Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






Antrenorul care a bătut-o pe U Cluj știe cum poate evita Dinamo retrogradarea

 




Marius Niculae consideră că Dinamo ar trebui să joace cu U Cluj ca la Botoșani: „Au un exemplu recent și pot să o facă”

Ai un mesaj pentru jucătorii lui Dinamo?


– Ei știu cel mai bine ce au de făcut și cred că sunt conștienți de miza meciului. Sunt singurii care pot să rezolve situația actuală și să rămână în Liga 1. Eu nu am vorbit cu absolut nimeni să nu se interpreteze. Sunt jucători ca Torje, Matei, care știu ce înseamnă Dinamo.

Steliano Filip a fost exclus din lot…


– Nu știu ce să zic… nu sunt în măsură să comentez lucrul acesta pentru că nu știu exact situația. Dacă a luat această decizie probabil are un suport solid. Nu excluzi un jucător înainte de un meci decisiv dacă 



nu ai motive solide. Dacă mă iau după declarațiile lui, spunea că de abia aștepta să termine. Acuma nu știu ce discuții suplimentare au fost.


Poate să o încurce pe Dinamo gazonul?

– Ambele echipe joacă pe același teren și e important cine va reuși să se adapteze mai repede la condițiile de joc. Eu o să fiu pe stadion pentru că să fii suporter nu înseamnă să vii doar la bine. E greu de spus dacă e ultimul meci al lui Dinamo.


Cum ar trebui să joace Dinamo?

– Nici nu mai contează. Important e să câștige la trei goluri diferență și să rămână în Liga 1. Acest meci se joacă cu inima, indiferent de ce tactică alege Dusan Uhrin. Dacă echipa va fi unită și va avea o altă 

atitudine, atunci vor reuși să se salveze. Au demonstrat în meciul cu Botoșaniul când au câștigat în zece oameni, ceea ce la Cluj s-a întâmplat exact pe dos. Deci au un exemplu recent și pot să o facă. Ăsta e motivul pentru care eu am încredere în ei, potrivit Fanatik 


Adrian Mihalcea, antrenorul Unirii Slobozia, a vorbit despre cum poate Dinamo să se salveze de la retrogradare: „Am văzut o echipă a Clujului foarte determinată, Dinamo părea că se mulțumește și cu un egal la începutul meciului.

Mi s-a părut o echipă care nu a fost pregătită de joc, să lupte sau să-și asigure liniștea din prima manșă.

A fost un mare semn de întrebare, există jucători cu mare experiență, dar care au jucat slab. A fost slabă Dinamo în meciul ăsta, cu puține minute de posesie”.

„Noi am bătut U Cluj… cumva cum ne-au tratat pe noi cei de la Cluj, cu superioritate, așa cred că i-au tratat cei de la Dinamo.

Dinamo nu mai are ce să piardă. Stadionul va fi plin și mă gândeam că e o echipă iubită, că oamenii vin aproape de ei și încearcă să îi trezească la realitate pe jucătorii ăștia. Duminică e o zi de a fi sau a nu fi”, a mai spus Adrian Mihalcea, la TV DigiSport.

„Dinamo va trebui să riște!”

„Dinamo va trebuie să riște, să fie mult mai determinată, nu știu dacă mai e nevoie în astfel de meciuri de motivația publicului, de motivație financiară, astea sunt meciuri în care trebuie să mori pe teren.

Dacă nu reușești să te ridici psihic la un astfel de nivel, nu ai cum să răzbați și nu vei ajunge mai departe.


Comentarii