Post Top Ad


Război în Ghencea! Galeria lui Dinamo, alături de ultrașii lui U Cluj la meciul cu CSA Steaua!

 
Porecla i-a fost dată de către Iulian Mihăescu, iar Constantin Ologu, aka „Tyson” este șoferul lui Dinamo încă din 1991.


Rând pe rând, Ionel Dănciulescu, Deian Sorescu, Gabi Torje, Mirko Ivanovski, Mihai Eșanu, Deniz Giafer, Andrei Radu, Ricardo Grigore, Marco Ehmann, Andreas Mihaiu și Geani Crețu, au postat pe paginile lor de Instagram mesaje de susținere pentru Tyson.

Mesajul transmis de către Octavian Cocoloș s-a viralizat pe grupurile suporterilor dinamoviști și a fost preluat pe toate platforme de către fani: „Tyson, șoferul echipei DINAMO timp de peste 3 decenii, are nevoie de sânge URGENT! Dacă nu o puteți face, vă rog dați acest mesaj mai departe! Specificați spitalul Floreasca, pentru Constantin Ologu. FAMILIA DINAMO ÎNSEAMNĂ ȘI SĂ FIM ALĂTURI DE CEILALȚI CÂINI!”.Dusan Uhrin, acuzat de Vasile Miriuță pentru că nu a învățat limba română

Dusan Uhrin a antrenat în mai multe rânduri în Liga 1. Poli Timișoara (2007–2008 și 2010–2011), CFR 

Cluj (2009) și Dinamo (2019–2020, 2021 și 2022). Cu toate acestea, antrenorul ceh vorbește la interviuri în limba engleză.


„Îl avem pe Dusan (Uhrin, antrenorul lui Dinamo – n.r.) . E inadmisibil să mergi să antrenezi într-o țară, 

de unde ești plătit, de acolo iei salariul, și tu după șase ani de zile să dai tot interviu în limba engleză. Nu accept lucrul acesta, nu mă respecți. Mi se pare lipsit de respect. E o lipsă de respect. Dacă îți 

dorești ceva, nu există să nu reușești sau să înveți cât de cât.

Pe mine în Ungaria, la Gyor, tot așa, m-au luat așa, măi Loți, tu când vorbești ungurește cu noi? M-am 
uitat așa la el în saună, m-au luat transpirațiile, desi eram în saună. M-am pus să învăț maghiara, care e o limbă foarte grea, credeți-mă" , a spus Vasile Miriuță la Playsport Live.

Galeria lui U Cluj, susținută în Ghencea de Peluza Cătălin Hîldan

Rivalitatea dintre suporterii lui U Cluj și ultrașii „militarilor” de la Peluza Sud Steaua, este bine cunoscută, mai ales că galeria ardelenilor este înfrățită cu cea a lui Dinamo.

PCH va fi prezentă în Ghencea alături de suporterii Universității Cluj, iar FANATIK i-a surprins în timp ce se deplasau spre stadionul Ghencea.

Astfel, jucătorii lui Eric Linkar vor avea parte de o susținere importantă în Ghencea, unde se așteaptă 

aproximativ 1000 de suporteri dinamoviști și ai „șepcilor roșii”, iar Jandarmeria Română s-a mobilizat de asemenea exemplar, fiind un meci cu grad ridicat de risc.

Jandermeria Română a confiscat un adevărat arsenal de arme albe ale ultrașilor veniți de la Cluj


Jandermeria Română a făcut capturi șocante după ce a percheziționat mai multe autoturisme ale ultrașilor lui U Cluj care se deplasau spre stadionul Ghencea.

Opriți de un filtru la intrarea în București, forțele de ordine au găsit în portbajele mașinilor răngi, bâte, lanțuri sau cuțite, potrivit Fanatik 


Comentarii