Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Condiția pusă de Uhrin Jr. pentru a continua la Dinamo

 


Florentin Petre e convins că suporterii lui Dinamo vor crea o atmosferă senzațională: „Îmi pare rău că nu pot fi pe stadion”

Florentin, prezent la ultimul meci pe stadionul „Ștefan cel Mare”?

– M-a invitat și pe mine Răzvan Zăvăleanu dar am făcut o ruptură la fotbal cu copiii și nici nu pot să conduc. Sunt la Piatra Neamț. Nici nu pot să merg calumea. S-a întâmplat acum două zile.

Mai speri la salvare?

– Toată lumea e tensionată, au de recuperat două goluri, dar s-au mai văzut meciuri și momente în toată istoria fotbalului când s-au revenit de la scoruri chiar mult mai mari. Am încredere în ei, în calitatea lor individuală, cât și ca grup. Sunt jucători cu meciuri la echipa națională și cu experiență.

Crezi că Dinamo stă mai bine din punct de vedere fizic?

– E greu de spus. Și Universitatea Cluj a dat dovadă de o pregătire fizică foarte bună. Va interveni calitatea individuală sau de grup a jucătorilor. 


Dinamo în Liga 2? Dusan Uhrin a transmis că rămâne și în acest caz…

– Nici nu vreau să mă gândesc la asta. Trebuie să ai atitudine de învingători și majoritatea jucătorilor trebuie să știe ce înseamnă acest club și istoria glorioasă pe care o are. 


Mai contează gazonul la astfel de meciuri. Se anunță ploaie torențial….

– Chiar nu mai contează! La un meci ca ăsta intervin alte lucruri mult mai importante. E dorința de a câștiga și de a te adapta la orice se întâmplă pe teren. Doar calitatea și dorința fac diferența, a spus Florentin Petre potrivit Fanatik 


Planul pe termen scurt al conducerii din Ștefan cel Mare este legat de Uhrin, indiferent de deznodământul partidei din această seară, însă cehul pune o condiție clară. Nu e interesat atât de mult de liga în care va evolua echipa, ci de banii de care „câinii” vor beneficia din stagiunea următoare!

Potrivit GSP.ro Uhrin vrea să ducă la bun sfârșit acest mandat, care expiră după partida cu U Cluj, și să vadă exact care este perspectiva financiară a clubului. Concret, dacă Dinamo poate asigura plata salariilor și un sezon de la cap la coadă fără probleme și restanțe, Uhrin ar fi dispus să continue. Comentarii