Post Top Ad


Nu a uitat de Dinamo

 


Sponsorul principal al „câinilor roșii”, Unibet, va prelungi înțelegerea, precum și sponsorul tehnic, Macron.

Potrivit Fanatik, Dinamo va primi, conform noii înțelegeri, aproximativ 400.000 de euro de la Unibet în următorul sezon din Liga 1.

În plus, administratorul judiciar al clubului, Răzvan Zăvăleanu, s-a înțeles cu un nou sponsor. Potrivit 

Fanatik, noul partener pentru Dinamo este Vlad Cazino. Înțelegerea ar fi valabilă pentru următorii doi ani.

"Unibet și Macron sunt doi parteneri cu care vom continua colaborarea. Cel puțin încă un partener important vine de pe piața de pariuri", a spus Răzvan Zăvăleanu pentru Fanatik.


 Elis Bakaj s-a lansat în afaceri! "E ceva nou pentru mine". Fotbalistul nu a uitat de Dinamo: "Cineva de acolo nu m-a plăcut".

Albanezul a recunoscut că au mai fost discuţii cu cei de la Dinamo, de-a lungul timpului, dar nimic concret, aşa cum şi-ar fi dorit.

În lipsa unei oferte din Ştefan cel Mare, Elis Bakaj s-a lansat în afaceri!  Albanezul a luat două francize cunoscute şi a deschis o shaormerie în Titan, dar şi una în Pipera.

Întrebat despre Dinamo, Bakaj a mărturisit: "Am jucat cu jucătorii buni, în 2010 Dinamo era foarte 

bună în campionat. De suporteri ştie toată lumea... A fost o perioada foarte bună pentru viitorul meu. Să sperăm că revine şi rămâne în prima ligă. Toată lumea speră asta!

Eu am vrut să merg dar poate la cineva de acolo nu i-a plăcut de mine şi nu m-a vrut. 

(n.r. dacă Dinamo retrogradează în liga 2, accepţi oferta?) De ce nu? Eu nu am o problemă. De ce nu? În viaţă nu se ştie niciodată!", potrivit orangesport.ro

Comentarii