Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Antrenorul care a bătut-o pe U Cluj știe cum poate evita Dinamo retrogradarea

 
Marius Niculae consideră că Dinamo ar trebui să joace cu U Cluj ca la Botoșani: „Au un exemplu recent și pot să o facă”

Ai un mesaj pentru jucătorii lui Dinamo?


– Ei știu cel mai bine ce au de făcut și cred că sunt conștienți de miza meciului. Sunt singurii care pot să rezolve situația actuală și să rămână în Liga 1. Eu nu am vorbit cu absolut nimeni să nu se interpreteze. Sunt jucători ca Torje, Matei, care știu ce înseamnă Dinamo.

Steliano Filip a fost exclus din lot…


– Nu știu ce să zic… nu sunt în măsură să comentez lucrul acesta pentru că nu știu exact situația. Dacă a luat această decizie probabil are un suport solid. Nu excluzi un jucător înainte de un meci decisiv dacă nu ai motive solide. Dacă mă iau după declarațiile lui, spunea că de abia aștepta să termine. Acuma nu știu ce discuții suplimentare au fost.


Poate să o încurce pe Dinamo gazonul?

– Ambele echipe joacă pe același teren și e important cine va reuși să se adapteze mai repede la condițiile de joc. Eu o să fiu pe stadion pentru că să fii suporter nu înseamnă să vii doar la bine. E greu de spus dacă e ultimul meci al lui Dinamo.


Cum ar trebui să joace Dinamo?

– Nici nu mai contează. Important e să câștige la trei goluri diferență și să rămână în Liga 1. Acest meci se joacă cu inima, indiferent de ce tactică alege Dusan Uhrin. Dacă echipa va fi unită și va avea o altă 

atitudine, atunci vor reuși să se salveze. Au demonstrat în meciul cu Botoșaniul când au câștigat în zece oameni, ceea ce la Cluj s-a întâmplat exact pe dos. Deci au un exemplu recent și pot să o facă. Ăsta e motivul pentru care eu am încredere în ei, potrivit Fanatik 


Adrian Mihalcea, antrenorul Unirii Slobozia, a vorbit despre cum poate Dinamo să se salveze de la retrogradare: „Am văzut o echipă a Clujului foarte determinată, Dinamo părea că se mulțumește și cu un egal la începutul meciului.

Mi s-a părut o echipă care nu a fost pregătită de joc, să lupte sau să-și asigure liniștea din prima manșă.

A fost un mare semn de întrebare, există jucători cu mare experiență, dar care au jucat slab. A fost slabă Dinamo în meciul ăsta, cu puține minute de posesie”.

„Noi am bătut U Cluj… cumva cum ne-au tratat pe noi cei de la Cluj, cu superioritate, așa cred că i-au tratat cei de la Dinamo.

Dinamo nu mai are ce să piardă. Stadionul va fi plin și mă gândeam că e o echipă iubită, că oamenii vin aproape de ei și încearcă să îi trezească la realitate pe jucătorii ăștia. Duminică e o zi de a fi sau a nu fi”, a mai spus Adrian Mihalcea, la TV DigiSport.

„Dinamo va trebui să riște!”

„Dinamo va trebuie să riște, să fie mult mai determinată, nu știu dacă mai e nevoie în astfel de meciuri de motivația publicului, de motivație financiară, astea sunt meciuri în care trebuie să mori pe teren.

Dacă nu reușești să te ridici psihic la un astfel de nivel, nu ai cum să răzbați și nu vei ajunge mai departe.


Comentarii