Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Cine arbitrează U Cluj - Dinamo

 
În momentul în care Ionuț Negoiță a cedat Lotus către Pablo Cortacero, acțiunile din cadrul SC Dinamo 1948 SA nu puteau fi înstrăinate de către noul adminsitrator al firmei fără acceptul șefului de la RIN; În spatele acestei „interdicții de înstrăinare” se afla, sub forma unei garanții mobiliare, o sumă colosală, 38 milioane lei, datorie, în schimbul acțiunilor, către Ionuț Negoiță; 

Conform A.E.G.R.M. – Arhiva Electronică de Garanții Reale Mobiliare consultată  de garanția mobiliară a devenit „inactivă, a fost ștearsă, a fost anulată sau a expirat”; PlaySport.ro a aflat că Dorin Șerdean, noul administrator Lotus, a reușit să-l convingă pe Ionuț Negoiță pentru a radia această datorie. 


Cu 72,8 % din acțiunile SC Dinamo 1948 SA, firma SC Lotus Perfect Products SRL este acționarul majoritar al societății care administrează clubul Dinamo. Cel din Liga 1. 


„Ce este cel mai greu este situația juridică, asta e cel mai grav. Cortacero, dacă vrea să vândă acțiunile, nu poate. Pentru că acțiunile, când s-a înființat Lotus, de către George Drăghia, acum 3 ani, ca să protejeze vânzarea acțiunilor la licitație de către domnul Badea, nu le-a plătit deținătorului lor, adică lui Negoiță, care, pe vremea aia, avea 93 la sută. Și a rămas Lotusul cu o datorie de 38 de milioane de lei către Negoiță. Cam atât făceau 93 la sută din acțiuni”, a precizat Bacria, în luna ianuarie a anului trecut.


CCA l-a trimis pe Cătălin Popa să arbitreze turul barajului Universitatea Cluj - Dinamo, în timp ce Marcel Bîrsan va conduce confruntarea dintre Concordia Chiajna și Chindia Târgoviște, potrivit GSP

U Cluj - Dinamo se joacă sâmbătă, de la ora 20:30. 

Dinamo e față în față cu cele mai importante partide ale sezonului, însă delegarea de la meciul împotriva „Șepcilor Roșii” le aduce roș-albilor numeroase amintiri neplăcute. Dinamoviștii au acuzat recent o „cooperativă împotriva lui Dinamo”.

În februarie, Cătălin Popa, 40 de ani, i-a scos din sărite pe dinamoviști în timpul remizei cu UTA, 0-0. „Centralul” din Pitești l-a eliminat pe Marco Ehmann în minutul 41, roș-albii contestând virulent decizia.


Comentarii