Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Dinamo a scăpat de o datorie de peste un milion de euro!

 
„Domn’e, numai în locul meu să nu fii. Dinamo m-a crescut, m-a format ca om și ca sportiv. În ’88, când m-am dus la U Cluj, mi-a dat o soție, mi-a dat familie, prieteni foarte mulți în Cluj, fini, neamuri și așa mai departe.


Am primit o invitație din partea domnului Zăvăleanu, nu pot să nu o onorez, o să fiu și eu prezent mâine. Și de asta zic, numai în locul meu să nu fii, dar sigur că sângele apă nu se face. Dinamo este într-un moment foarte greu al existenței și eu consider că toți dinamoviștii trebuie să fie alături de echipă.

Nu aș fi atât de sigur… Putem să spunem acum, într-adevăr, că Dinamo este favorită prin experiența jucătorilor, dar mâine seară la Cluj și după aceea la București vor fi două nopți extrem de fierbinți. La Cluj, veți vedea. Când ai suporterii în spate dai mai mult decât valoarea ta. Dinamo trebuie să fie concentrată, va fi un meci infernal la Cluj. Cum trebuie după aceea la București ca dinamoviștii să umple stadionul.

Pe de altă parte, singura umbră pe care o am este delegarea lui Cătălin Popa la această partidă. Îl cunosc, nu am auzit nicio prostie despre el, dar nu cred că la meciul ăsta, după ce s-a întâmplat la Dinamo cu UTA, este o delegare… Îl protejau și pe el și se protejau și pe ei. La meciul ăsta trebuia să 

fie un arbitru FIFA, cu experiență și căruia niciuna dintre echipe nu are ce să îi reproșeze. Am văzut comunicatul DDB-ului. Trebuia evitat. Cine a făcut delegarea și-a luat o mare răspundere.

Va merge mai departe echipa care va fi concentrată 100%, focusată și care se va bate pentru această promovare. Va fi o săptămână de foc pentru ambele echipe”, a spus Florin Prunea, la ProSport Live.

Dinamo primește mai multe vești bune înainte de manșa tur a barajului de promovare/retrogradare cu Universitatea Cluj, programat sâmbătă, 21 mai, de la ora 20.30 pe „Cluj Arena”

Dinamo a avut câștig de cauză în procesul cu Poli Timișoara, care voia să se înscrie la masa credală pentru obținerea unei sume de 1.1 milioane de euro din transferul lui Dorin Rotariu la Brugge.

După intrarea clubului Dinamo în insolvență, Poli Timișoara a vrut să se înscrie la masa credală pentru recuperarea banilor, însă cererea a fost refuzată de Tribunalul București. Lichidatorul judiciar al 

societății a făcut apel, însă nu a avut câștig de cauză nici la Curtea de Apel, care a pronunțat decizia definitivă pe 20 mai, potrivit Digi Sport

Comentarii