Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Unde au vrut "câinii" sa joace barajul. Ziua și ora meciurilor retur din barajul pentru Liga 1!

 Meciurile tur din barajul pentru menținerea / promovarea în Liga 1 s-au jucat sâmbătă, 21 mai, iar returul este programat duminică, 29 mai, atunci când Dinamo București va afla dacă va continua să joace pe prima scenă fotbalistică din România.

Cel mai important meci este programat la ora 21.00, când Dinamo București joacă meciul decisiv cu U Cluj pe stadionul din „Ștefan cel Mare”, potrivit Prosport


Ultrașii lui Dinamo s-au montat înaintea duelului cu U Cluj

Suporterii lui Dinamo se pregătesc de returul de foc cu U Cluj și au postat un mesaj pe rețelele de socializare prin care strigă adunarea.

„Duminică nu vom avea doar UN SFERT DE ORĂ pentru a întoarce acel 2-0 de la Cluj.

Vom avea 90 de minute. Și chiar dacă vor deschide ei scorul, tot trebuie să credem că Dinamo poate înscrie de 3 ori acasă, în Groapă, CU STADIONUL PLIN și cu atmosferă de meci pe viață și pe moarte”, este mesajul postat de PCH.

Dinamo a vrut să joace returul de la baraj cu U Cluj pe noul stadion "Arcul de Triumf". Ca şi rivalii de la FCSB, "câinii" au fost refuzaţi, motivarea fiind că nu există pentru moment un cadru legal pentru închiriere.

Dinamo a vrut să evolueze în returul barajului pe stadionul “Arcul de Triumf”, proaspăt reconstruit. Însă, la fel ca şi rivalii de la FCSB în Ghencea, “câinii” s-au lovit de refuzul administratorului bazei, care este Federaţia Română de Rugby, în baza unui protocol cu Ministerul Sportului.

“Câinii” au vrut să joace returul barajului pe “Arcul de Triumf”

Răzvan Zăvăleanu a explicat pentru publicaţia noastră că cererea lui Dinamo de a evolua pe “Arcul de Triumf” a fost refuzată.

“Răspunsul a fost negativ. Vom juca pe Dinamo. Ni s-a spus că nu sunt încheiate formalităţile legale pentru a putea fi închiriat stadionul către terţe entităţi. Ni s-a spus că poate fi folosit de FRF pentru naţionala feminină şi U-21 şi pentru rugby, există nişte protocoale. 

Acesta a fost răspunsul şi n-am avut ce face. A fost dorinţa jucătorilor de a evolua pe Dinamo. Joacă acasă, fanii sunt aproape de ei, este în Bucureşti. Nu mai sunt nici alte arene.

Voluntariul îşi schimbă gazonul, la Giurgiu şi la Ploieşti nu prea voiau jucătorii. Până la urmă ei au propus să joace pe Dinamo”, a spus Răzvan Zăvăleanu potrivit Fanatik Comentarii