Ultima Postare

Șoc la Sala de Judecată: Verdictul surprinzător în procesul echipei Dinamo

  În ciuda estimărilor pesimiste ale suporterilor dinamoviști și în pofida grevei magistraților, dosarul privind reorganizarea "câinilor" a ajuns astăzi pe masa Tribunalului București. Verdictul judecătorului prezent a fost pronunțat în doar un minut petrecut în sala de judecată: amânare până pe 13 iulie 2023! Tribunalul București a fost plin de agitație în această dimineață, într-o zi așteptată cu nerăbdare de întreaga comunitate de suporteri ai lui Dinamo. Dimineața a debutat cu o surpriză: se zvonea că "dosarul Dinamo" va fi singurul programat pentru astăzi, ceea ce a atras mulțimea de oameni din club pentru a-și susține fervent cauza "câinilor". Dinamo a sperat în zadar! Un nou amânare în dosarul de reorganizare. Claudiu Balog, avocatul companiei lui Răzvan Zăvăleanu, a fost primul care a ajuns, urmat de avocata de la APCH. Ulterior,  avocata reprezentând pe chirografarul Diego Fabbrini și-a făcut apariția. După aceea, la Tribunal a ajuns și acți

Post Top Ad


Dinamo a scăpat de o datorie de peste un milion de euro!

 
„Domn’e, numai în locul meu să nu fii. Dinamo m-a crescut, m-a format ca om și ca sportiv. În ’88, când m-am dus la U Cluj, mi-a dat o soție, mi-a dat familie, prieteni foarte mulți în Cluj, fini, neamuri și așa mai departe.


Am primit o invitație din partea domnului Zăvăleanu, nu pot să nu o onorez, o să fiu și eu prezent mâine. Și de asta zic, numai în locul meu să nu fii, dar sigur că sângele apă nu se face. Dinamo este într-un moment foarte greu al existenței și eu consider că toți dinamoviștii trebuie să fie alături de echipă.

Nu aș fi atât de sigur… Putem să spunem acum, într-adevăr, că Dinamo este favorită prin experiența jucătorilor, dar mâine seară la Cluj și după aceea la București vor fi două nopți extrem de fierbinți. La Cluj, veți vedea. Când ai suporterii în spate dai mai mult decât valoarea ta. Dinamo trebuie să fie concentrată, va fi un meci infernal la Cluj. Cum trebuie după aceea la București ca dinamoviștii să umple stadionul.

Pe de altă parte, singura umbră pe care o am este delegarea lui Cătălin Popa la această partidă. Îl cunosc, nu am auzit nicio prostie despre el, dar nu cred că la meciul ăsta, după ce s-a întâmplat la Dinamo cu UTA, este o delegare… Îl protejau și pe el și se protejau și pe ei. La meciul ăsta trebuia să 

fie un arbitru FIFA, cu experiență și căruia niciuna dintre echipe nu are ce să îi reproșeze. Am văzut comunicatul DDB-ului. Trebuia evitat. Cine a făcut delegarea și-a luat o mare răspundere.

Va merge mai departe echipa care va fi concentrată 100%, focusată și care se va bate pentru această promovare. Va fi o săptămână de foc pentru ambele echipe”, a spus Florin Prunea, la ProSport Live.

Dinamo primește mai multe vești bune înainte de manșa tur a barajului de promovare/retrogradare cu Universitatea Cluj, programat sâmbătă, 21 mai, de la ora 20.30 pe „Cluj Arena”

Dinamo a avut câștig de cauză în procesul cu Poli Timișoara, care voia să se înscrie la masa credală pentru obținerea unei sume de 1.1 milioane de euro din transferul lui Dorin Rotariu la Brugge.

După intrarea clubului Dinamo în insolvență, Poli Timișoara a vrut să se înscrie la masa credală pentru recuperarea banilor, însă cererea a fost refuzată de Tribunalul București. Lichidatorul judiciar al 

societății a făcut apel, însă nu a avut câștig de cauză nici la Curtea de Apel, care a pronunțat decizia definitivă pe 20 mai, potrivit Digi Sport

Comentarii