Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Unde au vrut "câinii" sa joace barajul. Ziua și ora meciurilor retur din barajul pentru Liga 1!

 



Meciurile tur din barajul pentru menținerea / promovarea în Liga 1 s-au jucat sâmbătă, 21 mai, iar returul este programat duminică, 29 mai, atunci când Dinamo București va afla dacă va continua să joace pe prima scenă fotbalistică din România.

Cel mai important meci este programat la ora 21.00, când Dinamo București joacă meciul decisiv cu U Cluj pe stadionul din „Ștefan cel Mare”, potrivit Prosport


Ultrașii lui Dinamo s-au montat înaintea duelului cu U Cluj

Suporterii lui Dinamo se pregătesc de returul de foc cu U Cluj și au postat un mesaj pe rețelele de socializare prin care strigă adunarea.

„Duminică nu vom avea doar UN SFERT DE ORĂ pentru a întoarce acel 2-0 de la Cluj.

Vom avea 90 de minute. Și chiar dacă vor deschide ei scorul, tot trebuie să credem că Dinamo poate înscrie de 3 ori acasă, în Groapă, CU STADIONUL PLIN și cu atmosferă de meci pe viață și pe moarte”, este mesajul postat de PCH.

Dinamo a vrut să joace returul de la baraj cu U Cluj pe noul stadion "Arcul de Triumf". Ca şi rivalii de la FCSB, "câinii" au fost refuzaţi, motivarea fiind că nu există pentru moment un cadru legal pentru închiriere.

Dinamo a vrut să evolueze în returul barajului pe stadionul “Arcul de Triumf”, proaspăt reconstruit. Însă, la fel ca şi rivalii de la FCSB în Ghencea, “câinii” s-au lovit de refuzul administratorului bazei, care este Federaţia Română de Rugby, în baza unui protocol cu Ministerul Sportului.

“Câinii” au vrut să joace returul barajului pe “Arcul de Triumf”

Răzvan Zăvăleanu a explicat pentru publicaţia noastră că cererea lui Dinamo de a evolua pe “Arcul de Triumf” a fost refuzată.

“Răspunsul a fost negativ. Vom juca pe Dinamo. Ni s-a spus că nu sunt încheiate formalităţile legale pentru a putea fi închiriat stadionul către terţe entităţi. Ni s-a spus că poate fi folosit de FRF pentru naţionala feminină şi U-21 şi pentru rugby, există nişte protocoale. 

Acesta a fost răspunsul şi n-am avut ce face. A fost dorinţa jucătorilor de a evolua pe Dinamo. Joacă acasă, fanii sunt aproape de ei, este în Bucureşti. Nu mai sunt nici alte arene.

Voluntariul îşi schimbă gazonul, la Giurgiu şi la Ploieşti nu prea voiau jucătorii. Până la urmă ei au propus să joace pe Dinamo”, a spus Răzvan Zăvăleanu potrivit Fanatik 



Comentarii