Ultima Postare

Surpriză totală: Dinamo în discuții cu un jucător de la EURO! Comentează!

  sursa foto: GSP.ro v Florin Niță, portarul echipei naționale a României la EURO, ar putea ajunge la Dinamo București  datorită unor circumstanțe favorabile. Conform surselor ProSport , portarul este interesat să revină în  România, deși are o ofertă de a rămâne în Turcia, deoarece familia sa dorește să se întoarcă în țară și  pentru că relația sa cu Gaziantep nu a fost ideală, în ciuda impresiei publice pozitive menținute de ambele părți. Din informațiile noastre, agenții care îl reprezintă pe jucător au început discuții cu oficialii de la Dinamo București. Niță ar fi dispus să se întoarcă în România pentru un salariu de 20.000 de euro pe lună. Acest lucru l-ar face pe Niță cel mai bine plătit jucător al echipei Dinamo, dar ar reprezenta și o lovitură  de imagine considerabilă pentru Nicolescu și Voicu: un titular de la EURO, un jucător cu vastă  experiență, un lider în vestiar și un fost membru al marii rivale! Discuțiile sunt încă la început și, dacă  acționari

Post Top Ad


Ultima oră. Ce capacitate va avea noul stadion Dinamo. Cum aniversează clubul Dinamo 74 de ani de la înființare
Fostul antrenor al lui Dinamo consideră că în play-off-ul nu vor fi două meciuri facile: „E un final de campionat foarte disputat în liga a doua și sunt câteva echipe destul de puternice. E chiar foarte puternic play-off-ul. Cred că Petrolul, Hermannstadt și Universitatea Cluj se vor bate până la final pentru a promova direct în Liga 1”, a declarat Gheorghe Mulțescu.O să fie foarte disputat și discutat. Sunt convins că Liga 1 va fi mai puternică anul viitor, cu două echipe de tradiție, în locul Clinceniului și al Mediașului care au probleme, dar să nu aibă și ele probleme financiare.


Sunt într-o situație dificilă, dar în ultimele două etape au arătat mai bine. Au avut o perioadă mai lungă de trei săptămâni să se antreneze, pentru că erau câțiva jucători nepregătiți fizic. Eu cred că oricare dintre cele trei echipe din Liga 2 sunt cam de aceeași valoare și vor fi două meciuri foarte disputate.


Eu cred că sunt în continuare importante și meciurile cu Botoșani și UTA, pentru a fi cât mai în formă pentru baraj, însă pot apărea accidentări, iar asta e o problemă, care să dea lucrurile peste cap. E foarte greu și pentru Uhrin să stabilească cine joacă și ce strategie să adopte. Dinamo trebuie să încerce să câștige ambele meciuri la baraj, ca să nu aibă nicio emoție.


Pentru Uhrin a fost mai greu anul acesta pentru că nici configurația lotului nu a fost aceeași. Pentru 


Dinamo cea mai mare problemă sunt spaniolii. De acolo li se trage totul și a pornit toată nenorocirea! Au lăsat echipa și fără jucători și fără bani. Noi am avut o politică mai realistă când am fost și am luat jucători mai modești și nu a fost o presiune financiară pe club. Apoi a început să plece câte un jucător și echipa s-a slăbit din ce în ce mai mult. 


Sorescu e iar o pierdere importantă. Dar de la spanioli a plecat totul, însă lucrurile acum s-au mai reglat”.Îndepărtarea lui Mircea Rednic a fost o altă greșeală mare. Un antrenor foarte bun și cu atâta experiență. 


Să îl ai acolo în ogradă… chiar nu am înțeles asta. Că a fost un meci sau două în care au fost neînțelegeri e altceva și trebuie să treci peste ele. În niciun caz să îl dai afară. Le transmit jucătorilor să creadă în acest obiectiv și să fie conștienți că niciun sacrificiu nu e prea mare pentru a scăpa de retrogradare”, a declarat fostul antrenor al lui Dinamo Gigi Mulțescu potrivit Fanatik 


Stadionul din Ștefan cel Mare va fi organizat un meci al fostelor legende ale lui Dinamo, precum și alte evenimente dedicate în Parcul Sportiv Dinamo.

La această festivitate va participa și Ministrul de Interne, Lucian Bode, alături de care este așteptat și un reprezentat al Companiei Naționale de Investiții, care va vorbi despre noul stadion Dinamo.

Deși ziua clubului alb-roșu este pe data de 14 mai, s-a decis ca marele eveniment să aibă loc miercuri, 11 mai, pentru ca ministrul Lucian Bode să poată fi prezent la eveniment.


Dănuț Lupu vrea să reunească toate generațiile lui Dinamo la sărbătoarea clubului: „Eu i-am invitat pe majoritatea”

 „Da, eu îl organizez. Evenimentul va avea loc miercuri, 11 mai, la ora 15:00. A fost inițiativa mea și mi-am dorit din tot sufletul să încerc să strâng cât mai mulți foști fotbaliști la Dinamo, din diferite generații”.

Oficialul lui CS Dinamo a dezvăluit și câteva dintre numele care vor fi prezente la meciul legendelor din Ștefan cel Mare: „Eu i-am invitat pe majoritatea. Acuma nu știu câți or să vină. Am invitat de la Pârcălab până la generația din ’98-00′, Prunea, Eftimescu, Mărginean, Țălnar, Alexandru Nicolae, Sătmăreanu, cu domnul Dragnea, Orac, Mulțescu, Moldovan.

Eu l-am invitat și pe nea Bigi și a zis că dacă se va simți bine o să vină. O să vină și domnul ministru Lucian Bode și cineva din partea CNI, care o să ofere informații despre noul stadion”.


V-am spus de astă vară că stadionul va avea 24.000 de locuri și eu sunt sigur că e de ajuns. Sincer nu cred că Dinamo va putea să joace în 2025 pe noul stadion, însă 100% în 2026!.

Evenimentul s-a mutat de pe 14 mai pe 11, pentru că în acea zi domnul ministru este plecat din țară și e normal acest lucru, pentru că el este comandantul clubului”, potrivit Fanatik 

Comentarii