Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Fostele glorii au vizitat jucătorii lui Dinamo la Săftica. S-a produs minunea: Un jucător dinamovist scos din lot

 


vineri, 27 mai, fostele glorii ale lui Dinamo au făcut o vizită în cantonamentul jucătorilor de la Săftica și au stat de vorbă cu aceștia. Liderii din vestiar, Gabriel Torje sau Cosmin Matei, au avut parte de discuții separate cu oameni care au scris istoria lui Dinamo, fiind sfătuiți cum să-și motiveze colegii pentru meciul de duminică;

Simbolic, conducerea trupei din „Ștefan cel Mare” a chemat și un preot în cantonamentul de la Săftica pentru a le purta noroc contra „fraților” de la „U” Cluj.

Fostele glorii au vizitat jucătorii lui Dinamo la Săftica

La inițiativa conducerii din „Ștefan cel Mare”, glorii ale clubului fondat în 1948 ce au îmbrăcat tricoul alb-roșu și au făcut istorie pentru Dinamo au fost astăzi, 27 mai, la Săftica pentru a vorbi cu fotbaliștii dinamoviști înaintea returului cu Universitatea Cluj.

Ionel „Oneață” Augustin, Costel Orac, Lică Movilă sau Marin Dragnea, componenți au unor generații care au adus trofee în „Groapă” și s-au luat la trântă cu mai marii Europei, au fost prezenți fizic în 

cantonamentul „câinilor”. Aceștia i-au încurajat pe băieți și, în particular, au purtat discuții cu Cosmin Matei sau Gabriel Torje, lideri din actualul vestiar, conform surselor Playsport.ro.

Mai mult, „Fălcosul” Ioan Andone, fost fotbalist și antrenor la Dinamo, a intrat în contact cu băieții printr-un apel video online și i-a îmbărbătat pe aceștia înaintea unui meci egal cu istoria de 74 de ani a clubului.


Dusan Uhrin a hotărât să îl scoată din lot pentru retur pe Steliano Filip. Fundaşul stânga a fost integralist în tur, însă antrenorul lui Dinamo a hotărât să îl scoată în afara lotului.

După ce a făcut analiza meciului tur, Dusan Uhrin se gândeşte să lase în afara lotului un alt nume greu de la Dinamo. Însă, tehnicianul este nehotărât şi va lua o decizie în acest sens în cursul zilei de sâmbătă.

Steliano Filip a avut evoluţii inconstante în actuala stagiune. Fotbalistul în vârstă de 28 de ani a intrat în contre cu fanii alb-roşiilor, care îi reproşeau evoluţiile slabe în actualul sezon şi chiar a insistat să plece în iarnă, potrivit Fanatik 

Comentarii