Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Avem mijloacele la îndemână să intervenim. Președintele de la CS Dinamo, despre planurile ministerului cu echipa de fotbal

 
Dorin Șerdean, notificat să aducă milioane de euro la Dinamo: „Altfel, intervenim legal”

Răzvan Zăvăleanu: „Am notificat acționarii lui Dinamo să investească”

„Am notificat acționarii lui Dinamo să ne ajute din punct de vedere financiar, vorbim de sume în valoare de milioane de euro, potrivit echipelor la care sunt acționari. Dacă nu vor veni cu banii, există remedii legale. Toți acționarii trebuie să înțeleagă că au și obligații. E ca într-o căsătorie. 

Dacă nu-și vor îndeplini obligațiile de acționari, avem mijloacele la îndemână să intervenim. Toți acționarii sunt notificați, inclusiv DDB. Dar DDB a virat sume importante de la debutul procedurii de insolvență. Ei au adus spre 3 milioane de euro până acum”, a declarat Zăvăleanu în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport 1.

Președintele de la CS Dinamo, despre planurile ministerului cu echipa de fotbal

 În timp ce tot mai multe voci discută pe la colțuri despre un posibil schimb de putere între clubul muribund din Liga 1 și cel al M.A.I, președintele Clubului Sportiv din Ștefan cel Mare dezvăluie care ar fi menirea propriei echipe de fotbal, negând un ipotetic asalt spre prima ligă pe modelul CSA Steaua.

„Echipa noastră din Liga 4 a fost înființată pe fondul construcției stadionului, pentru a avea echipă de fotbal și pentru a crea o continuitate a academiei, fiindcă avem copii la U16, U17 și U18 pe care-i debutăm la Liga 4. Am făcut asta pe modelul unor echipe cu mai mare experiență decât noi.

Dinamo din Liga 1 putea să fie și campioană, noi n-avem treabă. Speculații pot fi, dar nu vedeți modelul CSA Steaua și legislația în vigoare? Ei nu pot promova în Liga 1. 

Care e obiectivul cu echipa de fotbal? Unul singur, să avem continuitate pentru copiii din academie, atât. Nu avem nici know-how, nici posibilitatea legală de a ajunge în Liga 1”, a declarat, Ionuț Popa, potrivit GSP.ro

„Noi nu avem nici 1%, nici măcar o activitate comună cu domnul Badea. Nici nu vorbim. Ultima oară când l-am sunat pe domnul Badea a fost să-i reamintesc că trebuie să-și achite o datorie!

Suntem independenți, ne urmăm drumul. Repet, nu avem nici cel mai mic aspect comun cu Nicolae Badea! Nu am discutat nici măcar 0,01 secunde despre o eventuală colaborare, e 100% real ce spun”, a mai spus președintele Clubului Sportiv din Ștefan cel Mare. 

Eu știu că palmaresul clubului de fotbal până în 1999 sau 2000 e la Clubul Sportiv, dar nu vreau să dezgrop acest subiect, nu vreau polemici. Unde e palmaresul? Cine trebuie să știe unde este știe unde este palmaresul, nu are sens să intru în polemici.


- Ionuț Popa, președinte CS Dinamo

Îmi doresc ca echipa din Liga 1 să evite retrogradarea, să joace și la anul în Liga 1, iar noi să scăpăm de speculații. Noi încercăm să intrăm în Liga 3, dar nu avem alte intenții. Nici n-am avea buget! O să 

jucăm acolo cu copii care vor să se afirme. Avem o grupă foarte bună la U17, eu zic că vom deveni atractivi cu o echipă în Liga 3.


- Ionuț Popa, președinte CS DinamoComentarii