Post Top Ad


Dușan Uhrin a exclus un jucător din lot înainte de Botoşani – Dinamo!

 


Dusan Uhrina fost întrebat și dacă are de gând să plece de la Dinamo la finalul sezonului 2021 – 2022, iar răspunsul cehului nu lasă loc de interpretări.

„No comment (n.r- dacă se gândește să plece de la Dinamo). Nu este întrebare pentru mine, vreau să mă concentrez aici, la munca mea la Dinamo. Vă rog nu mă întrebați despre mine, am spus-o deja de zece ori până acum”, a mai spus Dusan Uhrin, potrivit Prosport

Dinamo va aborda deplasarea de la Botoșani fără Marco Ehmann. Acesta fost trimis de Dușan Uhrin la echipa a doua.

În vârstă de 21 de ani, Ehmann a jucat pentru Dinamo în 22 de meciuri în acest sezon de Casa Pariurilor Liga 1, insa cehul nu se mai bazeaza pe serviciile sale. 

„Fiecare meci este important pentru mine să văd cum reacționează după antrenamentele făcute. Nu ne 

concentrăm mult pe opononenți, trebuie să fim concentrați pe noi. S-au antrenat bine și acum sunt mai uniți. Simt că suntem într-un punct bun.

Știm că partida cu Botoșani e dificilă, dar obiectivul nostru principal este să ne concentrăm pe noi, pe jucătorii noștri. Nu sunt calm. Am câștigat cu 5-1 ultimul meci, dar nu sunt fericit că am luat gol. Am 

avut multe ocazii. E important pentru mine cum jucăm. Marco Ehmann este la echipa a doua.

Vrea să plece și eu folosesc doar jucători care vor să rămână. Nu comentez despre viitorul meu. Vă rog, 

fără întrebări din astea. Nu mă întrebați dacă rămân sau nu. Avem mulți jucători acum, iar de ei depinde dacă vor juca la baraj sau nu. Cred că formațiile din Liga 2 joacă bine și încearcă să nu joace baraj.

Cred că joacă la un nivel aproapiat de Liga 1. Pot fi comparați cu noi. Sper să jucăm în Ștefan cel Mare 

barajul, momentan nu știu sigur”, a declarat Dusan Uhrin la conferința de presă de dinaintea meciului FC Botoșani – Dinamo.

„Nu îmi e frică de nimeni, am respect, sigur. Dacă încep să vorbesc în română, sigur nu mă înțelegeți.

VIDEO - Dinamo părăsită? Niciodată!

E la fel cum e la Mircea Lucescu, pe care nu l-am auzit niciodată să vorbească rusă. Nu știu de ce oamenii vorbesc despre asta”, a adăugat antrenorul ceh, potrivit Fanatik 

Comentarii