Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






Avem mijloacele la îndemână să intervenim. Președintele de la CS Dinamo, despre planurile ministerului cu echipa de fotbal

 




Dorin Șerdean, notificat să aducă milioane de euro la Dinamo: „Altfel, intervenim legal”

Răzvan Zăvăleanu: „Am notificat acționarii lui Dinamo să investească”

„Am notificat acționarii lui Dinamo să ne ajute din punct de vedere financiar, vorbim de sume în valoare de milioane de euro, potrivit echipelor la care sunt acționari. Dacă nu vor veni cu banii, există remedii legale. Toți acționarii trebuie să înțeleagă că au și obligații. E ca într-o căsătorie. 

Dacă nu-și vor îndeplini obligațiile de acționari, avem mijloacele la îndemână să intervenim. Toți acționarii sunt notificați, inclusiv DDB. Dar DDB a virat sume importante de la debutul procedurii de insolvență. Ei au adus spre 3 milioane de euro până acum”, a declarat Zăvăleanu în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport 1.

Președintele de la CS Dinamo, despre planurile ministerului cu echipa de fotbal

 În timp ce tot mai multe voci discută pe la colțuri despre un posibil schimb de putere între clubul muribund din Liga 1 și cel al M.A.I, președintele Clubului Sportiv din Ștefan cel Mare dezvăluie care ar fi menirea propriei echipe de fotbal, negând un ipotetic asalt spre prima ligă pe modelul CSA Steaua.

„Echipa noastră din Liga 4 a fost înființată pe fondul construcției stadionului, pentru a avea echipă de fotbal și pentru a crea o continuitate a academiei, fiindcă avem copii la U16, U17 și U18 pe care-i debutăm la Liga 4. Am făcut asta pe modelul unor echipe cu mai mare experiență decât noi.

Dinamo din Liga 1 putea să fie și campioană, noi n-avem treabă. Speculații pot fi, dar nu vedeți modelul CSA Steaua și legislația în vigoare? Ei nu pot promova în Liga 1. 

Care e obiectivul cu echipa de fotbal? Unul singur, să avem continuitate pentru copiii din academie, atât. Nu avem nici know-how, nici posibilitatea legală de a ajunge în Liga 1”, a declarat, Ionuț Popa, potrivit GSP.ro

„Noi nu avem nici 1%, nici măcar o activitate comună cu domnul Badea. Nici nu vorbim. Ultima oară când l-am sunat pe domnul Badea a fost să-i reamintesc că trebuie să-și achite o datorie!

Suntem independenți, ne urmăm drumul. Repet, nu avem nici cel mai mic aspect comun cu Nicolae Badea! Nu am discutat nici măcar 0,01 secunde despre o eventuală colaborare, e 100% real ce spun”, a mai spus președintele Clubului Sportiv din Ștefan cel Mare. 

Eu știu că palmaresul clubului de fotbal până în 1999 sau 2000 e la Clubul Sportiv, dar nu vreau să dezgrop acest subiect, nu vreau polemici. Unde e palmaresul? Cine trebuie să știe unde este știe unde este palmaresul, nu are sens să intru în polemici.


- Ionuț Popa, președinte CS Dinamo

Îmi doresc ca echipa din Liga 1 să evite retrogradarea, să joace și la anul în Liga 1, iar noi să scăpăm de speculații. Noi încercăm să intrăm în Liga 3, dar nu avem alte intenții. Nici n-am avea buget! O să 

jucăm acolo cu copii care vor să se afirme. Avem o grupă foarte bună la U17, eu zic că vom deveni atractivi cu o echipă în Liga 3.


- Ionuț Popa, președinte CS Dinamo



Comentarii