Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Ultrașii din Peluza Sud: „Vă dezbrăcăm, sărim din peluză! B=Bătaie”

 
DDB, Răzvan Zăvăleanu, Claudiu Ciolan, Nicolae Badea, Gheorghe Nițu, Marin Iuhasz și, supriză, afaceristul Claudiu Florică au strâns, înaintea dublei cu „U” Cluj, 75.000 euro pentru prima de „salvare de la retrogradare”. Suma urmează să fie suplimentată cu banii din bilete virtuale, potrivit playsport.ro

Conform informării DDB, fanii-acționari doresc să suplimenteze prima și, în acest sens, suporterii încearcă să ridice potul. „În această luptă, împreună cu liderii zonali de grupuri DDB și PCH, am decis ca toate sumele care se strâng din biletele virtuale pentru acest meci, să fie virate apoi către jucători sub 

formă de primă pentru salvare. Cei de la Universitatea Cluj oferă 150.000 euro pentru jucătorii lor, în caz de promovare. Noi avem până acum disponibili 75.000 euro, la care vom adăuga suma strânsă din vânzarea biletelor virtuale”, au transmis șefii DDB.

„Vestea bună pe care ți-o dăm în acest moment este că, indiferent de rezultatul meciului de duminică, Dinamo va rămâne în viață, va continua, nu va ajunge în faliment și nu se va desființa, așa cum spun cei care vor răul lui Dinamo”.


Dinamo a vândut încă de miercuri cele 13.770 de bilete pentru meciul decisiv cu Universitatea Cluj. Cei mai mulți susținători ai „câinilor” au înțeles apelul la calm făcut de Uhrin și de fotbaliști. Nu și ultrașii din Peluza Sud.

Facțiunea dură a suporterilor dinamoviști, cei care au ales să se „rupă” de Peluza Cătălin Hîldan, i-ar fi amenințat pe fotbaliști, prin intermediul unui mesaj afișat în tribunele arenei din Ștefan cel Mare. 

Potrivit Playsport, aceștia au scris: „Vă dezbrăcăm, sărim din peluză/ 3-0 fără nicio scuză” și „B=Bătaie!”. Pe scurt, ultrașii nu acceptă o eventuală retrogradare a formației favorite. 

Comentarii