Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Fostul antrenor al „câinilor”, a analizat șansele jucătorilor lui Dusan Uhrin de a trece de baraj

 Adus la insistența lui Mircea Rednic, acesta nu era luat în calcul de Dinamo, deși erau probleme cu postul de fundaș stânga. Astfel, Kainourgios doar se antrena, fiind plătit cu 4.000 de euro pe lună.

„Vine când vrea, practic, e de capul lui. Nu-i interzice nimeni să sosească la Săftica, cu toate că în cea mai mare parte se antrenează separat. Oricum, pontează ziua de lucru, timpul trece, leafa merge", spuneau pentru Gazeta Sporturilor elevii lui Uhrin.

„Kainourgios a plecat. Din ce știu, luni a întrerupt contractul”, a spus antrenorul ceh.

Fostul antrenor al lui Dinamo consideră că în play-off-ul nu vor fi două meciuri facile: „E un final de campionat foarte disputat în liga a doua și sunt câteva echipe destul de puternice. E chiar foarte puternic play-off-ul. Cred că Petrolul, Hermannstadt și Universitatea Cluj se vor bate până la final pentru a promova direct în Liga 1”, a declarat Gheorghe Mulțescu.

O să fie foarte disputat și discutat. Sunt convins că Liga 1 va fi mai puternică anul viitor, cu două echipe de tradiție, în locul Clinceniului și al Mediașului care au probleme, dar să nu aibă și ele probleme financiare.

Sunt într-o situație dificilă, dar în ultimele două etape au arătat mai bine. Au avut o perioadă mai lungă de trei săptămâni să se antreneze, pentru că erau câțiva jucători nepregătiți fizic. Eu cred că oricare dintre cele trei echipe din Liga 2 sunt cam de aceeași valoare și vor fi două meciuri foarte disputate.

Eu cred că sunt în continuare importante și meciurile cu Botoșani și UTA, pentru a fi cât mai în formă pentru baraj, însă pot apărea accidentări, iar asta e o problemă, care să dea lucrurile peste cap. E foarte 

greu și pentru Uhrin să stabilească cine joacă și ce strategie să adopte. Dinamo trebuie să încerce să câștige ambele meciuri la baraj, ca să nu aibă nicio emoție.

Pentru Uhrin a fost mai greu anul acesta pentru că nici configurația lotului nu a fost aceeași. Pentru 

Dinamo cea mai mare problemă sunt spaniolii. De acolo li se trage totul și a pornit toată nenorocirea! Au lăsat echipa și fără jucători și fără bani. 

Noi am avut o politică mai realistă când am fost și am luat jucători mai modești și nu a fost o presiune financiară pe club. Apoi a început să plece câte un jucător și echipa s-a slăbit din ce în ce mai mult. 

Sorescu e iar o pierdere importantă. Dar de la spanioli a plecat totul, însă lucrurile acum s-au mai reglat”.

Îndepărtarea lui Mircea Rednic a fost o altă greșeală mare. Un antrenor foarte bun și cu atâta experiență. 

Să îl ai acolo în ogradă… chiar nu am înțeles asta. Că a fost un meci sau două în care au fost neînțelegeri e altceva și trebuie să treci peste ele. În niciun caz să îl dai afară. Le transmit jucătorilor să 

creadă în acest obiectiv și să fie conștienți că niciun sacrificiu nu e prea mare pentru a scăpa de retrogradare”, a declarat fostul antrenor al lui Dinamo Gigi Mulțescu potrivit Fanatik 

Comentarii