Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Fostele glorii au vizitat jucătorii lui Dinamo la Săftica. S-a produs minunea: Un jucător dinamovist scos din lot

 


vineri, 27 mai, fostele glorii ale lui Dinamo au făcut o vizită în cantonamentul jucătorilor de la Săftica și au stat de vorbă cu aceștia. Liderii din vestiar, Gabriel Torje sau Cosmin Matei, au avut parte de discuții separate cu oameni care au scris istoria lui Dinamo, fiind sfătuiți cum să-și motiveze colegii pentru meciul de duminică;

Simbolic, conducerea trupei din „Ștefan cel Mare” a chemat și un preot în cantonamentul de la Săftica pentru a le purta noroc contra „fraților” de la „U” Cluj.

Fostele glorii au vizitat jucătorii lui Dinamo la Săftica

La inițiativa conducerii din „Ștefan cel Mare”, glorii ale clubului fondat în 1948 ce au îmbrăcat tricoul alb-roșu și au făcut istorie pentru Dinamo au fost astăzi, 27 mai, la Săftica pentru a vorbi cu fotbaliștii dinamoviști înaintea returului cu Universitatea Cluj.

Ionel „Oneață” Augustin, Costel Orac, Lică Movilă sau Marin Dragnea, componenți au unor generații care au adus trofee în „Groapă” și s-au luat la trântă cu mai marii Europei, au fost prezenți fizic în 

cantonamentul „câinilor”. Aceștia i-au încurajat pe băieți și, în particular, au purtat discuții cu Cosmin Matei sau Gabriel Torje, lideri din actualul vestiar, conform surselor Playsport.ro.

Mai mult, „Fălcosul” Ioan Andone, fost fotbalist și antrenor la Dinamo, a intrat în contact cu băieții printr-un apel video online și i-a îmbărbătat pe aceștia înaintea unui meci egal cu istoria de 74 de ani a clubului.


Dusan Uhrin a hotărât să îl scoată din lot pentru retur pe Steliano Filip. Fundaşul stânga a fost integralist în tur, însă antrenorul lui Dinamo a hotărât să îl scoată în afara lotului.

După ce a făcut analiza meciului tur, Dusan Uhrin se gândeşte să lase în afara lotului un alt nume greu de la Dinamo. Însă, tehnicianul este nehotărât şi va lua o decizie în acest sens în cursul zilei de sâmbătă.

Steliano Filip a avut evoluţii inconstante în actuala stagiune. Fotbalistul în vârstă de 28 de ani a intrat în contre cu fanii alb-roşiilor, care îi reproşeau evoluţiile slabe în actualul sezon şi chiar a insistat să plece în iarnă, potrivit Fanatik 

Comentarii