Post Top Ad


Discuții avansate pentru preluarea clubului Dinamo!

 Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar de la Dinamo, a anunțat că formația din „Ștefan cel Mare” ar putea avea un nou patron.

„Sunt foarte optimist că va veni un investitor. Mă ocup în principal de această problemă. Nu le mai pot considera simple discuții, alte amănunte nu vă pot da. E vorba despre niște oameni foarte serioși, cu resurse, și îmi pun mari speranțe că vom concretiza ceva.

Mă încânta modul în care dumnealor pun problema în privința potențialelor performanțe ale lui 


Dinamo. E vorba de oameni cu experiență în domeniul sportiv. Va fi foarte bine pentru Dinamo dacă 

vor veni. Nu e condiționată venirea dumnealor de rămânerea în Liga 1, dar ar fi un atu rămânerea în Liga 1.

N-am stat la masă cu oricine, am stat la masă cu diferiți oameni care au vrut la Dinamo. I-am verificat 

și i-am ignorat pe cei pe care am simțit că nu sunt ce trebuie cu Dinamo”, a declarat Răzvan Zăvăleanu la DigiSport.

Gest șocant făcut de Răzvan Zăvăleanu.

Răzvan Zăvăleanu le-a propus unora dintre jucători micșorarea salariilor. Conducerea formației din „Ștefan cel Mare” a ajuns la „fundul sacului” financiar.

Gest șocant făcut de Răzvan Zăvăleanu: Conducătorii nu mai au bani să le achite salariile jucătorilor și doresc micșorarea contractelor.

Știind încă de acum o lună și jumătate că nu o să mai aibă bani să plătească jucătorilor salariile la zi 

integral, plus angajaților de la Săftica, Răzvan Zăvăleanu a chemat o parte dintre fotbaliști și a propus micșorarea salariilor. Evident că unii jucători nici nu au vrut să audă de un asemenea scenariu. 

 

la sedința de joi, înaintea plecării la Botoșani, Zăvăleanu i-a rugat pe jucători să nu își depună memorii, deoarece clubul nu are bani să le plătească acum restanțele, iar Dinamo riscă să intre în faliment. 

Singura lor șansă este salvarea de la retrogradare. Jucătorii își vor recupera din restanțe după ce vor intra în conturile clubului banii din drepturile TV, potrivit Prosport 

Comentarii