Ultima Postare

Surpriză totală: Dinamo în discuții cu un jucător de la EURO! Comentează!

  sursa foto: GSP.ro v Florin Niță, portarul echipei naționale a României la EURO, ar putea ajunge la Dinamo București  datorită unor circumstanțe favorabile. Conform surselor ProSport , portarul este interesat să revină în  România, deși are o ofertă de a rămâne în Turcia, deoarece familia sa dorește să se întoarcă în țară și  pentru că relația sa cu Gaziantep nu a fost ideală, în ciuda impresiei publice pozitive menținute de ambele părți. Din informațiile noastre, agenții care îl reprezintă pe jucător au început discuții cu oficialii de la Dinamo București. Niță ar fi dispus să se întoarcă în România pentru un salariu de 20.000 de euro pe lună. Acest lucru l-ar face pe Niță cel mai bine plătit jucător al echipei Dinamo, dar ar reprezenta și o lovitură  de imagine considerabilă pentru Nicolescu și Voicu: un titular de la EURO, un jucător cu vastă  experiență, un lider în vestiar și un fost membru al marii rivale! Discuțiile sunt încă la început și, dacă  acționari

Post Top Ad


Fostele glorii au vizitat jucătorii lui Dinamo la Săftica. S-a produs minunea: Un jucător dinamovist scos din lot

 


vineri, 27 mai, fostele glorii ale lui Dinamo au făcut o vizită în cantonamentul jucătorilor de la Săftica și au stat de vorbă cu aceștia. Liderii din vestiar, Gabriel Torje sau Cosmin Matei, au avut parte de discuții separate cu oameni care au scris istoria lui Dinamo, fiind sfătuiți cum să-și motiveze colegii pentru meciul de duminică;

Simbolic, conducerea trupei din „Ștefan cel Mare” a chemat și un preot în cantonamentul de la Săftica pentru a le purta noroc contra „fraților” de la „U” Cluj.

Fostele glorii au vizitat jucătorii lui Dinamo la Săftica

La inițiativa conducerii din „Ștefan cel Mare”, glorii ale clubului fondat în 1948 ce au îmbrăcat tricoul alb-roșu și au făcut istorie pentru Dinamo au fost astăzi, 27 mai, la Săftica pentru a vorbi cu fotbaliștii dinamoviști înaintea returului cu Universitatea Cluj.

Ionel „Oneață” Augustin, Costel Orac, Lică Movilă sau Marin Dragnea, componenți au unor generații care au adus trofee în „Groapă” și s-au luat la trântă cu mai marii Europei, au fost prezenți fizic în 

cantonamentul „câinilor”. Aceștia i-au încurajat pe băieți și, în particular, au purtat discuții cu Cosmin Matei sau Gabriel Torje, lideri din actualul vestiar, conform surselor Playsport.ro.

Mai mult, „Fălcosul” Ioan Andone, fost fotbalist și antrenor la Dinamo, a intrat în contact cu băieții printr-un apel video online și i-a îmbărbătat pe aceștia înaintea unui meci egal cu istoria de 74 de ani a clubului.


Dusan Uhrin a hotărât să îl scoată din lot pentru retur pe Steliano Filip. Fundaşul stânga a fost integralist în tur, însă antrenorul lui Dinamo a hotărât să îl scoată în afara lotului.

După ce a făcut analiza meciului tur, Dusan Uhrin se gândeşte să lase în afara lotului un alt nume greu de la Dinamo. Însă, tehnicianul este nehotărât şi va lua o decizie în acest sens în cursul zilei de sâmbătă.

Steliano Filip a avut evoluţii inconstante în actuala stagiune. Fotbalistul în vârstă de 28 de ani a intrat în contre cu fanii alb-roşiilor, care îi reproşeau evoluţiile slabe în actualul sezon şi chiar a insistat să plece în iarnă, potrivit Fanatik 

Comentarii