți ani. Dacă ne considerăm învingători deja, riscăm să pierdem. Tot repet niște cuvinte-cheie: focus, realitate, 

concentrare. Echipa mea e pregătită în orice moment, sper să fie bine la ora meciului, fără accidentări și pregătită pentru orice detaliu al partidei.

- Când spuneți că echipa e pregătită e pentru moral sau așa îi simțiți pe elevii dumneavoastră?

- Am avut probleme la început, dar situația s-a reglat la toate capitolele. Acum, din toate punctele de vedere, jucătorii sunt, cred că așa e, cu mintea doar la duelurile de baraj. Și ei știu că șansele sunt egale, intrăm să jucăm bine, să marcăm mai mult ca adversarul în fiecare meci.


 Da, pot spune că sunt mai încrezător, am câștigat câteva meciuri, am adunat o serie bună.

Avem un respect mare pentru U Cluj. Nu teamă, ci respect, pentru că este o echipă ce ne poate crea probleme.

 Nici dumneavoastră nu știți ce veți face după această "dublă" de la baraj, nu v-ați gândit măcar un pic?

- Am vorbit de zece ori până acum, totul depinde de acest baraj. Vom face totul ca să câștigăm, sper că va fi bine. Apoi avem timp să discutăm, vom avea toate datele problemei.

Am urmărit situația de acolo, am citit, dar eu știu mai bine ce este la Dinamo. (râde) Dinamo este obișnuită cu scandalul, așa că nu știu cum e la alții, potrivit GSP 


Comentarii