Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






O firmă de impresariat îi solicită lui Dinamo procente din transferul lui Deian Sorescu. Ce se întâmplă cu potenţialii investitori

 


O firmă de impresariat sportiv din Oradea, care îi aparține lui Cătălin Sărmășan, cere 10 la sută din transferul lui Deian Sorescu la Rakow.

Firma respectivă a trimis deja solicitarea către administratorul judiciar și a cerut să fie înscrisă în tabelul cu creanțe. Inițial, administratorul a respins cererea, însă s-a făcut contestație la tribunal.

Dinamo și Universitatea Cluj vor juca în manșa retur a barajului de menținere/promovare în Liga 1 pe 29 mai, de la ora 21:00, pe stadionul "Ștefan cel Mare"

Dinamo București riscă să retrogradeze în premieră în Liga 2

Aflată în cel mai greu moment din existența sa, cu un pas în Liga 2 și în insolvență, Dinamo mai primește o lovitură.

„Noi am fost dezamăgiți pentru că ne doream un alt tip de atitudine, iar atitudinea aia a fost la jucătorii lui U Cluj. Ne așteptam la cu totul altceva, ținând cont că au venit multe legende ale lui Dinamo la meci.

Cei mai mulți dintre ei au clauze automate de prelungire a contractului dacă rămânem în prima ligă, iar cei care nu au, au fost chemați și am discutat cu ei”.

„Și pentru mine a fost surprinzător, mi s-a spus că vor aborda cu altă atitudine acest meci, nu a fost așa. Nu știu ce s-ar fi întâmplat dacă nu s-ar fi greșit la primul gol.

Nu e imposibil, dar e mult mai greu decât la primele 90 de minute ale meciului.

Sper ca fanii și jucătorii să fie conectați la ce se întâmplă și să reușim să ne salvăm. Cred că s-au vândut toate biletele, nu am informații oficiale, dar așa am auzit. Va fi stadionul plin, asta e clar!”, a mai spus Răzvan Zăvăleanu, la TV DigiSport.

„N-a funcționat masa, părerea mea era că înainte de meci trebuia o concentrare maximă. Masa s-a făcut cu bune intenții, dar cred că era mai bine să se stea acasă, oricum nu ne mai legăm de lucrul ăsta, e important ce vom face duminică.

Oricare ar fi opiniile mele, nu îmi permit să las să se iasă la suprafață altceva decât lucruri pozitive pentru club. Cel mai ușor e să critici, trebuie să găsim motivele pentru ce s-a întâmplat la meciul de la Cluj și să rectificăm ce nu s-a făcut bine.

Sunt tot felul de litigii, care sunt cu foști jucători de la Dinamo și unele dintre ele au fost înscrise la masa credală.

Avem o problemă de natură sportivă, iar din motive legale, nu sunt îngrijorat deloc de datoriile respective, chiar dacă sunt înscriși la masa credală”, a continuat Răzvan Zăvăleanu.

Dinamo dacă rămâne sau nu, nu are relevanță asupra planului de reorganizare, vorbim doar de o perioadă mai lungă de timp pentru revenire, pentru că nu am mai avea sumele mari din drepturile de televiziune.

Retrogradarea e un aspect important, însă mi s-a spus din partea unui fond important de investiții că nu e un criteriu definitoriu. Mai vorbim și cu altcineva, vom vedea”, a mai spus Răzvan Zăvăleanu.

Comentarii