Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad


Ultrașii din Peluza Sud: „Vă dezbrăcăm, sărim din peluză! B=Bătaie”

 
DDB, Răzvan Zăvăleanu, Claudiu Ciolan, Nicolae Badea, Gheorghe Nițu, Marin Iuhasz și, supriză, afaceristul Claudiu Florică au strâns, înaintea dublei cu „U” Cluj, 75.000 euro pentru prima de „salvare de la retrogradare”. Suma urmează să fie suplimentată cu banii din bilete virtuale, potrivit playsport.ro

Conform informării DDB, fanii-acționari doresc să suplimenteze prima și, în acest sens, suporterii încearcă să ridice potul. „În această luptă, împreună cu liderii zonali de grupuri DDB și PCH, am decis ca toate sumele care se strâng din biletele virtuale pentru acest meci, să fie virate apoi către jucători sub 

formă de primă pentru salvare. Cei de la Universitatea Cluj oferă 150.000 euro pentru jucătorii lor, în caz de promovare. Noi avem până acum disponibili 75.000 euro, la care vom adăuga suma strânsă din vânzarea biletelor virtuale”, au transmis șefii DDB.

„Vestea bună pe care ți-o dăm în acest moment este că, indiferent de rezultatul meciului de duminică, Dinamo va rămâne în viață, va continua, nu va ajunge în faliment și nu se va desființa, așa cum spun cei care vor răul lui Dinamo”.


Dinamo a vândut încă de miercuri cele 13.770 de bilete pentru meciul decisiv cu Universitatea Cluj. Cei mai mulți susținători ai „câinilor” au înțeles apelul la calm făcut de Uhrin și de fotbaliști. Nu și ultrașii din Peluza Sud.

Facțiunea dură a suporterilor dinamoviști, cei care au ales să se „rupă” de Peluza Cătălin Hîldan, i-ar fi amenințat pe fotbaliști, prin intermediul unui mesaj afișat în tribunele arenei din Ștefan cel Mare. 

Potrivit Playsport, aceștia au scris: „Vă dezbrăcăm, sărim din peluză/ 3-0 fără nicio scuză” și „B=Bătaie!”. Pe scurt, ultrașii nu acceptă o eventuală retrogradare a formației favorite. 

Comentarii