Ultima Postare

Surpriză totală: Dinamo în discuții cu un jucător de la EURO! Comentează!

  sursa foto: GSP.ro v Florin Niță, portarul echipei naționale a României la EURO, ar putea ajunge la Dinamo București  datorită unor circumstanțe favorabile. Conform surselor ProSport , portarul este interesat să revină în  România, deși are o ofertă de a rămâne în Turcia, deoarece familia sa dorește să se întoarcă în țară și  pentru că relația sa cu Gaziantep nu a fost ideală, în ciuda impresiei publice pozitive menținute de ambele părți. Din informațiile noastre, agenții care îl reprezintă pe jucător au început discuții cu oficialii de la Dinamo București. Niță ar fi dispus să se întoarcă în România pentru un salariu de 20.000 de euro pe lună. Acest lucru l-ar face pe Niță cel mai bine plătit jucător al echipei Dinamo, dar ar reprezenta și o lovitură  de imagine considerabilă pentru Nicolescu și Voicu: un titular de la EURO, un jucător cu vastă  experiență, un lider în vestiar și un fost membru al marii rivale! Discuțiile sunt încă la început și, dacă  acționari

Post Top Ad


Condiția pusă de Uhrin Jr. pentru a continua la Dinamo

 


Florentin Petre e convins că suporterii lui Dinamo vor crea o atmosferă senzațională: „Îmi pare rău că nu pot fi pe stadion”

Florentin, prezent la ultimul meci pe stadionul „Ștefan cel Mare”?

– M-a invitat și pe mine Răzvan Zăvăleanu dar am făcut o ruptură la fotbal cu copiii și nici nu pot să conduc. Sunt la Piatra Neamț. Nici nu pot să merg calumea. S-a întâmplat acum două zile.

Mai speri la salvare?

– Toată lumea e tensionată, au de recuperat două goluri, dar s-au mai văzut meciuri și momente în toată istoria fotbalului când s-au revenit de la scoruri chiar mult mai mari. Am încredere în ei, în calitatea lor individuală, cât și ca grup. Sunt jucători cu meciuri la echipa națională și cu experiență.

Crezi că Dinamo stă mai bine din punct de vedere fizic?

– E greu de spus. Și Universitatea Cluj a dat dovadă de o pregătire fizică foarte bună. Va interveni calitatea individuală sau de grup a jucătorilor. 


Dinamo în Liga 2? Dusan Uhrin a transmis că rămâne și în acest caz…

– Nici nu vreau să mă gândesc la asta. Trebuie să ai atitudine de învingători și majoritatea jucătorilor trebuie să știe ce înseamnă acest club și istoria glorioasă pe care o are. 


Mai contează gazonul la astfel de meciuri. Se anunță ploaie torențial….

– Chiar nu mai contează! La un meci ca ăsta intervin alte lucruri mult mai importante. E dorința de a câștiga și de a te adapta la orice se întâmplă pe teren. Doar calitatea și dorința fac diferența, a spus Florentin Petre potrivit Fanatik 


Planul pe termen scurt al conducerii din Ștefan cel Mare este legat de Uhrin, indiferent de deznodământul partidei din această seară, însă cehul pune o condiție clară. Nu e interesat atât de mult de liga în care va evolua echipa, ci de banii de care „câinii” vor beneficia din stagiunea următoare!

Potrivit GSP.ro Uhrin vrea să ducă la bun sfârșit acest mandat, care expiră după partida cu U Cluj, și să vadă exact care este perspectiva financiară a clubului. Concret, dacă Dinamo poate asigura plata salariilor și un sezon de la cap la coadă fără probleme și restanțe, Uhrin ar fi dispus să continue. Comentarii