Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Condiția pusă de Uhrin Jr. pentru a continua la Dinamo

 


Florentin Petre e convins că suporterii lui Dinamo vor crea o atmosferă senzațională: „Îmi pare rău că nu pot fi pe stadion”

Florentin, prezent la ultimul meci pe stadionul „Ștefan cel Mare”?

– M-a invitat și pe mine Răzvan Zăvăleanu dar am făcut o ruptură la fotbal cu copiii și nici nu pot să conduc. Sunt la Piatra Neamț. Nici nu pot să merg calumea. S-a întâmplat acum două zile.

Mai speri la salvare?

– Toată lumea e tensionată, au de recuperat două goluri, dar s-au mai văzut meciuri și momente în toată istoria fotbalului când s-au revenit de la scoruri chiar mult mai mari. Am încredere în ei, în calitatea lor individuală, cât și ca grup. Sunt jucători cu meciuri la echipa națională și cu experiență.

Crezi că Dinamo stă mai bine din punct de vedere fizic?

– E greu de spus. Și Universitatea Cluj a dat dovadă de o pregătire fizică foarte bună. Va interveni calitatea individuală sau de grup a jucătorilor. 


Dinamo în Liga 2? Dusan Uhrin a transmis că rămâne și în acest caz…

– Nici nu vreau să mă gândesc la asta. Trebuie să ai atitudine de învingători și majoritatea jucătorilor trebuie să știe ce înseamnă acest club și istoria glorioasă pe care o are. 


Mai contează gazonul la astfel de meciuri. Se anunță ploaie torențial….

– Chiar nu mai contează! La un meci ca ăsta intervin alte lucruri mult mai importante. E dorința de a câștiga și de a te adapta la orice se întâmplă pe teren. Doar calitatea și dorința fac diferența, a spus Florentin Petre potrivit Fanatik 


Planul pe termen scurt al conducerii din Ștefan cel Mare este legat de Uhrin, indiferent de deznodământul partidei din această seară, însă cehul pune o condiție clară. Nu e interesat atât de mult de liga în care va evolua echipa, ci de banii de care „câinii” vor beneficia din stagiunea următoare!

Potrivit GSP.ro Uhrin vrea să ducă la bun sfârșit acest mandat, care expiră după partida cu U Cluj, și să vadă exact care este perspectiva financiară a clubului. Concret, dacă Dinamo poate asigura plata salariilor și un sezon de la cap la coadă fără probleme și restanțe, Uhrin ar fi dispus să continue. 



Comentarii